Как да мотивирам мъжа ми да се вземе в ръце

• 28 635
  • 367
  •   1
Отговори
# 90
Аз исках просто да помогна, както ми помогнаха на мен Wink ако си ендоморф и склонен към напълняване, това хранене е горе-долу единственото спасение.. щот изкарване на мазнините от клетките и то на толкова мн кг, значи че мъжа на авторката трябва да спи във фитнеса.. а той няма да го направи и ще си остане дебел.
За съжаление съветът ти не е решение на всички дебелаци. Аз съм ендоморф + инсулинова резистентност. С този начин на хранене не смъкнах и грам, бе ми лошо през цялото време и се отвратих от месеото.  Rolling Eyes Храних се така 3 месеца /без малко/.

Значи за теб подходящо и с гарантиран резултат ще е НВ ВМХ.
Точно за хора с ИР.

Лъки, и на теб го предлагам. Wink
Ще смъкнеш бързо и без глад.

# 91
Закусва сандвичи. Не обядва в по голям процент от случаите, когато обядва си имат стол, така че яде нещо готвено. Вечеря каквото съм сготвила плюс всякакви саламчета, сирене, салата и т.н. Сладко почти не яде и не обича. Аз съм на 90 дневната, така че снощи например имаше пълнени чушки с ориз и гъби, само че той ги яде с кисело мляко, някакво пушено месо, сиренце, хляб и т.н. , тоест не беше разделно хранене. По принцип не яде кой знае колко за такъв голям човек. Движението според мен е неговия препъни камък.

# 92
  • София
Не, храненето му е препъни камъкът. Нищо чудно, че дебелее.

А и "нещото готвено" съм убедена, че е далече от здравословно, да не говорим за подходящо за хора със затлъстяване.

# 93
Закусва сандвичи. Не обядва в по голям процент от случаите, когато обядва си имат стол, така че яде нещо готвено. Вечеря каквото съм сготвила плюс всякакви саламчета, сирене, салата и т.н. Сладко почти не яде и не обича. Аз съм на 90 дневната, така че снощи например имаше пълнени чушки с ориз и гъби, само че той ги яде с кисело мляко, някакво пушено месо, сиренце, хляб и т.н. , тоест не беше разделно хранене. По принцип не яде кой знае колко за такъв голям човек. Движението според мен е неговия препъни камък.

Значи 100% има проблем с обмяната.
Направете обременяване с глюкоза + трикратен инсулин.
Инсулинът не се поема от ЗК, така че може и без направление, обременяването е под 10 лв. зависи от лабораторията.

# 94
Точно за хора с ИР.
Лъки, и на теб го предлагам. Wink
Ще смъкнеш бързо и без глад.
Скрит текст:
Хепи при мен знаеш, как е. Пътувам и когато съм си в БГ, хапвам нашенски неща, ям доста плодове, наистина доста, имат вкус не е като ягодите в САЩ. Laughing Не обичам никакво месо, така че нямам как да се простя с въглехидратите. За себе си съм открила решение, много отдавна, и то е в количествата. При отрицателен калориен баланс свалям килца като стой та гледай...само да се хвана. Прибрах се с 6 излишни, и май съм качила още 2.  Crossing Arms И сега си мисля за едно кило черешки, червенки... Crazy

За мъж никак не яде много. Открийте причината за покачването. Thinking
Единствен проблем според мен са тези саламчета, и пушени меса. Чиста отрова.
Аз ако ям като него без горните, ще отслабна.
Има проблем човека, не го изоставяйте.

# 95
За месец 8 кг свалих миналия септември.

Ей, това е адски много за един месец. newsm78

Така е. Но се случи, че си бях вкъщи през повечето време и можех да си позволя да хапвам едва ли не на час по две три хапки. Обаче се върнах на работа, пък и лекциите и ми развалиха режима.

# 96
Саламите от месо ли са?  Laughing
Сериозно. Много са вредни. Ако ще яде месо да е чисто - риба, пилешко. Но никога пържено, а варено, печено или на скара.
Разказах назад за пикочната киселина. Хапвах доста колбаси. Чувствах се като бабичка.

# 97
Лъки, ама то и от плодове се качва, че съдържат много въглехидрати.
Направи си и ти един инсулин и КЗ на гладно.

# 98
За плодовете въобще не съм съгласна. Не може да се сравнява плод с торта.
Плодовете са естествен въглехидрат и е по-бавен.

# 99
  • България-Швейцария
Значи, понякога изобщо няма връзка между килограми и инсулинова резистентност/ диабет тип 2.
На колежка с фигура като на Кейт Мос, нежели още по-слаба й откриха такъв диабет съвсем случайно, дойде й като гръм.
Не мога да си обясня подобна инвазия на тези заболявания по друг начин освен с вредните съставки в храните, химикалите, с които обработват зеленчуците и т.н.
То и на фотосинтеза да минем, пак не става.

# 100
Аз исках просто да помогна, както ми помогнаха на мен Wink ако си ендоморф и склонен към напълняване, това хранене е горе-долу единственото спасение.. щот изкарване на мазнините от клетките и то на толкова мн кг, значи че мъжа на авторката трябва да спи във фитнеса.. а той няма да го направи и ще си остане дебел.
За съжаление съветът ти не е решение на всички дебелаци. Аз съм ендоморф + инсулинова резистентност. С този начин на хранене не смъкнах и грам, бе ми лошо през цялото време и се отвратих от месеото.  Rolling Eyes Храних се така 3 месеца /без малко/.

Точно за хора с ИР.

Е да де точно него пазих с нулев резултат. Единствената диета/ начин на хранене, от който грам не свалих, а ми бе гадна храната. Rolling Eyes  След като му бих шута на това НВ Високо мазнинно след близо 3 месеца мъчение не ядох месо с месеци, гадеше ми се само при мисълта за яйда и месо.

# 101
  • София

Грешиш, но не ми се влиза в спорове.

# 102
Лъки, ама то и от плодове се качва, че съдържат много въглехидрати.

Така е.Но са по малкото зло.
Скрит текст:
КЗ ми я мерят на работа 2 пъти годишно,  правят ни много сериозни медицински прегледи, дори за пушачите помагат и стимулират отказването, който има желание.

# 103

Грешиш, но не ми се влиза в спорове.

Ок, няма да влизаме. Но съм чела достатъчно за да си направя заключения. Peace

# 104
Скрит текст:

Значи 100% има проблем с обмяната.
Направете обременяване с глюкоза + трикратен инсулин.
Инсулинът не се поема от ЗК, така че може и без направление, обременяването е под 10 лв. зависи от лабораторията.
Точно това и аз щях да напиша, направете изследванията, важни са! Вижте и щитовидната, и после ще се мисли какво и що.

Общи условия

Активация на акаунт