Къде в Бургас? (47)

• 77 511
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Моля да ми препоръчате фирма или майстор за интериорни врати по поръчка. Холът и трапезарията ми са свързани с портал, вратите ги изхвърлихме много отдавна, оставихме само касата. Сега трапезарията ще я правим спалня и се налага да направим нови врати, по възможност върху старата каса. Всяко споделено мнение ще ми бъде от полза, тъй като аз нямам абсолютно никаква представа как стоят нещата в тази област.

# 196
  • Бургас
Моля да ми препоръчате фирма или майстор за интериорни врати по поръчка. Холът и трапезарията ми са свързани с портал, вратите ги изхвърлихме много отдавна, оставихме само касата. Сега трапезарията ще я правим спалня и се налага да направим нови врати, по възможност върху старата каса. Всяко споделено мнение ще ми бъде от полза, тъй като аз нямам абсолютно никаква представа как стоят нещата в тази област.
Нашите врати ги поръчвахме от Порта дорс до хотел Аква.
Може да погледнеш и във "Врати Бургас" на ул. Индустриална 21 и в "Стар 2002" на ул. Перущица 40.

# 197
В Паркетен свят има две цени - една с включен монтаж и друга без монтаж. Тоест не е безплатен.
Отделно се заплаща и монтирането на первази. Обслужването в магазина ме ми хареса. Странен подбор на персонал имат. Въртят се на стола, разкрачени и махленски ми се обясняват.

3 пъти ходихме до Краси Паркет и трите пъти бяха затворени, а уж имат нормирано работно време.

На Народен юмрук магазина, жената е много любезна.
Това е моя опит.

# 198
  • Бургас
В Паркетен свят има две цени - една с включен монтаж и друга без монтаж. Тоест не е безплатен.
Отделно се заплаща и монтирането на первази. Обслужването в магазина ме ми хареса. Странен подбор на персонал имат. Въртят се на стола, разкрачени и махленски ми се обясняват.

3 пъти ходихме до Краси Паркет и трите пъти бяха затворени, а уж имат нормирано работно време.

На Народен юмрук магазина, жената е много любезна.
Това е моя опит.
Май наистина имаше нещо такова с двете цени. Сега се сетих Blush Да, персоналът им куца. Нас ни обслужи едно бременно момиче, което май вече е в майчинство. Тя беше ок, другите наистина са малко тип махленки особено една мъжкарана, която се държи като агресивна лесбийка. Иначе от монтажа нямам оплаквания. Момчето, което положи ламината, беше много съвестно.

В Народен юмрук мисля, че в цената се включваше и монтажа. Жената наистина е много любезна и звучеше компетентно.

# 199
Търся голямо количество пликове за повръщане,  Embarassed,  къде мога да намеря? 
Повдигам...

# 200
Незнам пликовете за повръщане какви са, но найлоновите торбички също стават. На складовете има.
Кой ще повръща групово?! newsm62

Същото това момиче от Паркетен свят ми твърдеше, че е невъзможно поставянето на ламинат върху ламинат.
Пълни непоискани небивалици ми говореше. Аман от продавачи, неразбиращи от работата си. ooooh!

Пп. Тези месеци доста обикалях магазини за обзавеждане и интериор и се отчаях от хората, работещи в такива обекти. Аз от интернет повече неща научих, отколкото от тяхната информираност, за това което продават.

# 201
Трябват ми за плавателно средство  Laughing,  найлоновите не издържат  Laughing.

Имам нужда и от екскурзовод на немски език за утре за една разходка в Созопол.  Знаете ли някой желаещ,  Laughing

# 202
Пликовете за повръщане не бяха ли хартиени? Как няма да издържи найлон? Shocked
Libertad, ако ще пускаш корабче, ще е грехота да не споменеш в темата Crossing Arms

# 203
Вярно , покани и нас, Либертад!
Обещаваме, няма да повръщаме! smile3503

# 204
  • Бургас
Има ли в Бс магазин,втора употреба за техника,внос от Германия или др.?
Интересува ме за телевизор?
Може и с лек козметичен дефект,но да работи.

# 205
  • Бургас
miss july, благодаря  bouquet Ще погледна и на трите места!

# 206
  • Бургас
Има ли в Бс магазин,втора употреба за техника,внос от Германия или др.?
Интересува ме за телевизор?
Може и с лек козметичен дефект,но да работи.

Преди няколко страници писах за един магазин за техника в бл.55 в Славейков. Само, че там не съм виждала телевизори.

# 207
  • Burgas, Bulgaria
Някой знае ли дали вече работят асансьорите на надлеза на колелото да хотел Мираж? Ако реша да мина от там с количката с бебето дали ще мога?
   Да питам и друго : някъде в Славейков дали сменят цип на дамска чанта? Къде най-близо мога да я занеса?
   Пуснаха ли паркинга на площад Кирил и Методи?

# 208
  • Бургас
Търся жълт колан за карате, сноще ходих в стария мол в Спор... но жълт нямаше.

# 209
Търся жълт колан за карате, сноще ходих в стария мол в Спор... но жълт нямаше.

Ееех, аз като ровех из гардероба намерих на детето кимоното и коланите, само жълтия липсва. Но ако ти потрябват оранжев и зелен - с удоволствие ще ти ги дам.

Навремето ги взимах от един спортен магазин в края на Фердинандова, ако още го има.

Общи условия

Активация на акаунт