Къде в Бургас? (47)

• 76 620
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Здравейте. Предстои ни преместване. Някой може ли да ми препоръча фирма за пренасяне - хамали плюс превоз. Благодаря.

# 676
  • Бургас
Здравейте. Предстои ни преместване. Някой може ли да ми препоръча фирма за пренасяне - хамали плюс превоз. Благодаря.
Ретро надежда - 056/ 89 88 61

# 677
0884 47 37 46 Мишо. Препоръчвала съм ги доста пъти. Simple Smile

Имаше един магазин за спално бельо на главната, между тройката и стоматологията. Някой сеща ли се на коя фирма е?

# 678
  • Бургас
Имаше един магазин за спално бельо на главната, между тройката и стоматологията. Някой сеща ли се на коя фирма е?
Само за Калогера се сещам.

# 679
  • Бургас
Само за Калогера се сещам.

Роксима Дрийм Peace

# 680
Супер сте! bouquet Роксима дрийм бил. Simple Smile

# 681
  • Бургас
Къде мога да намеря мъжка тениска на ЦСКА, спешно ми трябва за подарък...
Благодаря.

# 682
Къде в Бургас мога да намеря хубави бански от 2 части?

# 683
  • Бургас
Цитат
Къде мога да намеря мъжка тениска на ЦСКА

В Бизестена на втория етаж.

# 684
  • Бургас
Цитат
Къде мога да намеря мъжка тениска на ЦСКА

В Бизестена на втория етаж.

Да, там има много футболни тениски, но да знаеш, че качеството им е ужасно.

# 685
Телевизорът се прецака - има звук, няма картина. Някой може ли да препоръча тв техник, моля!

# 686
  • Бургас

Не че нещо, но този се оказа доста несериозен. Много съм разочарована. Изгубихме няколко дни. Сега в последния момент направо се чудя какво да правя

Продължавам да търся.

Последна редакция: сб, 16 юли 2016, 16:15 от Irene Adler

# 687
  • Пловдив

Не че нещо, но този се оказа доста несериозен. Разочарована съм.

Продължавам да търся.

Ползвала съм два пъти екипа на Hamali.bg,  много организирано и подредено мина всичко.Ето контактите за Бургас:
https://www.hamali.bg/bourgas.html

# 688

Не че нещо, но този се оказа доста несериозен. Много съм разочарована. Изгубихме няколко дни. Сега в последния момент направо се чудя какво да правя

Продължавам да търся.
Много съм изненадана Shocked Винаги са били много бързи и коректни. Пазят мебелите, млади момчета са, хубав камион имат... Rolling Eyes

# 689
Знаете ли къде има сладолед без мляко?

Общи условия

Активация на акаунт