Къде в Бургас? (47)

• 77 498
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Имам въпрос: дали продават вече хвърчила на пътя до Поморие или на Ахелой? Миналата година купихме оттам. Ако някой може да ми каже, супер ще бъде, да не се разкарвам до там напразно.

В неделя минах по този път, не видях да продават.

# 286
Здравейте
Може ли да ме ориентирате през кой корпус точно и от къде се влиза в МЦ Николай Чудотворец -това най-вероятно е МБАл Бургас , но коя сграда е по-точно .Там където е спешното ли ?

# 287
Тони, аз ти отговорих още в предната тема, bradata също  Wink
Скрит текст:
Като застанеш с лице към болницата, тръгваш надясно, после завиваш на ляво(ще видиш входа на спешното).  Тръгваш наляво(стоеейки пред входа на спешното) минаваш покрай сградата и ще видиш другия вход. Дано съм обяснила добре, тъкмо от там се връщам  Laughing

# 288
  • Бургас
Здравейте момичета! Къде ремонтират чадъри в Бургас, за предпочитане в центъра?

# 289
Къде и има ли изобщо в Бургас магазин, където се продават слингове и ергономични раници?

# 290
И тук да попитам за брокер на недвижими имоти от който сте доволни Grinning

# 291
Все едно динозавър да търсиш Laughing

# 292

Осъзнавам трудността Mr. Green Но все пак не губя надежда  Grinning

# 293
  • Бургас
паркингът до МБАЛ безплатен ли е

# 294
  • Пловдив
паркингът до МБАЛ безплатен ли е

До два часа престой е безплатен.

# 295
  • Бургас/Пз
Здравейте, виждали ли сте някъде тази марка шоколади http://www.balevbiomarket.com/surov-shokolad-s-gojy-beri-portokal-i-kashu.html

# 296
  • Бургас
Къде и има ли изобщо в Бургас магазин, където се продават слингове и ергономични раници?
Няма. Единствено в Хиполенд видях нещо подобно на раница, но е по-скоро кенгуру.

# 297
Имам въпрос: дали продават вече хвърчила на пътя до Поморие или на Ахелой? Миналата година купихме оттам. Ако някой може да ми каже, супер ще бъде, да не се разкарвам до там напразно.

В неделя минах по този път, не видях да продават.
Всеки ден минавам - със сигурност няма.

# 298

Само онлайн. Има няколко български сайта, които продават, и даже съм чувала, че организират дни, в които може да се пробват слинговете и раниците. Иначе на сайтовете на някои от производителите понякога има съвсем прилични намаления.

# 299

Осъзнавам трудността Mr. Green Но все пак не губя надежда  Grinning

Поли от агенция Експрес ми продаде точно апартамент, какъвто търсех, без да хитрее и да ме занимава с предложения, които нямат общо с моето търсене. Което означава, че ме е слушала какво искам и че цени времето си и това на клиента. Препоръчвам я. Обаче съм й затрила някъде номера, че преди няколко години ми беше одисеята с бургаските брокери.

Общи условия

Активация на акаунт