В коремче расте ДЕКЕМВРИЙСКО човече, нова тема трябва ни вече!

• 43 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте,
Чета ви, но теудно се включвам, защото нямам никакво време. Работя си още, много ми се иска вече да си остана вкъщи да си се наспивам, ноооо още малко ще трябва да поработя.
Корема ми е огромен да... Първата бременност изглеждах така в 5 месец, сега съм едва 12+4 Simple Smile Изобщо не слагам дънки, ходя с клинове и рокли, няма шанс да си закопчая дънките. Сигърна съм че задържам вода, защото се подувам вечер на глезените, а като к съм качила 3 кг. Храня се както преди, но вкюючвам и закуска, защото преди можех да 2 часа на обяд да го изкарам на кафе, а сега не хапна ли сутрин започва да ми се гади...
Аз също ходих на 1 ФМ при док.Сигридов и каза , че всичко е наред с бебока.  Предположи и пола, но засега няма да се настройвам Simple Smile
Хубав ден , красавици!  Hug

# 646
Добре съм, Анастасия. Ей сега ставам от втори сън Grinning
Сега обаче ще напиша два реда на възмущение. Сутринта ставам и написах цели три съобщения, две от които липсват. В тях се коментираше как да кръстим новата темичка, в което според мен няма нищо обиждащо, провокативно и т.н. Дори и ми бе отговорено на единия коментар, от Лоокфор. Последно коментарите стигнаха до 44 страница, а сега зареждам и виждам че липсват цели три коментара. Трие ли се, от кой и защо? Ако такава цензура се налага, то тогава защо да пиша въобще тук?
Преди два дни пак ми бе изтрито едно съобщение, в което разказвах за един леко сексуален сън, но всичко бе написано на шега. Такива подобни постове съм чела из всички останали групи, а тук бях изтрита.  
ОК, аз спирам да пиша тогава тук. Минавам само към ФБ групата, където никой не трие постовете на никой! Аман от цензура в тая държава.

# 647
Аз също съм 3 кг нагоре и вероятно задържам вода. Ще почна и аз да си меря глезените, както предложи Каталея, но годежния пръстен например вече едва го слагам, а преди ми беше леко свободен. Забравих да спомена и че на прегледа видяхме различните органи на бебето и всичко беше ок. Незнам това ли е ФМ или не, но наистина в интернет пише, че ФМ се прави в по-късни седмици.

# 648
  • София
Момичета,вие замисляли ли сте се за някакъв спорт?Аз обмислям нещо от типа на пилатес,йога за бременни,но не знам още... newsm78 Ако някой има някакви предложения за вид спорт или за място в София с групови занимания за бременни,моля да сподели.

# 649
Хей Тони що за щуротия е това?? Кой трие постове? И защо? Не съм забелязвала честно казано newsm78 Преди 2 дни писах на Viki 91 за добавяне във фейсбук групичката, но няма нищо засега. Има ли друг, който може да ме добави?

# 650
Тони, това което пишеш ми се струва много странно. За съжаление не съм видяла въпросните съобщения, но ми е чудна такава цензура при положение, че в други теми съм виждала директни обиди от рода на : "Ти тъпа ли си или много тъпа" и теми, в които свободно се обсъждат тройки, анален секс...Явно като сме бъдещи майки нямаме право на сексуални помисли  newsm78 Grinning Аз пък обожавам секса и го правим почти всяка вечер - орален, вагинален и какъвто ни е кеф. И бебетата се зачеват обикновено чрез СЕКС, не ги носи щъркел. Я да видим дали ще трият  hahaha

# 651
Сутринта се събудих много рано и видях съобщенията на Тони така че със сигурност си ги имаше, защо и кога са изтрити нямам идея  аз лично не видях да пишеше нещо пикантно имаше предложение за бъдеща тема и някакви общи неща не запомних всичко. Но моля ви сега не се провокирайте да обяснявате как и какво правите защото на някой ни е забранено.
На мен доктора ми каза че плацентата ми е ниско и трябва да се въздържаме.

# 652
Ехх, че хубаво! И аз обичам секса, но сега е мираж.

# 653
Анастасия, първия ми пост преди няколко дни беше че съм сънувала как правим анален с ММ поради забрана за вагинален, но че не съм си довършила съня и ММ ми казва да си го досънувам. Никакви подробности, само това. После написах, че се е опитал да ме пипне по дупето, но заради инжекциите ме боли и не давам да ме докосва. Третото изречение в поста бе че ММ иска да ми пипне гърдите ми, но аз му казвам че така ще ми хареса и ще контрахирам матката и не бива. Ей това ми бе сексуалния пост. После Каталея, Тинчелина и някой друг май писаха, че са се посмяли. Обаче сега като ми е изтрит поста, човек се пита на какво са се посмяли тези жени!

# 654
  • София
Аз съм пропуснала триенето. Варианта е някой много целомъдрен да те е докладвал на модератор. Аз бих питала директно модераторите на темата,каква е причината постовете да са ми изтрити.

# 655
Тони, и аз видях постовете ти от сутринта и недоумявам защо са изтрити. Но и тук ти казвам, не си заслужават нервите ти. Трябва да бъдем спокойни момичета, не да се ядосваме за глупости...

Анастасия, поздравления! Колко вълнуващо си го описала! Радвам се, че всичко е наред!
Относно дрехите и наедряването, аз си казах, че имам корем, а гърдите от големи са ми станали огромни!!! Дънките все още ги закопчавам, но половината, които са ми били съвсем прилепнали ги чувствам дискомфортно, останалите няколко чифта все още мога да си ги нося спокойно. Но като цяло нямам търпение да се стопли още малко и да мина само на рокли. Иначе имам яке, което не мога да закопчея... сложила съм и малко на дупето, но основно сякаш в горната част на тялото качвам Simple Smile
Сутринта мерих глезените, та да видим довечера какво ще е положението. Между сутрин и вечер имам един килограм разлика в теглото, което си е нормалното за мен, но като цяло предполагам, че съм задържала вода, защото промяната в храненето ми е незначителна, за да съм качила толкова много...
Ах, че дълго стана... Пожелавам ви хубав ден, прекрасни!

# 656
zaiche, да не си сложила ти тогава цензурата за секса в тази тема  Laughing Шегувам се, разбира се. Не си спомням от твои предишни постове дали имаш някакъв проблем, но ако е така ти желая всичко да мине скоро и секса да се превърне в реалност Heart Eyes
Тони, не мога да повярвам, че са изтрили такова нещо.

# 657
  • Пловдив
Здравейте. Аз рядко се включвам, но и работя и си гледам двете деца на 2 и 5, а сега имам и изпити  Shocked Иначе редовно чета вечер преди заспиване. Та аз искам да се изкажа относно въпроса с плащането на прегледи, изследвания и обикалянето по доктори. С първата си бременност и аз бях така. Ходех при една много добра гинеколожка, но тя работеше в поликлиника, не израждаше и апаратурата й беше допотопна, та се налагаше да си плащам за по модерните машинки и прегледи. Накрая отидох да родя в държавна болница, при непознат лекар и едва не ме затриха и мен и бебето. С второто от самото начало джипито ми ме насочи към Др Кичеков ( от Пловдив съм) , който се оказа, че работи в Торакс. Е няма такъв доктор. Изключително внимателен, прецизен и всяко едно изследване ми пусна по ЗК. Платих си единствено раждането и то, защото в Торакс е платено. Дори след месец ми се обадиха, за да ми върнат част от едни пари, които дадох за допълнителни изследвания, но се оказа че не се налага и ми ги върнаха!!! Сега отново съм при него и до момента не съм дала стотинка, а съм направила всички изследвания без БХС, защото аз не искам. Но мисля, че най- важното е, че на този доктор вярвам и това ми спестява много филми и обикаляници, търсене на сто мнения и опити да преценя кое е най- вярното. Та, пиша го, за да ви насърча, че не всички са касички  Naughty

# 658
Привет и от мен Simple Smile
Има ли опция за триене изобщо?Аз лично не виждам нищо лошо в това да се говори за секс! Все пак всеки има право ако не му харесва да не чете, съответно да отговаря или да не отговаря.Ние секс си правим, но аз пък нямам желание, все ми се спи, все ми е неудобно...И миналия път бях така,обаче след петия месец ела да видиш, като разгонена бях и сънувах даже  Whistling
Някой ми беше писал за двата кашона под бюрото, как се хващаш? Аз ако ги сложа един върху друг,няма да има място за краката ми  newsm78
Кг не съм качила,а корема си ми е като за 5-6 месец, но сигурно после ще си наваксам  Mr. Green За дрехите и аз ходя с клончета, чакам да се постопли да нося летните дрехи.Нищо не съм си купила още за бременни.
Аз веднъж писах за Фейсбук групата, но никой не ми отговори, как и кой може да ме добави?

# 659
  • Sofia
Йееее, успях, изчетох ви! Най-накрая! От началото на седмицата се опитвам да наваксам!  Laughing Няма да се включвам по всички теми, то и да искам не мога да запомня всичко!

Честито на Анастасия! Бъдете много влюбени, щастливи и нека ви се случват много чудеса през съвместния ви живот! И първото чудо да го посрещнете живо и здраво декември!  Heart Eyes

Не се мажа с нищо и това сте коментирали, нямам никакъв корем. В 11 с. и 1 ден съм, с килограмите не съм мръднала, стоя си на 40 кг и това е! Гаденето си е налице почти перманентно! Това също е причина да не се мажа, много миризми не ми понасят! Предимно преживявам на препечени филии и айрян  Joy Кога ще дойде моментът да си хапвам сладко и да не ми се повдига!!!

Миналата бременност усетих дъщеря си още в 14 г.с. Беше точно като пърхане и няма как да са били червата ми, защото беше много ниско. Точно там, където се намираше бебето! Докторът прие,че е възможно, защото съм с много тънка коремна стена! Но истинските ритници започнаха към 20 г.с., ако не ме лъже паметта. Всичко си записвах тогава и сега трябва да започна да го правя  Laughing

Казах вече за килограмите, на мен ми пролича коремчето чак в 5 месец. Тази бременност евентуално може малко по-рано, ама знам ли, засега никой не може дори да си помисли, че съм бременна! Но аз усещам къде е бебето, имам лека подутина отляво и лека полека расте. Като малко топченце, на същото място, където беше и дъщеря ми!

Бяхте коментирали за пола и митовете, че ако си се разхувабила значи ще е мъжко! Е и на мен все така ми казваха, ама тц женско си беше бе и не вярваха! Аз нямам усещания за пола, нямам настройка, не знам какво искам да е! Мисля си, че ако е момиче ще ми е по-лесно и ще си играят повече. Но пък сякаш последно време си мисля и за момче! Повечето ни близки залагат на момче, но си мисля, че е защото на тях им се иска така! Божа работа, да е живо и здраво детето!

На всички лежащи, със зацапвания и проблеми им стискам палци! Всичко ще е наред, момичета! С вас сме! Много положителна енергия изпращам за всички ви! Прегръдки!  Hug

Гърдите ми, грам не са напрегнати и изобщо не са увеличили размера си, както стана с първата бременност! Може би си оказва влияние, че все още кърмя! Малката сами намали суканията и засега има едно за приспиване вечер и едно сутрин! Мисля, че нещата ще се получат от самосебе си!

Нямам търпение да дойде и моя ред за ФМ. Няма да навлизам в подробности, достатъчно сте изписали по темата! Утре съм на преглед и ще се записвам за ЖК. До тук съм била само на 1 преглед - за установяване на бременността в 7г.с. Имам някакво биволско търпение и спокойствие. С първата бременност бях ходила безброй пъти в началото, да ме пита човек защо, всичко си беше наред!  hahaha

Съжалявам за километричния пост, но като ви чета толкова бавно, ще ви досаждам така!

Общи условия

Активация на акаунт