Къде в Бургас? (47)

• 77 306
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
             Мимито & Светла- Явор отдавна няма на Трапазица, а магазина над Домко се казва Идея-има досто дивани и  и маси.Благодаря че ме подсети.Докколкото разбрах диваните са на български фирми.
               GG_BGО- От Икея съм поръчвала други неща и останах доволна, ще разгледам и за маси.Благодаря и за останалите предложения.
              Някой друг мое ли да сподели ако е доволен от фирма за мебели, че искам холната маса и модулните секции да са комплект??
Албита , не знаех че вече няма "Явор" там , някъде другаде ли се намира сега , или въобще в Бургас няма вече ?  Sad Sad
От доста време няма там "Явор" ,мисля от миналата година.Незнам да има другаде магазин.По едно време имаше в МОЛ Галерия, но го закриха.

# 571
  • Пловдив
В сайта на "Явор" за Бургас е посочено: "Очаквайте скоро"Peace

# 572
  • Бургас
Здравейте,къде в Бургас има магазини Зора
знам в Славейков до Кауфланд
Магазин Зора има до автогара Запад.Бившия Ритони.

# 573
Магазин Зора има до автогара Запад.Бившия Ритони.
Съмнявам се. Сега е строителен хипермаркет!

# 574
Май е останал само там -

https://zora.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD%D0%B8.html?city_id=569

# 575
  • Бургас/Пз
Здравейте, срещали ли сте какаово масло на калъп??

# 576
  • Бургас

Последно поръчах от zoya.bg, но предполагам и в нашите био магазини ще предлагат. Този на Сливница е доста зареден и имат някои продукти с логото на zoya.

# 577
  • Бургас/Пз
Последно поръчах от zoya.bg, но предполагам и в нашите био магазини ще предлагат. Този на Сливница е доста зареден и имат някои продукти с логото на zoya.

Благодаря, точно от реален магазин ми се искаше  Peace

# 578
Здравейте от известно време си търся професионален сешоар.Реших да се поразровя за нещо по хубаво.
Къде в Бургас предлагат освен големите вериги .

# 579

Весита би ли споделила мнение за продуктите от този сайт. А като цени спрямо био магазините в Бургас как е? В смисъл залужава ли се да се поръча от там или може и от тук да се купи на същата цена?

# 580
Здравейте от известно време си търся професионален сешоар.Реших да се поразровя за нещо по хубаво.
Къде в Бургас предлагат освен големите вериги .

В сайта на златна рибка също предлагат професионални сешоари, не знам дали са налични в магазина им в Бургас обаче.
Можеш да си поръчаш и от фризьорски салон. Преди години съм поръчвала така от фризьорката, която посещавах.

# 581
Знаете ли къде правят принт върху тениска? На няколко места ми предлагат да ми лепят фолио, но то се разлепя с прането.

Скоро мои близък прави тук. Работят много бързо, качествено и изгодно- Пасифик МС 0887032001 Грета

# 582
Преди време някой похвали шивачките до спирката на Операта. До колкото разбрах са няколко, коя ще ми препоръчате за цялостна корекция на панталон? А може и друга да предложите, само да е в центъра и да е добра с панталоните  Peace
Да добавя, че от Р.Илчева на Поп Георги и от тази на Хаджи Димитър не съм доволна  Naughty

Аз също съм ползвала услугите на гореспоменатите шивашки на Поп Георги и хаджи Димитър и не съм доволна. Горещо препоръчвам момичето на ул.Отец Паисий. Голям перфекционист.

# 583
За прене на килими съм ползвала Белина еко .Беше преди време и не си спомням каква беше цената, но ги вземат от адрес и пак там ги връщат ,сухи и опаковани даже .Ето сайт :
http://www.belina-eko.com/kilimi.html

Аз реших последния път да пробвам с тях и останах разочарована. Детето беше повърнало върху килима, върнаха ми го миришещ на ужасно, петната от повърнатото си стояха и целият беше в някакви малки бели къси косъмчета. Няма да повторя със сигурност. От машинното пране на Одрин нямах забележки предните пъти.

# 584
  • Бургас
За прене на килими съм ползвала Белина еко .Беше преди време и не си спомням каква беше цената, но ги вземат от адрес и пак там ги връщат ,сухи и опаковани даже .Ето сайт :
http://www.belina-eko.com/kilimi.html

Аз реших последния път да пробвам с тях и останах разочарована. Детето беше повърнало върху килима, върнаха ми го миришещ на ужасно, петната от повърнатото си стояха и целият беше в някакви малки бели къси косъмчета. Няма да повторя със сигурност. От машинното пране на Одрин нямах забележки предните пъти.
И аз не съм доволна от Белина еко. Последният път ползвах услугите на Ди Маджио и останах много доволна. На сайта имат калкулатор, за да изчислиш по размерите на килима колко ще ти струва прането. Ето сайта
http://www.pranenakilimibs.com/%D0%B7%D0%B0-di-madjo/

Общи условия

Активация на акаунт