Къде в Бургас? (47)

• 77 487
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Моля ли да ми препоръчате добра масажистка в центъра, претоварих се и имам сериозни болки в кръста  Confused
Ани Караманова 0886 150 645 ул. Александровска 47, ет.4
Прави ли лечебен масаж или само класически? И какви са цените й?

# 271
  • Бургас
Моля ли да ми препоръчате добра масажистка в центъра, претоварих се и имам сериозни болки в кръста  Confused
Ани Караманова 0886 150 645 ул. Александровска 47, ет.4
Прави ли лечебен масаж или само класически?
Прави, тя е терапевт-масажист, ако не се лъжа е била рехабилитатор или масажист и  на някакъв спортен отбор... Най-добре за подробности й се обади лично.

# 272
Благодаря!  Peace

# 273
  • Бургас
Барелина имам спомен, че живееш във Възраждане. Преди две седмици си взех няколко вида ядки (включителнои бразилски орех) от един плод и зеленчук, срещу младежкия дом  (до сервиза за климатици Големанов ). Всичко беше прясно.

# 274
Въпрос не много по темата.
Има ли такса при смяна на талон в КАТ?

Какво точно имаш предвид?

Ами купихме кола и сега трябва да сменя талона да бъде с името на новия собственик.
Но вече имам отговор - 13,70 лв.

# 275
Барелина имам спомен, че живееш във Възраждане. Преди две седмици си взех няколко вида ядки (включителнои бразилски орех) от един плод и зеленчук, срещу младежкия дом  (до сервиза за климатици Големанов ). Всичко беше прясно.
Мерси, много близо до нас е bouquet

Препоръчайте ми маникюристка във Възраждане. За гел лак.

# 276
Здравейте момичета.Имам въпрос за пътуване от Бургас до София и последваща връзка до терминал 2.В предната тема има подробно коментирано, преди 2 дни отивайки да си закупя билети за автобуса до София на две от гишетата ми казаха ,че не спират на летището.Изрично попитах.Те даже бяха учудени,че очаквам от тях превоза да е до летището.Питах в Юнион  и в Етап.Мен ме притеснява това, че самолета е рано сутринта и как да организираме предвижването си .

# 277
  • Бургас
как да организираме предвижването си .
Както всички -  с такси или с метрото.  Най-удобно е да слезате на "Цариградско шосе" малко след Експо центъра на Метростанция Цариградско шосе- последната спирка на тази линия  е летището.

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 18:02 от rosi81

# 278
Благодаря за бързия отговор.

# 279
И преди беше писано за предвижване до летището. От личен опит и с такси и с метро от тази спирка-  с метро е по-бързо и много по -евтино. Дори да сте с куфари има си анасьор отстрани и слизате без проблем в метрото. Иначе на самата метростанция Експо център винаги таксита има , но аз повече не бих взела до летището.

# 280
  • Бургас
Привет дами имате ли яснота кога отваря бившият магазин Карфур срещу Пантеона сега пише Ка-Мес

# 281
  • Бургас
Здравейте момичета.Имам въпрос за пътуване от Бургас до София и последваща връзка до терминал 2.В предната тема има подробно коментирано, преди 2 дни отивайки да си закупя билети за автобуса до София на две от гишетата ми казаха ,че не спират на летището.Изрично попитах.Те даже бяха учудени,че очаквам от тях превоза да е до летището.Питах в Юнион  и в Етап.Мен ме притеснява това, че самолета е рано сутринта и как да организираме предвижването си .
Има автобус,който минава през летище,но тръгва в 06:00 часа от Бургас,т.е не ви върши работа. Иначе не се сещам на коя фирма е, но знам за него от една агенция,която предлага автобусни билети на голям брой превозвачи. Във фоайето на х-л България е, вдясно от рецепция.

# 282
  • Бургас
Моля ли да ми препоръчате добра масажистка в центъра, претоварих се и имам сериозни болки в кръста  Confused
Масажист,мъж,улица ,,Морска,,19  Peace
Прави страхотни масажи и е в промоция в момента, -50%.

# 283
Къде, мога да намеря от т.нар. Магически-термо чаши на нормална цена???

# 284
  • София
Имам въпрос: дали продават вече хвърчила на пътя до Поморие или на Ахелой? Миналата година купихме оттам. Ако някой може да ми каже, супер ще бъде, да не се разкарвам до там напразно.

Маникюристка във Възраждане: посещавам и двете момичета от Салонът на Шейново 70. Но час трябва да имате поне 10-14 дни по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт