Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (10)

• 41 152
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • От Луната
Моника, Честити сини гащета   Heart Eyes ... голяма сатурнова дупка е налегнала темата, дано е затишие пред буря.

# 691
Левскар от сега  Grinning . Успех и много радост , с прекрасни мигове . Hug

# 692
Браво Моника! Аз често се сещам за теб и се надявах всичко да е наред! Честити сини гащи! Да си го гушкаш през ноември!

А ви разсмея, снощи сънувах, че питам док дали трябва да пускам микробиология, хаха...

# 693
Моника, честити сини гащи stork-boy Hug Наминавай по-честичко да ръсиш, че малко сте бременлинките Wink
Скрит текст:
Поли няма лошо Sunglasses Аз до сега само веднъж съм го сънувала, но рядко сънувам и имам спомени. Учудващо чак сега взе да ми се нарушава съня, но за щастие нямам кошмари още. Просто спя неспокойно, събуждам се рано и не искам да продължавам понеже главата ми се пъслни с глупости. От друга страна пък искам да спя максимално повече. Ще трябва да взимам някакви мерки за нервите тези дни, защото положението взе да става лошо Confused Намислила съм едни капки да видим дали ще подействат.

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 08:43 от 💎Bling-a-ling💎

# 694
  • София
Здравейте, момичета!
Съжалявам за загубите и много се радвам на успехите. Тук никой за нищо не е досаден, а само полезен  Wink
Аз днес си взех част от резултатите:
Проблеми има в:
- дефицит на вит. Б12
- хомозиготен 4G/4G за PAI
- хетерозиготен генотип C/T за 677С>Т (МТHFR) - намалено усвояване на фолиева киселина (иначе фолиевата ми е в норма)

Дайте съвет. Сигридов ми каза да отида да види резултатите, пък аз паралелно се кансултирам с Калчев и Русев. Има ли смисъл да ходя, няма ли да се дублират мненията им и само да си губя времето да вися в работно време по кабинетите?  newsm78

За предразположеност подозирах, защото за пръв път видях положителен тест след като започнах да пия аспирин. Явно ендометриозата не е единственият проблем Simple Smile. Но пък аборта стана въпреки че бях на фраксипарин. Така че не е от тромбофилията. Чакам позвъняване от генетиците. Въпреки че ембриончето не беше стерилно, са успели да изкарат материал за изследване...

# 695
според мен отиди да ги види и Сигридов, щом е поискал. Може да има нещо предвид. Калчев ще ти каже, че ще се следи кръвотока, а Русев да пиеш аспирин протект преди и по време на бременност, и фраксипарин след пол. тест, и мета фолиева . Интересно е какво ще каже Сигридов - може да ти помогне да вземеш решение измежду двете различаващи се мнения

# 696
Воайорче, на този етап няма особено голям смисъл да ходиш при Сигридов. Поне изчакай генетичния на ембриончето. Така или иначе терапията си ти остава същата. АП си го пиеш и вече при бременност ще се включи отново фракси и ще се следят нещата из късо. Повече от това няма какво да се направи. Интересно би  ми било мнението на Сигридов относно Б12, макар при теб да не ми стана ясно как установи, че не го усвояш от тромбофилиите ли или просто имаш серумно изследване. Аз имам месечно по една инжекция, която доцента твърди, че ми е достатъчна, но на мен не ми се струва така. Общо взето май само Сигридов обръща повече внимание на Б12 и силно се надявам да се занимае по-задълбочено с този проблем. Обаче само заради това не ми се ходи при него предварително. Като стигна до поредната, но успешна бременност тогава ще дълбая в тази посока.

# 697
  • София
Моника, честити сини гащи! Да ти е леко и безпроблемно до термин! bouquet
Воайорче, съгласна съм с Блинг - при Сигридов иди като ти излезе генетичния анализ. По-различна терапия от тази няма да ти назначи, то няма алтернатива, доколкото знам.
Блингчо, как си? Ще ходиш ли до моренцето? Wink Сигридов започва да гледа B12 в малко по-напреднали седмици, така че и аз мисля, че няма смисъл да ходиш предварително да си товариш и главата и джоба. Peace
Йоли, как си? Много ми харесва доброто ти настроение напоследък! Все така да си! Hug
Поли, обимсляш ли нов опит вече? Hug
Магнетична, растат ли щурчовците? Как се чувстваш Heart Eyes
Елинце, макар и да не пишеш вече, надявам се, че четеш и ще видиш, че пращам много прегръдки на теб и на Иси Hug
Поздрави на всички останали! Hug
Аз по-рядко пиша, ама съм станала малко мързелива. Embarassed Иначе ви мисля постоянно! Да взема да ви ръсна с малко прашец, че е време някой да развее положителен тест в близките 1-2 месеца! babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 698
Франи, чета ви и още как  Hug чакамда видя, че всички от групата са бременни и тогава ще напусна темата   Heart Eyes погал по пупата и ще се радвам пак да се видим някой ден  Hug

# 699
Воайорче, и аз те съветвам да изчакаш резултата от генетичното изследване и тогава да отидеш при Сигридов.
Франи, засега събирам прашец. В борбата съм, но още се възтановявам. Много ти се радвам колко си напред!
 Hug

# 700
Фран, да погалиш бебка през корема Hug Не знам Сигридов кога го гледа, ама аз не го усвоявам добре генетично, така че ще трябва по-отраничко да му се обърне внимание. За сега ще си карам на ежемесечната инжекцийка. Той ми е една по последните грижи в момента. Вече станаха безкрай нещата за съобразяване и тотално ми е писнало на калинката Twisted Evil Пък и като уж повечето бяха влезнали в ресли пак ефектът беше нулев.
Скрит текст:
Провали се морето Confused Не съм добре, ама и не ми се говори по тази тема. Не искам да товаря никой. Ще се наложи да взимам сериозни мерки, защото нещата май не се оказаха временно състояние и хич не отиват на добре.

# 701
  • София
Здравейте, момичета! Извинете, че така набързо минавам, но искам да питам някоя знае ли до колко работи регистратурата, искам да мина след работа да взема изследвания? Нещо не ми вдигат и се чудя да не би да са запразнили за днес. А в събота сутринта може ли да се вземат, ако днес не успея? Благодаря ви!

# 702
  • София
Блингче
Скрит текст:
Съжалявам да чуя, че не си добре. Няма да те насилвам да споделяш, но ако имаш нужда - насреща съм. Надявам се и вярвам, че скоро за теб нещата се подредят по най-добрия начин. Мога роман да напиша през какви несгоди съм минала през годините и винаги съм вярвала, че всяко нещо се случва с причина и за да ни води по пътя към хубавите неща. Гушкам те много  Hug
Соренда, мисля, че поне до 5 трябва да има някой на регистратура, но понякога и по-рано ги хваща липсата, затова не тръгвай натам преди да ти е вдигнал някой Peace

# 703
  • От Луната
Сорендра, мисля че има дежурен на регистратурата поне до 17часа. Може и утре да си ги вземеш сутринта. Simple Smile

Франи, благодаря ти. Опитвам се да съм оптимист, обичам лятото най-вече ето това време. И дъжда и слънцето... искам да се насладя на всеки лъч и да се надяваме, че някой ден, до мен ще е и близнашката количка, дето съм си избрала 😂😂😂.

Блинкче, съжалявам, че така се чувстваш. До някъде разбирам мъката ти, но не се предавай. Опитай да се продаваш на живота, сега, такъв какъвто е, без деца, без ангажименти, честно бих се напила до откат! Ей така да се порадваме на махмурлук после, да знам, че съм жива още ...

Честно казано не знам от къде това "щастие" ме е налегнало. Дано не съжалявам горчиво после 😉

Ели, много много прегръдки за теб и за малката принцеса.

Поли, малко остава, повечето мина вече.

Боби, Илейн, Бъбъл, Дел Мар ... мислим ви всички. А Магнетична да ръсне още малко близнашко, че като гледам с какви темпове забранявам, май май искам две и аз ... 😂 пфу нямам граници в лакомията 😂😂😂

# 704
Здравейте момичета, извинявайте че нахълтвам в темичката ви, но имам въпрос. Чела съм че в клиника Малинов изписват естрофем вагинално - въпроса ми е за стандартните таблетки естрофем ли става въпрос (малките сини таблетки от 2мг в кръгла кутийка) ? Питам, защото имам проблем с МЛ и единствено това не съм пробвала. Мисля да го обсъдя с моя док (аз съм в Надежда) и да пробваме и по този начин. Ще съм много благодарна ако някой ми отговори  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт