Как да мотивирам мъжа ми да се вземе в ръце

• 28 626
  • 367
  •   1
Отговори
# 150
А защо беше в болница?

# 151
Подуване на лимфнитие възли. Бузите ми станаха огромни и не можех да си отварям устата. Пиех чайчета и вода със сламка. После и сливиците ми вадиха и пак не можех да ям.

# 152
Понеже ми стана странно как си искала да се теглиш преди и след.
Значи си знаела, че няма да приемаш твърда храна.
А течностите какви бяха?

# 153
Аз за 1 ден на вода смъквам мин 1-1,5 кг,  за седмица на фреш и смутита - нищо, макс 1 кг..))

# 154
Аз за 1 ден на вода смъквам мин 1-1,5 кг,  за седмица на фреш и смутита - нищо, макс 1 кг..))

Ами да.
Фрешовете са с много въглехидрати, повече от цял плод.

# 155
  • София

Все пак има разлика между 300-грамова порция от чисто месо и зеленчуци (да речем) и 300гр. манджа с неизвестен състав или сандвич с всевъзможни колбаси и т.н.

Манджата е едно най- полезните неща, които за съжаление, не се консумират често, щото къде по- лесно е да опечеш една мръвка или пица, или сандвич.
зоо гр.месо стига за една тенджера манджа, а като сложиш зеленчуци и сос, дори и с филия хляб да го изядеш, е много по- полезно и не се пълнее.
Същото е със супите- течността запълва стомаха и създава чувство за ситост.
.

# 156
Аз пък забелязах, че като ям готвено, тип "манджа" качвам кг. И то при положение, че хляб не ям от 6 години.
Затова вече избягвам.
Само салати и нещо печено. Може и постно зеле, но с минимална топлинна обработка. Само запечено във фурната.

# 157
absurt, аз манджи не ям, но тези, които съм виждала са с много олио и по принцип са крайно недиетични от към състав, а като прибави човек и някоя и друга филия хляб (защото не съм виждала хора да ги ядат без такъв) и става "красиво" ...
Да не говорим, че съотношението на Б:М:В в една манджа е "уникално" (поне от рецептите, които съм гледала) и е по-скоро благодатно за хора, решили да качват маса, а не да свалят.
Разбира се, възможно е да зависи от манджорляка, но за мен това не може да се нарече здравословна и диетична храна Sick

# 158
Аз на ден смъквам по килограм . Диетата е 1 шоколад  1 литър вода и от 250 грама до 500 гр лимонов сок  на ден Peace
В комбинация със сауна и тренировка ефекта става дабъл  Flutter

# 159
  • Sofia
Манджата е едно най- полезните неща...

Точно! А колкото е по-мазна и гъста, толкова е по-здравословна! Naughty

# 160
Аз на ден смъквам по килограм . Диетата е 1 шоколад  1 литър вода и от 250 грама до 500 гр лимонов сок  на ден Peace
В комбинация със сауна и тренировка ефекта става дабъл  Flutter
Ти си мъж. А в този форум е равносилно на извънземен, така че не се хвали. Wink

# 161
Е манджите ми не са с неясен състав Simple Smile)  Какво им е на чушки с ориз и гъби?! Проблема е в колбасите, те са с неясен състав. Чревоугодник е, както някой хубаво обощи положението, та това + нулева физическа активност = затлъстяване.

# 162
Е манджите ми не са с неясен състав Simple Smile)  Какво им е на чушки с ориз и гъби?! Проблема е в колбасите, те са с неясен състав. Чревоугодник е, както някой хубаво обощи положението, та това + нулева физическа активност = затлъстяване.
Визирах манджите в стола Peace
А колбасите винаги може да замени с много по-приятни неща Peace

# 163
Физическата активност е важна, но само с нея няма да стане.
Първо да си направи изследвания и второ - да си промени храненето.

# 164
Да разкара колбасите въобще от менюто.
Аз не съм против манждите по принцип, предците ни това са яли и не са имали днешните болести...

Общи условия

Активация на акаунт