Как да мотивирам мъжа ми да се вземе в ръце

• 28 627
  • 367
  •   1
Отговори
# 120
So lucky, не съм го казала с лошо. Просто има и друго мнение. Съжалявам, че ме мислиш за мишка Simple Smile не е приятно да си показвам здравословните проблеми, затова и анонимно.

Не видях писано за здравословни проблеми, пък и да има не ги споделяй, щом не желаеш.
Видях несъгласие, че количествата са важни.
Еми важни са. Пример 15 грама черен шоколад, имат благоприятен ефект, 125 грама, вече са излишни, празни калории.

# 121
Много хора ядат адски мазно и не си дават сметка за това. В тези сандвичи и готвено, плюс сиренцата е хубаво да се изчисли колко и какви мазнини има, даже само от тях ако се намалят и може да се получи голям ефект. Тук като чета рецептите в готварския са с по чаша олио, масло, отделно и самото месо като е мазно, да не говорим за сирената и колбасите. Вижте си готвенето и махнете на първо време мазното. Почти всяко ястие, което не е капама може да се сготви с не повече от лъжица зехтин.

# 122
Ако не е мазно, аз лично не се наяждам и това ме кара да изяждам по-големи количества храна. На всяка филия мажа обилно масло, заливам пиците и салатите със зехтин, а месо купувам шарено или бекон, даже и сланина, стига да намеря хубава. Ако ям диетично, озверявам от глад, просто не мога без мазнинки.

# 123
Ако не е мазно, аз лично не се наяждам и това ме кара да изяждам по-големи количества храна. На всяка филия мажа обилно масло, заливам пиците и салатите със зехтин, а месо купувам шарено или бекон, даже и сланина, стига да намеря хубава. Ако ям диетично, озверявам от глад, просто не мога без мазнинки.
Бе за да стане 150 кила човека явно не е тоя случай. Хора разни, ти си права, и твоето го има ама много хора си ядат и мазно и по много, та нещо трябва да намалят и да отслабнат. Ако изяде едни гъби с ориз или даже цяло пиле няма да е гладен, пък като тегли чертата на сирената и саламите ще е 10 000 калории минус на ден.

# 124
Какво е това ядене гъби с ориз, това е гарнитура. Точно ако ядеш само гъби с ориз и нищо друго, ще ометеш цялата тенджера. Трябва разнообразие, така човек се засища с много по-малки порции. Но да, трябва да брои калории, защото със сигурност прекалява.

# 125
чревоугодничеството е голям грях  Naughty
слушал съм какви ли не оправдания за това, че някой е с неднормено тегло ..
болни били, хормонален дисбаланс .. нам си кви още глупости ..
но .. да ви кажа .. от въздух не се пълнее .. то е комбинация ..
начин на живот плюс храна или метаболизъм , но никога не е едно ..
едното отключва друго трето пето .. но основното е храната .

редуцирайте яденето и ще редуцирате теглото, ако не става с леко редуциране, редуциратейте повече плавно и постепенно и ефект ще има .

# 126
Какво е това ядене гъби с ориз, това е гарнитура. Точно ако ядеш само гъби с ориз и нищо друго, ще ометеш цялата тенджера. Трябва разнообразие, така човек се засища с много по-малки порции. Но да, трябва да брои калории, защото със сигурност прекалява.
Цялото пиле не го написах или не го прочете?  Laughing

# 127
Помислих, че пилето е за друг ден, защото ако го изяде цялото и отгоре сипе и гъбите с ориза, ще бъде дебел, най-вероятно точно така се храни и сега и под готвено се разбира именно такава порция.

# 128
Мазнините са полезни, но има разлика между мазнина и мазнина.

редуцирайте яденето и ще редуцирате теглото, ако не става с леко редуциране, редуциратейте повече плавно и постепенно и ефект ще има .
Да не ти идва на главата да се разболееш  Peace
При мен беше от стрес. И то до такава степен, че вече не могат да ми открият щитовидната жлеза. Самоунищожила се е. И въпреки това, не използвам заболяванията си за оправдание да плюскам. Точно това ме кара да съм по-внимателна.
Всеизвестно е, че има хора и от въздуха могат да напълнеят. Не буквално. Но не е и оправдание.
Бащиния ми род всички са огромни. А съм живяла с баба ми. Винаги е била огромна жена. И съм се изумявала при малките количества храна, които яде, как може да е толкова пълна.
Прекаляването с храна е психически проблем.

# 129
Помислих, че пилето е за друг ден, защото ако го изяде цялото и отгоре сипе и гъбите с ориза, ще бъде дебел, най-вероятно точно така се храни и сега и под готвено се разбира именно такава порция.
Ако е само това няма да е дебел, но към това каза жена му, че има сирена, колбаси, сандвичи, а сигурно и още тестени, сладко.  Затова казвах да махне мазното от сирената и колбасите, цяло пиле да изяде ще се нахрани, гъби с ориз са диетични, но засищащи, та и хляба може да пропусне. Човек 150 кила няма да мине на салати, той на истинска диета ще колабира най-вероятно. Та може да си яде много, но не от всичко изброено, от което явно дебелее все повече.

# 130
Виждала съм дебелаци, които от раз спират храната и остават на ябълки и чай..)). И след година са с 100 кг по-малко и нов живот.
Става и от раз, но с твърдо решение да се промениш.
Но това не е темата.
Продължавам да твърдя, че само страхът може да мотивира промяната.

# 131
Виждала съм дебелаци, които от раз спират храната и остават на ябълки и чай..)). И след година са с 100 кг по-малко и нов живот.

Toва са на доктор Емилова упражненията. Laughing
Но да свали 100 килограма, човек сам, без лекарска помощ си е самоубийствено.
Как ли увисва кожа и всичко останало. Sick

# 132
Сега пък плодовете вредни. Въглехидратите са нещо чудесно стига да са от здравословни храни. В плодовете и зеленчуците има страшно много фибри, които забързват метаболизма. Соковете не са за препоръчване, защото в тях фибри няма, само захари. Но няма база за сравнение между витамините, минералите и фибрите в плодовете и зеленчуците и рафинираната захар във вафли и торти + празните калории.

А за мазното, не го уважавам. Избягвам максимално готвенето с мазнина и особено пърженето. Засищам се по-бързо, но ми става и много тежко. А като не ям мазно си хапвам до пресищане, но до 20-на минути ми е леко и сито на стомаха. Иначе и от салата се засищам и с ябълки съм преяждала, ама ми трябва килограм.

# 133

При мен беше от стрес. И то до такава степен, че вече не могат да ми открият щитовидната жлеза. Самоунищожила се е. И въпреки това, не използвам заболяванията си за оправдание да плюскам. Точно това ме кара да съм по-внимателна.
Всеизвестно е, че има хора и от въздуха могат да напълнеят. Не буквално. Но не е и оправдание.
Бащиния ми род всички са огромни. А съм живяла с баба ми. Винаги е била огромна жена. И съм се изумявала при малките количества храна, които яде, как може да е толкова пълна.

Аз ти казвам, че от въздух не се дебелее .
Иначе е вярно, че има разлика от организъм до организъм.
Някой усвояват храната много по добре и много по бързо от други.
Един организъм, който често бива стресиран, трупа запаси под формата на мазнини ,
друг се освобождава незабавно от мазнините и те така ..
Но ако не ядеш продължително време .. какъвто и организъм да имаш .. той започва да гори калориите, които са натрупани като резерв под формата на мазнини .. това води до редуциране на теглото .
Също така е важно да се каже, че за да се движи човек .. му е необходимо гориво .
Горивото с което човек се движи са калориите . Калориите са в мазнините, колкото повече се движи човек , толкова повече калории гори. Ако не яде, тоест ако не зарежда с гориво, гори от запасите ... тоест сланинките ..
Всичко друго е балалайки ... редуциране на папкането и умножаване на движението .. гарантират положителен резултат , дори да сте болни

# 134
Скрит текст:

Аз ти казвам, че от въздух не се дебелее .
Иначе е вярно, че има разлика от организъм до организъм.
Някой усвояват храната много по добре и много по бързо от други.
Един организъм, който често бива стресиран, трупа запаси под формата на мазнини ,
друг се освобождава незабавно от мазнините и те така ..
Но ако не ядеш продължително време .. какъвто и организъм да имаш .. той започва да гори калориите, които са натрупани като резерв под формата на мазнини .. това води до редуциране на теглото .
Също така е важно да се каже, че за да се движи човек .. му е необходимо гориво .
Горивото с което човек се движи са калориите . Калориите са в мазнините, колкото повече се движи човек , толкова повече калории гори. Ако не яде, тоест ако не зарежда с гориво, гори от запасите ... тоест сланинките ..
Всичко друго е балалайки ... редуциране на папкането и умножаване на движението .. гарантират положителен резултат , дори да сте болни
Аз какво написах, ти какво ми отговаряш.  Laughing
Я си махни щитовидната жлеза и пробвай после да си манекенка  ooooh!
Това за въздуха не го написах буквално и го казах  Simple Smile
Впрочем 15 дни съм поемала само течности. Не свалих грам. Така че не мерси, гладуването не е за мен. Плюс специално за моя случай е противопоказно. Все пак не си ми лекар, не ме познаваш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт