Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (10)

• 41 145
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Соренда до 18:30 ч са на линия освен, ако поради някаква причина не са забегнали по-рано Wink Говорих лично с едно от момичетата по повод мои изследвания и останах в впечатлението, че това е работното им време. Няколко пъти съм ходила към 17:55 и винаги съм ги хващала, така че явно е така. Събота също има момиче на регистратура, неделя има само охрана. Поне това са ми впечатленията от престоя ми покрай процедурата. Звъниш настоятелно по телефона, защото понякога нямат възможност да вдигнат, ако имат хора или ако говорят дава свободно.
Фран
Скрит текст:
Абе то и аз имам дългогодишен опит в несгодите. Смея да твърдя, че съм сравнително силен характер и имам тренинг, който последните години се засили. Обикновено аз съм тази, която помагам и вдигам на крака всички около мен. Ама явно дойде моментът, в който и аз да се изненадам от себе си.
Йо, последните дни нон стоп се наливам с лимонена бира вместо успокоително Rolling Eyes Никакъв алкохол не е, но аз не пия по принцип и сериозен алкохол не ми действа добре. Обаче понеже съм в чуденка какво успокоително мога да пия ми светна, че биричката ми действа много готино. Обожавам си я на вкус, леко ме приспива и замазва положението. Абстрахирам се от всички химии в нея, ама в момента ми е по-важно психичното здраве. Обмислям да си взема и пробвам едни капки, че не се трае. Надявах се да е някакво моментно състояние под влияние на хормоните, но уви май ми се отключи някакъв проблем. В тази връзка като се заговорихме ще си потърся мента и ще подкарам и мохитата  Sunglasses
Jen, да естрофемът се изписва вагинално в клиниката. Нормалните сини таблетки 3х2. След моето проучване останах с впечатлението, че на много малко места се практикува. Уж се усвоява по-бързо и добре и няма толкова негативни ефекти. Мен лично ме притеснява изобщо като препарат, но явно без него не може да се мине. Като страничен ефект забелязвам, че целите ми гърди станаха на буци. Надявам се с отминаването на цикъла да се изчистя.

# 706
  • София
Много ви благодаря, момичета. Днес, оказа се, няма да успея да скипна по-рано от работа, но ще отида утре сутринта.

# 707
Скрит текст:
...
Jen, да естрофемът се изписва вагинално в клиниката. Нормалните сини таблетки 3х2. След моето проучване останах с впечатлението, че на много малко места се практикува. Уж се усвоява по-бързо и добре и няма толкова негативни ефекти. Мен лично ме притеснява изобщо като препарат, но явно без него не може да се мине. Като страничен ефект забелязвам, че целите ми гърди станаха на буци. Надявам се с отминаването на цикъла да се изчистя.

Благодаря за отговора, Блинг  bouquet

# 708
Соренда, все пак звънни преди да се засилиш утре да не се окаже, че няма никой. Малко е вероятно, но събота работят само за момичета в процедура и ако случайно се окаже, че няма никой за пункция, трансфер или хормони едва ли ще има някой на работа.

# 709
  • От Луната
Jen, на мен до сега не са ми изписвали естрофем, но аз правя лигавица по-принцип ...
Мога да ви споделя едно мнение на един друг АГ - д-р Желязков.
Скрит текст:
Той ми е казвал, че много от медикаментите могат да се прилагат вагинално - за мен ставаше дума за нестатин, аспирин, сода и мед. Той сега е фитотерапефт, но дълги години е бил АГ. Пробвала съм всичките му предписания и нямам оплаквания. Няма да пиша какви дози, и как точно ми ги е предписвал, но да потвърдя, че може и обикновени лекарства да се усвояват вагинално. И също така, факт е, че до сега не съм имала проблем с МБ. От както започнах с процедурите, не правя нищо за профилактика, и естествено гъбясах  ooooh! ...
Целта на вагиналното поставяне е да се избегне минаването през целия организъм, и по този начин да се натовари стомах, черен дроб, дори перисталтиката ... когато се слага на място, хем се щади организма, хем излишното може да изтече. Аз лично, колкото и да ми е гадно от мазалото, предпочитам вагиналния прием.
Мога да изклюкаря, че и д-р Стефанов го предписва така  Peace

Блинк, кошмари съм имала с месеци. Нищо не помага ... само нов опит или план Б. Винаги трябва да имам план Б, та дори и план В ... аз не мога да живея без план, дори имам по няколко за всеки развой на нещата. План Е, винаги включва запой  Crazy . Аз лично не пия, но като пия ... веднъж на две години, го "помня" до следващото пиянство. Последно ММ ме прибра от един концерт ... аз ако има музика и хора мога да се забавлявам и без да пия, проблема ми е когато съм сама вкъщи ... и нямам работа. Затова си намирам занимания ... сега планирам да шия разни неща из нас, искам да тапицирам един стар фотьойл, да ушия завеси за новата спалня, да подготвя ремонта на другата, и рокля искам да си ушия за лятото Simple Smile Море няма да видим, почти сигурно е, но поне на планина, може да отидем за ден два, на палатки, за риба... еххх обичам лятото, затова и зимата ми е по-депресивна. Сега все едно съм друг човек ... само да няма празници и студ и съм хепи  Crazy

Соренда, ти сигурна ли си че са готови резултатите?

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 18:59 от ♥Синеока♥

# 710
  • София
Ще пробвам утре да се свържа преди да тръгна за натам. А пък изследванията са на любимия, който е звънял днес да пита за резултатите, готови са и са на регистратура, но не са му ги казали, не е питал кога работят, мислел, че са нон-стоп. Аз исках да си запиша и час при док да коментираме и дали ще подаваме документи, че вече да се задвижват бавно-бавно нещата.

# 711
  • От Луната
Звънни след 8, но до 10/11часа трябва да отидеш, че ако няма пункции, ще си тръгнат Simple Smile
Говори с акушерките какво да направиш, като видите изследванията.
Стискам палци!

# 712
Блинг , как няма да сме във това , тревожно психическо , състояние опит след опит , напрежение и мисли. Но като се прибера вкъщи , и се обърна пак сама, няма децки глъч , смях , плач , радост . Както и да гледаме да се страем да сме спокоини , неможе да се самозалъгваме. Знаи не си сама и не натоварваш никои . Споделяи как се чустваш не го дръш да таиш гняв . Избрани сме да бъдем силни . Hug

# 713
Блингче, а мислила ли си за консултация с психолог  Thinking

# 714
  • От Луната
На мен психолог не ми помогна, ходих преди една година, разказах тук там по нещо, помогна ми за други неща, като шофирането и самочувствието, но за забременяването и емоциите не можах да ги споделя. Това е дълъг процес, а на мен ми беше и солено финансово. Та се отказах. Сама трябваше да се справя и най -вече да осъзная, че каквото зависи от мен го правя и трябва да имам и друг живот и амбиции.
Това е накратко, борбата е в самите нас и сами трябва да се преборим и с това.
Не се предаваме, не се отказваме и ще успеем все някога. Мислете за себе си, за здравето си, колкото и да е трудно и тъмно.

# 715
Напоследък започват да се прокрадват едни мисли все едно съм дефектна. Много бързо се опитвам да ги гоня, но от време на време пак се завръщат  Sick ooooh!

# 716
Аз мисля но , добрите психолози са скъпи, на сеанс от 60 лв , нагоре непосилно за повемето от нас .

# 717
  • От Луната
Именно, затова се отказах ... не става и процедури, и изследвания и психолози ... искаше ми се, но някак увираш по някое време и се връщаш към що годе нормално ежедневие. Не е лесно, но като стигнеш дъното, чак тогава ти се прояснява.
Вие бяхте свидетели декември, като подпалих, за дето се наложи да отложим, щях да получа нервен срив. Направо един месец бях като ходещ призрак. Нито празника, празник, нито почивката, почивка, нищо, все едно съм в нищото .... от тогава си обещах, че повече няма да позволявам емоциите да ме връхлитат така. След вторият неуспех бях най-съкрушена, а сега третия, нямах много време за размисли и страсти. Бях сигурна, че просто е следващия етап. Не съжалявам, че направих процедурите, те помогнаха да осъзная нещата, а помогнаха и на док да му се изясни "картинката". По подготвена за ин витро не съм била, така че това е бил прехода.
Вярвам също, че тази битка, ме накара да порасна, да осъзная някои неща, и също да стана по-добър и осъзнат човек. Затова не съжалявам, и не се вайкам, дори се радвам, защото сме здрави и скоро ще постигнем мечтата си, но има хора, които всеки ден се борят за живота си, или за този на децата си. Така че това си повтарям, всеки път като се погледна в огледалото и се помисля за дефектна.

# 718
  • София
Йо, много силни думи! Благодаря ти за тях!!!

# 719
  • От Луната
Соренда, всяка една думичка е изстрадана! И ми се иска, ако може вие да се съхраните малко повече... дано да успеете, защото аз може да си пиша тук романи, но в крайна сметка, всеки сам си преживява мъката.
Желая ти успех с фонда, че тия гадове има да ги чакам до септември, ама догодина  #Cussing out добре, че нямам такова намерение, че тогава щяхте да ме видите в новините  Joy

Общи условия

Активация на акаунт