Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 6 тема

• 45 265
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Град?

# 616
Магика, редактирах си горния пост.

Про;етох цялата тема и си свалих 2 книжки. Имам много материал за проу;ване. Изгубих си поне 3 букви, извинявам се. Peace

# 617
  • SF
Транзитен Уран ми е в/у Хирон в 10Д...Какво да очаквам?

Магика, при мене това се случи преди 3 години в 6-и дом и имах сериозни здравословни проблеми. На всичкото отгоре Уран беше ретрограден в същия период и съвпадът продължи дълго, а точният се случи 3 пъти.

# 618
  • Sofia
Транзитен Уран ми е в/у Хирон в 10Д...Какво да очаквам?

Магика, при мене това се случи преди 3 години в 6-и дом и имах сериозни здравословни проблеми. На всичкото отгоре Уран беше ретрограден в същия период и съвпадът продължи дълго, а точният се случи 3 пъти.

При мен е в 11 дом - при първия съвпад малка операция, при втория не се случи нищо, но бях планирала още една операция, която се състоя не по време на съвпада. Сега предстои третия, който е октомври - ноемри. Уран ми е управител на 8ми дом.
И пак да питам, знаете ли нещо за транзитен хирон съвпад юпитер? Скоро ми предстои в 10 дом.

Последна редакция: сб, 30 юли 2016, 10:06 от Rossi

# 619
  • София
Лаленце мислих си за твоя човек с ретро венерата, по принцип ретро венера е различна от общоприетото не покрива общите предстви за любовта, което си съвпада с мирогледа на Стрелеца и водолея, а факта че е в Скорпион добавя страст и склонност към крайности + съвпада с Плутон още повече би трябвало да засилва скорпионското, а лъвската луна добавя още драматизъм  Embarassed
Знам че ми е повърхностен анализа дано поне не греша  Embarassed

# 620
  • в 1001-та нощ
Магика, редактирах си горния пост.

Про;етох цялата тема и си свалих 2 книжки. Имам много материал за проу;ване. Изгубих си поне 3 букви, извинявам се. Peace

От какъв характер е събитието, което изследваш? Имаш доста бодвания при различните прогностични техники  Peace

# 621
Вероятно е свързано със здравословни проблеми.

# 622
  • в 1001-та нощ
Заради ретоградните Марс и Сатурн ли? Новият им цикъл ще започне през август  съвсем близо до нат. Нептун ...

# 623
# 624
Здравословни проблеми нямам. Свърши дълга връзка, и изглежда че започва нова такава. Бих искала да си почина и съвзема. Нямах никакво намерение да търся мъж, но той сам ме намери.
Започвам и нова работа след дълга пауза. Големи промени. Само здравословно проблеми ми липсват....

# 625
Лаленце мислих си за твоя човек с ретро венерата, по принцип ретро венера е различна от общоприетото не покрива общите предстви за любовта, което си съвпада с мирогледа на Стрелеца и водолея, а факта че е в Скорпион добавя страст и склонност към крайности + съвпада с Плутон още повече би трябвало да засилва скорпионското, а лъвската луна добавя още драматизъм  Embarassed
Знам че ми е повърхностен анализа дано поне не греша  Embarassed
Усещам някакви емоционални манипулации от този човек,прехвърляне на вина,не поемане на отговорност.Има много страст и още повече драматизъм,но той само създава предпоставката за драмата /невинно/и гледа сеира.Не мога напълно да разгадая аспектите,но ми се иска по-скоро да се запозная с лошото,което може да се очаква.

# 626
  • София
Аз по принцип водните Луни ги имам за манипулативни особено в Рак и Скорпион. Явно от венерата в скорпион идва  newsm78 от там е и драмата може би  Rolling Eyes
Аз съм същата та не знам дали не е и от ретроградието - от ситуации дето повечето хора махат с ръка и продължават аз така ще се оплета без да разбера и без да го искам, че все ще е драматично, като се върна назад лошо ми става Rolling Eyes
приятелките ми се шегуват с мен, че все успявам да забъркам сапунен сериал, особено на младини беше страшно Joy
А моята венера е във Водолей, та склонност към драмата няма, Слънцето ми също в Козирог, но водната Луна + аспекти с плутон и натоварения 8 дом си казват думата  Rolling Eyes
Не знам дали видя статиите в първия пост на Гали там наистина има добро обяснение за Венера. Гледа се дали е вечерна или утринна звезда от къде тръгва къде отива и т.н. аз съм любопитна да кажеш дали има някакви съответствия, че хората с ретро венера сме малко  Embarassed

Последна редакция: нд, 31 юли 2016, 10:17 от Lailah

# 627
  • SF
Моята Луна е в Близнаци - бърборива Луна, общителна. Откакто Аленка ми промени часа на раждане, легна на К9 или премина с няколко минути в 9-и дом. Винаги си мислех, че ми е осмодомна Луната.
Венера някак се затвори в 12-и дом. Беше на трон, но пак, след промяната на часа на раждане, се оказа У12 Меркурий. Лейла, как се разбира сутрешна или вечерна е Венера?

# 628
Esmee, мъжът ми е със същото разположение на тези планети - Луна в Близнаци в 8 дом, Венера в 12 дом в Дева, като управителя на 12 дом е Меркурий. Но аз я тълкувам по равнодомната система. Напоследък нямам много време, но като подхвана пак наталната му карта ще споделя за значението което имат тези разположения при него, естествено в зависимост от аспектите.  Wink

# 629
Лунните близначки са направо страхотни. Laughing Моята проговори преди да е проходила. Laughing И повече така и не млъкна. Laughing (дъщеря ми)...
 За ретро венерата мисля ,че има значение в каква точно фаза е ретро,много ми е сложно като се опитвах да го чета и разбера.Оказа се,че разковничето не е само в това дали е зорница или вечерница.Трябва си професионлен астролог тук или поне доста напреднал любител с познания....
Насочването на венерината енергия навътре към себе създава една доста сложна личност.Обикновено никой не разбира за истинските чувства на такъв човек. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт