Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 83

• 104 141
  • 773
  •   1
Отговори
# 660
Ако си направиш три яйца с масло и един домат, това колко калории са? Даже и при овесени ядки с кисело мляко пак се докарват до 200 -300 по мои сметки. Друго е като изядеш едно варено яйце или две праскови, ама аз без едно мога, но с едно не успявам Embarassed
БР5 е много трудна на фона на предходните. После свикваш. Така е и с БР7.

# 661
  • 1st floor
Обикновено закусвам овесено хлебче - то е около 270-280 ккал (три супени лъжици овесени трици, едно яйца и около 100гр кисело мляко). Като добавя и сирене/кашкавал или маслини и ето ти ги близо 400. Много или малко ти се виждат? Laughing

# 662
В темата за нисковъглехидратно хранене, четох една мацка, която твърдеше, че едва когато е почнала да яде преди тренировка, се е раздвижило положението.
Аз не търся бърз резултат, така че предпочитам да има малко глад около тренировките. Може би идеята на храненето преди тренировка е да се изгорят калориите чрез трениране?  newsm78

# 663
Отчитам изометрична тренировка 20 и КРАЙ на Фит30  newsm44 Макар и с паузи, много се радвам, че я завърших. Есента/ зимата може да повторя, ако не ми е писнало от Румяна, но едва ли (ще ми писне  Mr. Green). Нямам търпение да започна Дупемания следващата седмица!

Аз от няколко месеца тренирам на гладно и се чувствам много добре. Хапвам около 30 мин. след тренировка, но не с цел, просто такъв ми е графикът. Забелязала съм, че за кардио имам повече сили, ако не е сутрин, примерно за следобедна тренировка ми е супер. Но не виждам как би станало за момента, така че колко успявам да скачам сутрин - толкова  Grinning Сега свикнах с 4-дневния тренирпвъчен календар, да видим как ще се нагодя към Дупемания.

Мама Мил, верно! Съвсем бях забравила, че сега сте в тази посока. Съвсем, ама съвсееем мъничко завиждам  Heart Eyes Ако мога да бъда полезна с нещо - нареща съм  Hug
Свети, с риск да се повторя - страшна машинка си  Hug

# 664
No_frame, приятно плажуване   Hug
За храненето - аз винаги закусвам. Абсурд да пропусна закуската. По-скоро кафето бих си изпила по-късно или бих го пропуснала, но закуска - никога. Тренирам вечер след работа и вечерям след тренировка. Обядвам между 13 и 14 ч, така че тренировката ми е на празен стомах. Понякога прилапвам следобяд нещо, но е дребно - плод, кис.мляко. И напоследък не се случва. Просто не ми се прияжда по това време. Аз сега чувам за теорията, която обясни Свети. Знаех само за другата: че трябва да се приеме храна максимално бързо след тренировка, която да включва протеин за мускулите и въглехидрат за допълване на изчерпаните гликогенови депа. След малко ще прочета и статията, че не стигнах до нея.
Вчера тренирах гръб, рамо и корем. Пак беше малко по-лежерно от обикновено, но в момента от това имам нужда. Днес и през уикенда ще почивам.

# 665
... аз пък много завиждам на Мама Мил! Ако се поразровим в родословните май ще установим, че един циганин е лъгал бабите ни Wink

Mr. Green Ох, тези изчерпани гликогенови депа, голям проблем са ни... понеже всички блъскаме тежко, вдигаме тонове и правим по няколко маратона междувременно  Mr. Green Mr. Green но всяко оправдание да похапнем е добре дошло де  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Години наред не закусвах и се чуствах добре (фастинг за тези, кото предпочитат фенси термини); последните 5 мес закусвам редовно и пак се чуствам добре, макар че периода на адаптация не беше лесен! Като цяло периоди на фастинг са много по-леки и и естествени през лятото, докато като мръзнеш като куче зимъска г'а сняг забръска по-чест прием на (по-малки количества) храна е по-добра идея по мое скромно мнение.

Статията на Свети е много точна и от мен вот за валидност и да иде на първа страница!

Отчет, Петък 17 Юни
Day 37/44 - Джилиян - One Week Shred (cardio)

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 04:46 от Agent Provocateur

# 666
За днес отчитам тренировка за горна част в трисетове, 40 минути.  Heart Eyes

Аманда, важното е, че от собствен опит си разбрала, че тренирането на гладно не е за теб. Аз метода на изключване много го уважавам при експериментите.  Mr. Green И  аз като теб пия много кафета. По едно време правих опит да ги намаля, но реших, че не искам.  Mr. Green

Бесито, и аз така-след тренировка хапвам когато огладнея . Забелязала съм, че след около един час започва да ми "стърже" корема.  Mr. Green

Лея, като хапна една свинска пържола, половин авокадо , домати и чушки и без проблем съм ги удвоила тези калории.  Mr. Green

Дели,  Hug Иска ми се и на мен, ама.. ..  Mr. Green ..."Fake it till You make it"....май на този принцип я карам.... Mr. Green

Йоя, и аз за първи път срещам тази теория и бях направо шокирана.  Shocked Винаги съм чела точно противоположното, макар и да не съм го спазвала.  Mr. Green

Агент,вече бяха започнали да ми  липсват твоите размисли и страсти... Simple Smile

# 667
svetty1980, пържола за закуска ли?!?! Еха! Браво на теб.  Crazy Mr. Green
Аз повече от две яйца и един домат на закуска не мога да си хапна, а после дори пропускам обяда, защото се чувствам сита.

# 668
Лея, трябвало е ти да се паднеш на ММ.  Mr. Green Не може да преживее колко ям и това е.  Mr. Green Много го тормози, а в собствените си очи аз даже и не ям много, а съвсем нормално.  Mr. Green

Надявам се , че наваксваш с вечерята. Две яйца и домат нямат и 200 калории. Ако пропускаш и обяд, едва ли на вечеря ядеш 1300 калории, че да имаш поне 1500 калории за деня. Все пак спортуваш. Обещавам, че ще си затворя устата и няма да коментирам повече по темата.  Mr. Green  Целта ми не е да те засегна, но просто когато някой ми каже, че от 2 яйца и един домат ще се пръсне, не мога да повярвам и това е.   Hug

# 669
  • София

Mr. Green Ох, тези изчерпани гликогенови депа, голям проблем са ни... понеже всички блъскаме тежко, вдигаме тонове и правим по няколко маратона междувременно  Mr. Green Mr. Green

Баш  Laughing Честно казано, с нашия тип тренировки, изобщо не би трябвало да се замисляме за гликогенови депа, изразходена глюкоза в милилитри на час, от черен дроб и мускул, както и тем подобни. Та ние сме едни любители, за Бога. Тренираме за форма, здраве и самочувствие. Всичко, което търсите като визия и отслабване - търсете в храната, (вида и количеството ѝ).

Кафенцата не си ги давам за нищо. Само ако някога докторите ми забранят да ги пия, пу пу, дано не става, чееееее   #2gunfire Голяма кафеманка съм и нон стоп пия кафе, през целия ден. Като бройки не са ми много, но нямам ли кафе или нещо с кафе на масата, просто не мога.

Свети, стига и ти мълча, ей, веднъж се разговори и бързаш да млъкнеш  Hug Ми не давам!
Нека си говорим  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 670
Дели БРАВО  Peace Peace Peace Мисля, че в крайна сметка ще сме основно в района на Рига  и околностите, така че ще се радвам да споделиш какво трябва непременно да се види!

Агент  Heart Eyes  Много, ама много ти се радвам, както и на всички хора, влюбени в този свят!   Heart Eyes
Скрит текст:
Скитането определено ми е в заложено в ДНК-то .. по майчина линия последните 4 поколения сме родени и израснали в различни държави и континенти ... Едва ли някога ще се наскитам.  Добре че  настоящите ми колегите са супер свестни когато стане въпрос за пътуване и ваканции! 

Свет, и аз постоянно нещо ям .. нали бях решила да ям само 3 основни яденета на ден без междинни ... ами не става  Crazy

# 671
Добавям тренировка комбинация плио + спринтове на пътеката, 35 минути.  Heart Eyes

Вив,  Hug И ти от клуба на кафеджийките.  Mr. Green

Мама Мил, и аз съм същата.  Mr. Green Сега между закуската и обяда гледам да си пия само кафето, че нали правя и втора тренировка преди обяда. Само това ме спира, но после си наваксвам.  Mr. Green

Днес една позната беше качила плажни снимки от ваканцията ни на края на януари, на една , от които аз съм по бански  Mr. Green и чак сега видях, че формата на тялото ми доста се е попроменила за тези  4 месеца и половина. Февруари,март и април си тренирах по веднъж  и хапвах средно по около 2300 калории, май месец тренирах по веднъж и включихме разходките, тези 2 седмици от юни правя двойни тренировки, без разходки. Последния месец и половина сигурно средно хапвам по около 2000 калории. Гледам да са около 1800-2000, но когато ММ си е вкъщи пийвам винце, хапвам повече плодове.
Преди 2 седмици се теглих и тогава я имаше разлика 1 кг от теглото ми на снимката, я нямаше. А формата на тялото съвсем( е не съвсем-съвсем  Mr. Green ) различна. Това беше за мен поредното доказателство, че килограмите сами по себе си не са от кой знае какво значение  или поне нямат значението, което ние жените им придаваме.  Mr. Green

# 672
  • 1st floor
Отичатм БР 8. С изключение на трети кръг си е направо почивка след седмицата, наистина. Peace

# 673
Аз имам за днес кардио 1, но може би ще пробвам тае бо инсейн абс.
За една седмица на Джилиан, съчетана с режима на д-р Папе съм минус 1.4 кг  Grinning
Дойде ми тренировъчният кит от Найки. Пробвах ластика, малко е къс(висока съм 178 см), но като за първи ластик ми харесва.

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 12:29 от Шефът Антонио

# 674
  • София
Отчитам Дупемания 10 за днес.  Hug

СветеHug bouquet Ти си машина (особено в хрненето!!! в спорта е ясно), няма как да нямаш страхотни резултати!

Общи условия

Активация на акаунт