Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 6 тема

• 45 504
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Така за момента равносметката от пълнолунието е много нерви, всички се опитват да ми се качат на главата и да ме правят на маймуна   ooooh!

# 571
Момичета имам нужда от хубаво четиво за ретроградната Венера/и по дом и по знак/ и влиянието й в/у характера. Всяка информация би била интересна. Моля препоръчайте нещо  bouquet

# 572
  • в 1001-та нощ
Ретроградието не зависи от дома и знака. По дом и знак може да е заточена или в падение  Peace

Сещам се за книжката "Рретроградни планети", продава се и не е скъпа  Peace

Можеш да прочетеш и статиите на Гали - мисля, че съм ги сложила на 1 страница. Преди няколко теми работихме по тях и се упражнявахме всички  Peace Темата е дълбока и аз я изследвам, като добиеш начален тласък - бих се включила с повече инфо  Peace

# 573
a.l.e.n.a Благодаря за информацията. Основният ми проблем е, че не знам как се променя интерпретацията на аспектите. Мога ли да използвам базисната информация за даден аспект за анализ и при ретроградна планета - тоест ако имаме съвпад на Венера с Плутон, интерпретацията същата ли ще е и при ретроградна Венера в съвпад с Плутон.

# 574
  • в 1001-та нощ
Това разбиране идва с осъзнаването. Първо четеш и нещо разбираш. После четеш и разбираш повече. КАто да имаш елементи на пъзел, който бавно подреждаш. Задължително минава през осмисляне. Аз книжката я имам от месеци. В началото я прочетох диагонално и нещо ми влезе в главата. Сега я чета пак и всичко ми е кристално и триизмерно ясно Simple Smile

Когато разбереш ретроградните планети, като явелние - ще си наясно и с разликата в аспектите. Важно е и самата планета в коя фаза е, по прогресии какво се случва - дали вече не е станала директна? Има карти, в които в натала - планета е уж директна, но всъщност е стационарна и по прогресии се движи назад.

Ако някъде има един абзац за ретро Венера в съвапд с Плутон - каквото и да пише - ще е повърхностно и общо. А ние гледаме конркетния случай Simple Smile Иначе мисля, че в книжката - имаше такива текстове, ще видя довечера  Peace

# 575
  • София
Във връзка с ретроградни и директни планети, дирекционен Плутон от ретро се е обърнал директен и се кани да влиза в скорпион.
Иначе пълнолунието и на мен ми донесе много нерви и ядове.

# 576
  • в 1001-та нощ
Във връзка с ретроградни и директни планети, дирекционен Плутон от ретро се е обърнал директен и се кани да влиза в скорпион.
Иначе пълнолунието и на мен ми донесе много нерви и ядове.

При дирекциите няма движение назад, само напред е. Директно движение и дирекция са различни неща. Едното е посоката на движение на обект, от земна гл.т., другото е прогностичен метод (символични дирекции).

# 577
  • София
Извинявам се, за прогресия става въпрос.

# 578
  • София
При Прогресии,когато дадена планета смени посоката имаме някакво значимо събитие,нали?

# 579
  • в 1001-та нощ
Прогресиите действат повече на вътрешни ниво - като светоусещане. Но разбира се това може да доведе до събития. При дирекциите по-скоро има външно събитие.

# 580
А в astro.com, кое от падащото меню отговаря на дирекциите? Само progressions виждам като прогностичен метод там.  newsm78

# 581
  • в 1001-та нощ
Има комбинирана карта с прогресии и соларни дъги.

# 582
Мерси, Aленка  Hug

# 583

Здравейте,може ли да погледнете малко планетите,знам, че е важна година за мен. Благодаря

Последна редакция: сб, 23 юли 2016, 08:56 от 4arli96

# 584
  • SF
Как се казва формата, в която са разположени планетите на картата, която ни показва 4arli96?

Искате ли да поговорим малко и за тези неща, когато приключите с дискусията в момента?
Интересувам се от начина, по който са наредени планетите и какво говорят те - чаша, плик, хвърчило...

Общи условия

Активация на акаунт