Къде в Бургас? (47)

• 77 552
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Дами, конни бази в Б-с и около Бургас знаете ли къде има и има ли сайтове - интересуват ме цени  newsm78 Само тази конна база към морската не ми допада , дочух , че има към Маринка

# 181
  • Бургас
Някой знае ли цената на билета до Бата.....В сайта на автогара Запад няма цени, питах ръководител движение и те не знаят.....

# 182
  • Бургас
Знаете ли някъде в града магазин за ламиниран паркет, където да предлагат и безплатен монтаж? newsm78

# 183
  • Бургас
Знаете ли някъде в града магазин за ламиниран паркет, където да предлагат и безплатен монтаж? newsm78
Не е ли безплатен монтажа при покупка на ламинат от магазина? От Паркетен свят не са ни искали пари за монтаж. От магазина за ламинати в Народен юмрук - също. Даже и отстъпки правят.

# 184
  • Бургас
Не е ли безплатен монтажа при покупка на ламинат от магазина? От Паркетен свят не са ни искали пари за монтаж. От магазина за ламинати в Народен юмрук - също. Даже и отстъпки правят.

А доволни ли сте от Паркетен свят? Четох много мнения за тях във фейсбук и останах с впечатление, че е платен монтажът и че за помещения под 20 кв.м. дори го отказвали, има ли нещо вярно?

# 185
  • Бургас

А доволни ли сте от Паркетен свят? Четох много мнения за тях във фейсбук и останах с впечатление, че е платен монтажът и че за помещения под 20 кв.м. дори го отказвали, има ли нещо вярно?
Доволна съм. Ние купувахме ламинат за повече квадрати и не ни искаха пари за монтаж. Виж им телефона в Интернет, звънни и ги питай, но мисля, че им е безплатен монтажа.

# 186
  • Бургас
miss july, благодаря  Hug

# 187
Дами, конни бази в Б-с и около Бургас знаете ли къде има
 дочух , че има към Маринка
То и аз това питах/ но в друга тема/ Не можаха да ми обяснят къде е тази база, само снимки видях Rolling Eyes

# 188
Конната база от Морската нали я преместиха във Ветрен, заради Океанариума?

# 189
  • Бургас
Конната база от Морската нали я преместиха във Ветрен, заради Океанариума?
Това ми стана интерсно.
Океанариума ще го започват ли?
Мислехме тези дни да ходим при ПЕПИНО,понито на конната база  Embarassed

# 190
  • Бургас
Конната база си е на старото място и не се знае дали и кога ще се мести, защото и за Океанариума не се е чувало скоро нищо.
Другата към Маринка е по пътя ,който се води околовръстен на Меден рудник.
 След края на комплекса, вдясно от пътя е.  Държи я Борил, има и хотел за кучета.

# 191
  • Бургас
Покрай питането за паркети и ламинати да кажа,че НЕ съм доволна от Емко-Г.

# 192
  • Бургас
Ние взехме ламинат от Краси паркет. Още не е сложен, но монтажа е 2 лв/кв, доставката е безплатна. Имат и безплатна подложка 2 мм май, нея я отказахме, защото сме на първи етаж и  поръчахме 5 мм.
Те имат и най-голям избор ламинати май . Аз исках определен цвят и обикаляхме с една плочка гранитогрес.  Laughing Само там намерихме и ни обясниха, че имат много, но мострената зала е малка и нямат къде да ги изложат. Веднага ми намериха желания цвят, а се бях отчаяла от обикаляне. Цените им също са повече от добри.
Не мога да се сетя кой беше писал за магазина им на Трапезица, в тази или предната тема, ама много му благодаря!  bouquet

# 193
Дами, конни бази в Б-с и около Бургас знаете ли къде има
 дочух , че има към Маринка
То и аз това питах/ но в друга тема/ Не можаха да ми обяснят къде е тази база, само снимки видях Rolling Eyes

Конната база е до село Извор, на уникално място, а собственичката е много лъчезарен човек. Казва се Даниела, който иска да ми пише на лични ще ви дам телефона и. Освен уроци, прави и разходки в гората.
Друго важно за там е, че имаше програма за безплатни уроци на деца с увреждания, дано още да я има. Нямам прясна информация.

И честит празник!

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 11:21 от MiraBu

# 194
  • постоянно
Благодаря за новата тема . Много сте ми полезни , с удоволствие ви следя .  Hug

Общи условия

Активация на акаунт