Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (10)

• 41 153
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Бях преди 7 дни. Имаше мн фоликули, аз съм със спкя. Нямаше доминант.

# 676
Ако си с късна овулация може да звъннеш утре за час, ако се вредиш някой от следващите дни Wink

# 677
Brayda. Минала година на 9 март ми беше , Лапороскопията при док Калчев. Накратко трябваше да ми премахне , дясната траба но се оказа и лявата е махнал на момента , самата операция не е тежка и нищо не те боли после , кадедъра го махат към четири следобеяд , към осем лека вечеря, и те дигат да се разходиш и сама да си ходиш до WC. А за презноща има санитарка която ще те следи през цялата нощ. И на сутринта ше ти вземат кръв и ако изследванията са добри те пускат да си ходиш .

# 678
Brayda, аз мога да се включа само за болничния. Ползвах 3 дни след хистероскопията ми преди 2 седмици. Не се плаща нищо за него. Само се наложи да отида да си го взема на следващия ден след изписването. При постъпването трябва да си носиш амбулаторния картон. Като попълваш декларациите преди лапарото те питат ще искаш ли болничен и ти казват колко ти се полагат.

Аз съм подала документи за възстановяване на сумата за хистероскопията, но съм към друга здравна компания. Чакам да видя дали ще ми ги възстановят. Притеснява ме че не ми дадоха амбулаторен лист и съм приложила листа от прегледа. Сигурно не издават амбулаторни листове защото не работят със ЗК. Дано не ме прецакат за това. Иначе дават каквито документи искаш. При мен трябваше да приложа амбулаторен лист, епикриза, оперативен протокол, резултати от изследвания, фактура разбита по видове услуги.

# 679
  • София
При мен уника не покрива ако болницата не работи със здравната каса и ако става въпрос за репродуктивното здраве. И тъй като се постъпва без направление номер 7, а и при мен хидросалпингсът се оказа проблем за бебе, а не застрашава здравето ми, май няма нищо да ми изплатят, но и аз ще се пробвам.
Не ми издадоха амбулаторен лист след прегледа...

# 680
Ами на мен и в Малинов една от акушерките ми каза, че фондовете не изплащат като видят, че е свързано с инвитро. Хистерото ми било защото полипите пречат да забременея. Добре де, ама аз ако няма да забременявам с полипите ли да си стоя? Рано или късно ще започнат да правят поразии. Знам че водят до кръвоизливи например. Виж при теб е малко по-различно. Това с тръбите може и да го свързват само с инвитро. Моето лапаро беше заради кисти, които ми създаваха проблеми. Но и оттам нищо не получих защото 800-те лева, които платих бяха за избор на екип. А те не го покриват.

# 681
  • От Луната
Брайда, желая ти късмет и дано всичко е наред по време и след операцията. Знам, че д-р Калчев е страхотен оператор и ще се постарае да направи всичко по възможно най-добрия начин.
Болничен се издава, но аз не го ползвах, така че не мога да кажа нищо.
В стаята бяхме две момичета, но мен нещо ме втресе и спах почти през цялото време.
Док минава 3 или 4 пъти да ни види, анестезиолога също... като цяло не ни оставиха да спим  Joy . Шегувам се, вършат си работата повече от идеално и всички са много стриктни за всичко. Момичето което беше с мен в стая, беше с оперативна лапароскопия - 2ри ден престой, и първи след операцията. Ставаше, разхождаше се, като цяло каза, че се чувства много добре. До колкото разбрах, максимум 3дни те държат.
Трябва да пуснеш МБ и хламидия 10 дни преди МЦ. За това не ти трябва час. Отиваш преди обяд, и казваш на регистратурата за какво си и те ще ти кажат в коя манипулационна да отидеш.
След като ти дойде, се обаждаш за час за самата операция, а преди това ще те викнат за изследвания. От там нататък, те ще ти кажат какви, кога и как се правят.
Желая ти много късмет! И дано скоро стане чудото и при вас!

# 682
  • София
ох дано не се налага да стоя повече от 1 вечер, колкото ми казаха, че се стои!
Проблема ми е с детето ми, което много ще се стресира, че ме няма и че съм в болница.

Благодаря за пожеланията. Ще разказвам после всичко Simple Smile

# 683
Успех и от мен.Да разкажеш после как е минало.А за детето не се притеснявай.Кажи че си на работа,а не че си в болница на операция.

# 684
  • София
Скрит текст:
Тя ходи на градина и знае кога съм на работа, кога се прибирам. За нея ще е стрес, че ме няма вечер в къщи. Ще го преживее разбира се, просто ще ми е най-добре да съм само една вечер там, но то пред свършен факт като ме резнат, колкото се налага, толкова ще стоя Simple Smile Тя е на 3г и половина и знае адски много неща, няма как да я излъжа, че съм на работа вечерта и през нощта Wink

# 685
  • От Луната
Брайда,
Скрит текст:
А може ли да отиде на гости с преспиване при някоя баба или приятелка?

Голямо затишие тук ... ей, да не сте на море?

# 686
Някои може и да са, де този късмет......
Като я няма моя милост с безкрайните си писания да изписва темата така ще Rolling Eyes Ще си починете малко от мен известно време.

# 687
  • От Луната
Блинк, почивай, че жегата скоро ще дойде ...
Аз съм се разчистила. Имам една спалня с връх изпрани дрехи за гладене ... с таз гад проклета трябва даже чаршафите да изгладя  #Cussing out
И сигурно още месец ще ги гладя Sad Мрън!

# 688
Почивам аз... от вчера това правя като нямам друг избор
Скрит текст:
Аз изгладих един куп, но друг ме чака. Ама ще си почака, както и цялата къща за основно почистване, което пак ще си отнеса самичка щото не можа да си бременея сега и някой да ми помогне Sad

# 689
Привет, малинки! Party

Аз бая време не съм писала, но ви чета и се радвам и страдам с всяка. По едно време така съпреживявах всичко, че мъжът ми ми забрани да влизам. ooooh! Което не значи, че не го правех, просто вече като съм "следпроцедурна", не исках да спамя излишно.
Та! Официално съм в 17 г.с. даже видяхме сини гащи. stork-boy Имам и шкембак - нали с момче уж остри вървели. До последно не казвах, освен на близките, от страх, че нещо ще се прецака, ама засега всичко е ОК.

Ей, да знаете, че при всяка ще се получат нещата, силно вярвам в това. Не може, когато всичко е направено както трябва, да не става, няма логика! Като гледам колко сте стриктни, как от всичко се интересувате и четете, ми повече от вас никой не заслужава да гушка бебета! Hug

Прегръдки на всички и пак ще наминавам!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт