Къде в Бургас? (47)

• 77 364
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Аз си търся аграрна аптека в центъра или около Краснодар, че розата ми е въшлясала  Confused

# 526
  • Бургас
Аз си търся аграрна аптека в центъра или около Краснодар, че розата ми е въшлясала  Confused
Има агро аптека във Водната палата, в другия ъгъл на ОББ.

# 527
Не му е тук мястото, но ви имам като дружки и искам да се консултирам с вас.
Искам да си променя два от предните зъби. Обаче първо се чудя - бондинг или фасети? И второ - на кой зъболекар да си поверя усмивката? В момента провеждам лечение на един от "набедените" зъби при Карауланов, доволна съм, но дали мога да му се доверя за естетична корекция  newsm78

За нещо толкова сериозно като естетична стоматология бих отишла до Варна , в "Дентапрайм".
Скрит текст:
Това е клиника, която се занимава само с естетични корекции, имат най-добрата апаратура и цените са нормални. При първия преглед ти дават ценоразпис на всички възможни варианти за лечението ти - от възможно най-евтиния до този с най-модерните материали и сам избираш кое те устройва. Изключително съм доволна и въобще не може да става въпрос за сравнение с който и да е от бургаските зъболекари.
Карауланов, първо едва ли има и 10 пациенти с фасети и второ - за изработката им трябва много добър зъботехник, какъвто в Бургас няма. Имам лични впечатления и от него - от зъбите, които той ми прави имам проблеми с точно с коронките - единият е по вина на зъботехника, но другите две са си чисто негова грешката и то много сериозна!
Ако държиш на Бургас  - този ми го препоръчваха, но тук лични впечатления нямам http://www.estheticdent.eu/index.html
Не искам да се заяждам но за естетически интервенции се доверете на естетичен дентален лекар, а не на хирург какъвто е Карауланов. За това че няма свестни зъботехници не съм съгласна- имам достатъчно впечатления че има които работят много зле, но има и доста кадърни. А и при тях зависи кой в коя област е по -добър,едни са за протези, други за фасети и корони  Peace

# 528
Препоръчайте ми магазини за качествени сутиени /освен Триумф/

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 16:22 от Г-жа Рамацоти

# 529
  • Бургас
Здавейте, от къде мога да си купя красив цветарник, не от тези класическите...

# 530
  • Бургас

В Хоум-макс гледах интересни цветарници - http://www.home-max.bg/search/1/?query=%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82% … D0%BD%D0%B8%D0%BA

# 531
Мадлена, мерсии, съвсем забравих, а всеки ден от там минавам...
Да ви попитам също за сладоледена торти. Гледам, че Делта вече не предлагат, може ли да се купи отнякъде, макар и с поръчка?

# 532
Здравейте. Знам че не е по темата. Трябва да стигна от автогара Запад до автогара Юг. Моля за съвет за сигурни таксита. С багаж и дете на 5 години

# 533
Здравейте. Знам че не е по темата. Трябва да стигна от автогара Запад до автогара Юг. Моля за съвет за сигурни таксита. С багаж и дете на 5 години

Напред в темата коментираха такситата. Лошото е, че дори и с такси ще ти спре далече, така го измислиха умните глави в общината. Мисля линия 4 ще свърши работа, но нека някой, който пътува с нея да каже.

# 534
  • Бургас
Нямам представа до къде могат да влизат такситата,но 4 ката ще свърши идеална работа.

# 535

Скоро мернах един дървен цветарник в  цветарското магазинче над старата поща, с лице към Ботева, цената ми се върти около 75-80лв, направи ми впечатление че не е като стандартните метални. Та си мисля и че по другите малки цветарски магазини ще има нещо различно.

bebo79 - обади се на някоя от големите компании - стил такси, елеганс, бургас такси - и си поръчай по телефона. В никакъв случай не се качвай на тези около гарите.

# 536
  • Бургас
Здравейте. Знаете ли къде мога да отида да ми напълнят с газ домакинска горелка?

# 537
  • Бургас
Препоръчайте ми магазини за качествени сутиени /освен Триумф/
7

На ул. Шар планина, почти до клиниката на Михайлов има едно малко магазинче за бельо. До него има едно козметично студио, не помня как се казва. Магазинчето на пръв поглед изглежда непретенциозно, но само тук в Бургас продават бельо, което се шие за Италия. Като влезеш вътре, вдясно са сутиените. Има и комплекти. Качеството е уникално, няма избеляване, разшиване и раздърпване от пране. Имам един от няколко години, като нов е. Наскоро си купих и още. Цените им са около 30-35 лв.

# 538
  • Бургас

Качваш се на 4 от Запад и слизаш точно на Юг.

# 539
Момичета, преди няколко дни вървях от парка в Славейков към мол Галерия, покрай детската градина Иглика. Имаше един дамски фитнес Селена, канех се да тръгна на фитнес и като за начало някъде където са само жени, но видях ,че блокът в който е фитнеса скоро е горял. Партера и първият етаж бяха обгорели. Някой знае ли дали фитнесът е засегнат и дали все още работи? Отделно ако може мнения за него ще се радвам. И още един въпрос- фитнесът триа фитнес в Зорница до р-т Киши има ли доволни, смесено за мъже и жени ли е?

Общи условия

Активация на акаунт