Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 83

• 104 141
  • 773
  •   1
Отговори
# 645
mama Barba, аз мога да ти кажа какво не подейства при мен /или действа, ама с костенурски темпове за количеството мазнини, което имам да свалям/. Тренирах /м винаги на гладно сутрин, ям до половин час след това, защото нямам време да изчакам повече. Предпочитам вкъщи да закусвам.  В темата за нисковъглехидратно хранене, четох една мацка, която твърдеше, че едва когато е почнала да яде преди тренировка, се е раздвижило положението.

# 646
  • София
Да ви кажа, няма закономернтост в това с ядене/неядене преди/след трениране. Яжте си, когато ви се яде. В крайна сметка, ние тренираме любителски, не сме профи спортисти, та чак толкова да има значение кога и в колко часа ядем.
Аз съм правила всякакви екперименти, и с часове, и с нутриенти, резултати общо взето  - еднакви.

Барба, гледай само яденето преди тренировка да ти е или по-леко, или ако си е нормално ядене да имаш поне 5 часа интервал, за да може да се чувставаш комфортно докато тренираш, а не да ти тежи и да ти се клати буца в корема. Аз лично, винаги тренирам на гладно, но това е защото тренирам сутрин а и не закусвам по принцип.

За днес - Дупе 9  Mr. Green

# 647
За днес отчитам тренировка за крака в трисетове, 50 минути.  Heart Eyes Втората ми тренировка за крака в седмицата обикновено е по-лека. И днес я планирах такава, но останах доволна.  Mr. Green

Мама Барба,
 Hug Най-важното е да тренираш. Дали ще хапнеш 35 или 49 минути след тренировка за мен е без значение.  Mr. Green Тренирай, изчисти храненето и тези детайли изобщо не ги мисли.  Hug
 Ето Аманда е пробвала сутрин на гладно и не е проработило за нея. Аз от 2 години тренирам само сутрин на гладно и за мен е ок.  Mr. Green  Не мога да тренирам на пълен стомах и това е. Сега преди БГ( заради пустата му суета  Mr. Green ) като правя и втора тренировка, закусвам около 1 час след първата( просто тогава огладнявам) и след 4-5 часа правя втората тренировка. Обяда го хапвам 1 час след втората( пак на същия принцип  Mr. Green ).

Има толкова и много противоречива информация. Наскоро в "The Protein Power" прочетох нещо, което до сега никъде не бях срещала- за да се възползва човек максимално от хормона на растежа, в книгата се препоръчва трениране винаги на гладно, само вода по време на тренировка, както и изчакване поне час преди хранене след тренировка. Произведеният хормон на растежа, стимулиран от тренировка, навлиза в циркулация в края на самата тренировка или непосредствено след нея. Приемането на храна преди, по време и след тренировка само подтиска неговото производство.

Но както и ти предполагам си чела, навсякъде  до 30 минути след силова тренировка се препоръчва консумацията на протеин + бърз въглехидрат. Коя е вярната теория- тази, която работи за теб.

# 648
Ах, суета, суета  Heart Eyes Свет, смайваш ме с двойните тренировки!  Браво!

Днес 4 км бягане + Фит30 18 тренировка.  Утре остава последно да направя 17 тренировка и приключвам с Фит 30 (по моя си супер модифициран календар).  Мери, мерси, че и ти се включи, ще видим какви ще ги сътворя  Wink

По яденето съвети хич не мога да дам ... Аз се старая да ям изчистено и в нормални количества, с леки залитания (зареждане Wink)   

# 649
Отчет, Четвъртък 16 Юни
Day 36/44 - Джилиян - One Week Shred (strength + cardio)

# 650
За днес - PK ASAP Fitness Sculpt 43 min - https://www.youtube.com/watch?v=PYPnhZF8t8w

# 651
Свети, Вив, благодаря за отговорите! Ще опитам да тренирам по-рано сутрин, за да направя приличен интервал след това. Аз също съм от тези, които не закусват по принцип.

да може да се чувставаш комфортно докато тренираш, а не да ти тежи и да ти се клати буца в корема.
Joy
Познато ми е това усещане.  Mr. Green

# 652
И аз само на гладно тренирам, иначе и 5 часа след това усещам буцата. Пия по 1-2 чисти кафета преди това, но аз заради децата ставам доста рано и минава поне час до тренировката след това.
Днес 5 часа шофиране, товарене-разтоварване на кола и 10-тина км пеш по задачи при 40° на сянка Crazy

# 653
Добавям кръгова тренировка плио+корем с гумата, 5 кръга,30 минути.  Heart Eyes

Мама Мил, те двойните тренировки са от скоро и за малко.  Mr. Green Предстоят ми, живот и здраве, 2 месеца лежерно трениране в БГ.  Mr. Green

# 654
За днес долна част  Barre Legs  на 21 дейс фикс-много ме кефи тази програма ,есичко си има ,после мисля да правя и екстрийма,а след него Мастъра и Жизела   Winkживот и здраве.Утре отиваме  малко на море ,ще видим там какво ще измисля  newsm78

# 655
Ето една статия на BB Team за следтренировъчното хранене. Напълно съгласна с написаното.  http://www.bb-team.org/articles/5111_kakvo-da-yam-sled-trenirovka

Ноу Фрейм, приятно изкарване . Много ги обичам импровизираните тренировки на морето.  Heart Eyes

# 656
БР 8 навън в градината. И беше чудно. Така смятам да тренирам през лятото.
Много лесна след БР7, дори не се изпотих качествено.
Свети, при мен не подейства този начин на хранене, защото откакто почнах да спортувам редовно, увеличих яденето . Преди изпусках закуската, после се начетох на какви ли не теории, че това е изключително вредно и така бам от 300 до 400 калории плюс. А от една тренировка в никакъв случай не горя повече.Т.е тренирала съм си за сутрешно зареждане, стягане и леко оформяне.  Вече няма да правя тази грешка Laughing
Имам приятна изненада  на кантара само от два дни ограничение в храненето. А и откакто прочетох Люба, че целулитът се влияе от вода / не че не го знаех, но си мислех, че са някакви хипотези, друго е да го каже препатил/, взех целенасочено да се наливам и положението по краката е в пъти по-добро. Аз пия много кафета и е просто наложително да пия и повече вода, колкото и да не ми е приятно това нон стоп ходене до тоалетната, което предизвиква.
Ноу Фрейм, приятна почивка.

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 07:31 от Аmanda

# 657
Ноу фрейм, приятно изкарване на морето Simple Smile Ще ми е интересно да разбера какви тренировки си измислила.

Свети, интересна статия. Никога не съм се вглъбявала толкова в храненето преди/след тренировка. Общо взето хапвам, когато имам апетит. Понякога това се случва непосредствено след тренировка, но в повечето случаи е чак по обяд, тъй като и аз като Вив не закусвам. Докато правих H&C ми направи впечатление, че на по-силовите тренировки препоръчват да се пие Beachbody Performance за по-бързо възстановяване.

За пръв път от 2 години насам навивам аларма, за да тренирам.  Днес последен БР4.  Нямам търпение другата седмица да видя какво е подготвила Джилиян. Толкова съм чела за БР5 и силно се надявам да я издържа.

# 658
  • 1st floor
Ще я издържиш БР 5, няма къде да ходиш!!!  Mr. Green
Отчитам се с БР 7 и пак накрая модифицирах лицевите. Много са ми трудни, да му се не види!!! Crazy
Да кажа и аз за закуската, която пропускате. Вчера водих такъв разговор с колежката, тя никога не закусвала. Аз ще припадна, ако не ям.  Mr. Green Не помня в последините три години да съм пропускала ядене. Винаги ям три пъти (поне) на ден. Може, ако имам работа, да поотложа обяда и да обядвам в четири-пет, но го правя. И после си вечерям. Laughing Не излизам от нас, ако ще да закъснявам, без да съм пила кафе и да съм закусила. Често и аз си мисля като Аманда, че ако махна закуската, ще смъкна едно 300-400 ккал. Признавам, че се изкушавам. Но се сещам и за времето преди много години, когато не закусвах, обядвах чак след 2-3 и бях бая пуФкава и преливаща. Sick
За преди и след тренировъчното хапване - тренирам сутрин на гладно на едно кафе, после протеин и баня, после закусвам. Ако ми са наложи да тренирам вечер, то това е след като се прибера и се наям.  Mr. Green Не мога да отлагам вечерята.  Laughing Но не ми и пречи особено, стига да не се оливам с порцията. Много рядко ми е ставало тежко. Правила съм и Шон след бира с цаца! Joy Малко ми бягаше кондицията на завъртащите подскоци, но нищо друго.
Та явно всички сме различни и всеки трябва да открие своя начин!!! Peace

# 659
Вивиан, подкрепям мнението ти напълно. Яжте, когато ви се яде.
И аз като теб тренираб на гледно, сутрин. Закусвам отвреме навреме, не е всекидневно, а когато усещам глад.Не си представям да тренирам на пълен стомах и точно както си се изразила "да ти се клати буца в стомаха", но има много хора, които тренират след работа и вече са си хапнали доста през деня. На мен няма да ми е никак комфортно.

besyto, какво и е на БР5? Много ли е трудна?

НеПоКоРнА, каква е тази закуска 300-400 ккал?

Днес отчитам БР4 и Cardio1. Смазана съм.  Rolling Eyes Rolling Eyes Crazy

Ще си почевам доволно два дни, но маже и друго да ми хрумне. Знам ли?!

Общи условия

Активация на акаунт