Как да мотивирам мъжа ми да се вземе в ръце

• 28 514
  • 367
  •   1
Отговори
# 60
Всеки сам трябва да се "усети".. Peace

Иначе и аз се храня по подобен начин, но не е това темата.

# 61
Аз исках просто да помогна, както ми помогнаха на мен Wink ако си ендоморф и склонен към напълняване, това хранене е горе-долу единственото спасение.. щот изкарване на мазнините от клетките и то на толкова мн кг, значи че мъжа на авторката трябва да спи във фитнеса.. а той няма да го направи и ще си остане дебел.

# 62
Аз исках просто да помогна, както ми помогнаха на мен Wink ако си ендоморф и склонен към напълняване, това хранене е горе-долу единственото спасение.. щот изкарване на мазнините от клетките и то на толкова мн кг, значи че мъжа на авторката трябва да спи във фитнеса.. а той няма да го направи и ще си остане дебел.
За съжаление съветът ти не е решение на всички дебелаци. Аз съм ендоморф + инсулинова резистентност. С този начин на хранене не смъкнах и грам, бе ми лошо през цялото време и се отвратих от месеото.  Rolling Eyes Храних се така 3 месеца /без малко/.

Не искам да развалям приповдигнатия дух и радост от намереното решени, но ... нека се има предвид, че не това е решение за всички.

# 63
Пишете още за мотивацията, моля.
Изглеждам достатъчно добре, да се обръщат след мен.Имам 8-10, според мен излишни килограми. Какво и как би ме мотивирало да ги разкарам. Rolling Eyes

# 64
Изглеждам достатъчно добре, да се обръщат след мен.Имам 8-10, според мен излишни килограми. Какво и как би ме мотивирало да ги разкарам. Rolling Eyes

Решението е чисто и просто /особено ако го изкъпеш/ - нарича се мъж  Mr. Green
/извинете момчета, нищо лично просто разни лафчета/

# 65

Имам си, на него килограмите ми не му пречат.

# 66
Сигурна ли си? Или просто си те обича всякак?
Което е прекрасно, разбира се, но не е и повод да се запуснеш.

# 67

Имам си, на него килограмите ми не му пречат.

Тогава нямаш проблем. Хората се обръщат по теб, значи те харесват, мъжа ти те харесва, ти харесваш ли се? Simple Smile Ако се харесваш и с тези 10кг... озобщо не се мъчи Simple Smile

# 68

Тогава нямаш проблем. Хората се обръщат по теб, значи те харесват, мъжа ти те харесва, ти харесваш ли се? Simple Smile Ако се харесваш и с тези 10кг... озобщо не се мъчи Simple Smile
Харесвам се повече без тях. Laughing
Та да се върнем на мотивацията. Суета не е достатъчно, какво друго?

# 69
  • София

предизвикателството.
не можеш да ги свалиш! нямаш достатъчно воля! Simple Smile Wink

# 70

предизвикателството.
не можеш да ги свалиш! нямаш достатъчно воля! Simple Smile Wink
challenge... Blush
За моженето, мога, каква би била мотивацията. Не само за мен, за мъжа на авторката най вече. Peace

# 71

Няма рецепта за мотивацията, защото тя е лична и обикновено е свързана и с друга промяна в живота  Peace

За мен важна е и обкръжаващата среда - около мен има доста активни и спортуващи хора, които обръщат внимание на храненето си.

# 72
Имам чувството, че тук е фанатика Милко, под прикритие... Rolling Eyes НВВМХ е пълна простотия. Докара ми хипогликемия и от тогава постоянно изпадам в такава, независимо, че консумирам въглехидрати. Обиколих сума лекари, а някои от симптомите ми още са без диагноза. И всичко това се получи именно след НВВМХ. Някога всички откачиха по Дюкан, сега по това. Интересно ми е как толкова културисти, на други режими, са изчистени, а ядат въглехидрати? Нали по тази теория е невъзможно... Tired

# 73
Култористите са на много яка химия Simple Smile
Отделно се хранят с грамажи, бе побъркана работа. Трудно да ги видиш да хапват макдоналдс, пържени картофи, пица и тортички Simple Smile

# 74
Няма действащ културист, който да набива въглехидрати. В определени периоди могат да прилагат въглехидратна ротация, но редовно присъствие на въглехидрат-абсурд!
Обясненото за кетозата е чудно.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт