Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 6 тема

• 45 283
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • в 1001-та нощ
В "Изкуството на предсказателната астрология' - също има доста инфо на достъпно ниво  Peace

# 601
Транзитен Плутон в квадрат в натална Венера. Как да се разбере до кога ще е това? Доколкото разбирам всеки аспект на Плутон продължава около 2 години. Но как да проверя кога приключва? newsm78

# 602
В ефемеридите можеш да си направиш справка Simple Smile

# 603
  • София
Транзитен Плутон в квадрат в натална Венера. Как да се разбере до кога ще е това? Доколкото разбирам всеки аспект на Плутон продължава около 2 години. Но как да проверя кога приключва? newsm78
В какво се изразява при теб този аспект?Кои домове засяга?Как са разположени ?

# 604
Транзитен Плутон е в 10 дом в козирог,но е близо вече до куспидата на 11.(15*42*47 са градусите) newsm78
Квадратът е <92*49 с Меркурий и Венера от 1 дом. Изразява се в тегавост и невъзможност да се промени ситуацията към по-добро,вътрешни съпротиви.С една дума нещастна работа....

# 605
Здравейте,

Понеже все още съм съвсем начинаеща, ако някой иска да погледне картата ми за забавление и да види дали има нещо интересно, защото тази година ме удари като цунами. Дали се вижда, или си измислям....

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 15:01 от bubanka

# 606
Здравейте,

Понеже все още съм съвсем начинаеща, ако някой иска да погледне картата ми за забавление и да види дали има нещо интересно, защото тази година ме удари като цунами. Дали се вижда, или си измислям....

Това наистина ли са твоите данни?!

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 15:01 от bubanka

# 607
Съвсем наистина, много внимателно ги попълних. Защо?

# 608
Качи картата в Postimage  Peace

# 609
Когато натиснах да ти отворя картата, излязоха моите и реших, че някой си "играе" с данните ми.
Извинявам се, че така нахлух  Laughing

# 610
Когато натиснах да ти отворя картата, излязоха моите и реших, че някой си "играе" с данните ми.

Ясно, пратило те е в профила ти. Peace
Писах на лични.

# 611

Ясно, пратило те е в профила ти. Peace
Писах на лични.

Преди не се е случвало и направо изпаднах в потрес  Laughing
 Crazy

# 612
  • в 1001-та нощ

Добре дошла, най-добре си напиши си данните и всеки ще погледне, където му е удобно  Peace

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 22:26 от a.l.e.n.a

# 613
  • София
Транзитен Уран ми е в/у Хирон в 10Д...Какво да очаквам?

# 614

Добре дошла, най-добре си напиши си данните и всеки ще погледне, където му е удобно  Peace

Благодаря!  bouquet
7.11. 1975, 20:25, град Плевен

Голямо четене падна. Май лунарното затъмнение Везни-Овен оказва влияние, но не мога да разбера в кой дом ми се случва. Продължавам да чета и търся.
https://cafeastrology.com/lunationseclipses.html

Общи условия

Активация на акаунт