Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 6 тема

• 45 270
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Планетите в картата на 4arli96 са подредени в планетен модел Ведро, с наклонена наляво дръжка - Хирон. Знае много добре какво иска, но може да губи сили по средата на пътя и е нужно повече усилие и усърдие, за да се постигат целите  Peace

# 586
  • София
Ау,колко интересно...
Full... има ли от къде да почетем?

# 587
Да, Магика, във втори том на Макевъес мисля, че беше  Peace

# 588
Ехо, мацки, позагубих ви, че полежах с дъщеря ми в болница, после малко моренце, но вече съм на линия Simple Smile понеже сте подхванали темата за новолуния/пълнолуния я да ви питам - предстои ми, да се надяваме, внасяне на дисертацията в края на септември-началото на октомври кое да гледам? последното новолуние (като ново начало) или пълнолуние (като плод на нещо, започнало отдавна) и последното или първото за годината?

# 589
  • в 1001-та нощ
Август и септември са затъмненията - погледи ги  Peace

Надявам се - сте добре вече с малката - явно тревогите са по квадрата на прогр.Луна към нат.Хирон.

Паралелно прогр.Слънце застава на ДС- усещаш ли го?

# 590
ааа, с дребната се оказа сгрешена диагноза, но пътеката си е пътека, изкарахме си 5 дни в болница и тя си изпи антибиотика без нужда...

по темите на 7 дом вкъщи не усещам нищо, но в момента много активно общувам с колегите си, които четат дисертацията ми, ще чакам и бележките им.

отивам да гледам затъмненията

# 591
  • София
Аленка е права, аз съм пример за ретроградоето на планетите и как влияе. В картата ми Меркурий е директен, но дефакто почти през целия ми съзнателен живот е бил ретро в прогтесиите, от една година е стационарен и скоро ще е пак директен. Венерата ми от ретро стана директна и определено има разлика в начина по който възприемам любовта и връзките последните години  Rolling Eyes

Аз пък съм толкова разочаравана от пълнолунието с такава положителна настройка бях, а то всичко наопаки.

Момичета какво мислите за аспекти на Part of Fortune  и Vertex с лични планети и Асц/дсц в синастрия сега ми направи впечатление че в почти всичките ми връзки има такива  Embarassed

# 592
Нещо беше станало с картата.

Последна редакция: нд, 24 юли 2016, 08:37 от 4arli96

# 593
Момичета какво мислите за аспекти на Part of Fortune  и Vertex с лични планети и Асц/дсц в синастрия сега ми направи впечатление че в почти всичките ми връзки има такива  Embarassed
В най-катастрофалните ми лични отношения, които са ми оставили дълбок спомен вертексите и на двамата са ни в съвпади с Асц.
Сегашната ми връзка е с Вертекс съвпад МС и Слънце, но нямам впечатления.
Ретро Венерата, за която питах по прогресия е директна. Въпреки това обаче не мога да събера инфо,за да я разгадая, поне основни характеристики. По натал е ретро в Скорпион, в съвпад с Плутон и Меркурий; По прогресия пак в Скорпион в съвпад с Плутон, но директна. Би трябвало да дава дълбочина и интензивност на чувствата, нищо повърхностно, но за каква дълбочина на обвързаност говорим, при положение, че Слънце е в Стрелец, а Асц във Водолей. Не е ли свободата приоритет?

Последна редакция: вт, 26 юли 2016, 11:03 от Tullip

# 594
  • София
Ами то и мойте връзки все драматични са били, ама аз явно си избирам да е така иначе не ми е интересно  Mr. Green
А за ретро венерата и противоречието със Слънцето и АСЦ просто нещата се обвързват някак си взаимно, човек може да иска противоположни неща и да има вътрешни конфликти. А къде е Луната че то и това има значение за емоците, то всъщност цялата карта е важна, както и домофикацията  Rolling Eyes
Примерно в моята карта Луната е в опозиция на Слънцето двете са противоположни взаимно изключващи се. Слънцето ми е земно луната тронова, а венерата е във Водолей ретро - нещо като твоя индивид ама наобратно слънцето и луната са сериозни чувствителни, венерата е ексцентрична и свободомислеща, същевременно и силен 8 дом и Плутон да се дозадълбочат нещата. И дефакто колкото и да е несъвместимо искам всичко това във връзкате си да ми още по трудно  ooooh! Tired

# 595
Това е картата, Луната е в 7д Лъв.
http://prikachi.com/images/455/8850455d.jpg

# 596
Кажете как да си генерирам Солар, моля?

# 597
Кажете как да си генерирам Солар, моля?

# 598
http://www.carlamary.net/eclipses.html
 Много хубав сайт за затъмненията и не само.  Peace

# 599
http://www.carlamary.net/eclipses.html
 Много хубав сайт за затъмненията и не само.  Peace

Благодаря ти!

Отдавна търся четиво за затъмненията и все не намирам това, което ми трябва.
Ще прочета с интерес  Blush

Общи условия

Активация на акаунт