Как да мотивирам мъжа ми да се вземе в ръце

• 28 613
  • 367
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Какво им е на чушки с ориз и гъби?!

Калорични са. Peace Човек с проблем с килограмите не бива да яде подобни неща, поне докато иска да сваля. А, все пак, зависи и колко на брой чушки ще изяде.

# 166
Понеже ми стана странно как си искала да се теглиш преди и след.
Значи си знаела, че няма да приемаш твърда храна.
А течностите какви бяха?

При попълването на доксументите ме питаха колко тежа. Аз не бях сигурна, и ме накараха да се претегля. После се претеглих да видя колко тежа след толкова глад. Иначе бях на топли чайчета, вода, малко сокове. Последните дни вече бях по-добре и минах на разни кашички. Караха ме и прясно мляко, но тогава не го обичах /бях на 15 /. Но го пиех, но рядко. През ден, може би една чаша. Не помня. Помня само глада  Confused ама в един момент свикнах.

Иначе най-успешното ми сваляне е когато ям често и по-малко. Но при мен просто става бавно поради други причини.

Аз на ден смъквам по килограм . Диетата е 1 шоколад  1 литър вода и от 250 грама до 500 гр лимонов сок  на ден Peace
В комбинация със сауна и тренировка ефекта става дабъл  Flutter

Имах една колежка свали с такава шоколадена диета за месец 30 кг. След време се разболя. Не ми каза от какво. Лекаря и казал, че било от тази шантава диета. Може от ИР или диабет. Не знам.

И стига плюхте манджите Crossing Arms Зависи как е направена.  

# 167
Какво им е на чушки с ориз и гъби?!

Калорични са. Peace Човек с проблем с килограмите не бива да яде подобни неща, поне докато иска да сваля. А, все пак, зависи и колко на брой чушки ще изяде.

А за човек с ИР хич не е добре да яде ориз. Или не често.

# 168
Да разкара колбасите въобще от менюто.
Аз не съм против манждите по принцип, предците ни това са яли и не са имали днешните болести...
Предците ни са били с много по-висока физическа активност и са яли много по-чисти храни от нас Peace
Аз поне не мога да сравнявам храната на човек, блъскащ от зори до мрак в нивите, сред животните и т.н. с някой, който стои на седалката на превозно средство. Нито мога да сравнявам месото от домашна кокошка с купешката такава Peace

# 169
Предците не са готвели с олио и маргарини, а с мас.
За фиксове и разни други изкуствени "малки тайни", хич не са чували. Wink

# 170
Предците не са готвели с олио и маргарини, а с мас.
За фиксове и разни други изкуствени "малки тайни", хич не са чували. Wink

Веднъж готвих месо. За пръв и последен път ползвах фикс. Исках да видя какво толкова го хвалят. Кучето не искаше да яде нито месо, нито кокали. Смятай  Mr. Green
А на мен не ми беше чак толкова вкусно. Даже странно.

# 171
  • Sofia
А за човек с ИР хич не е добре да яде ориз. Или не често.

Именно. Peace

# 172
Той все пак не е диагноза ИР. Две чушки е изял понеже някой попита.

# 173
Горкия човек, и чушки с ориз му забранихте. Laughing

# 174

Имах една колежка свали с такава шоколадена диета за месец 30 кг. След време се разболя. Не ми каза от какво. Лекаря и казал, че било от тази шантава диета. Може от ИР или диабет. Не знам.

мхм , а после умря, нали  Grinning
оправдания човек ако си търси винаги може да си намери .
няма да ти стане нищо ако не ядеш месец повече от 100-200 грама на ден ..
шоколада спокойно можеш да го замениш с ядки , ако толкова те плаши  Wink

човешкото ДНК е проектирано да оцелява добре в недоимък, а не при пренасищане.
болестите идват от голямото плюскане, а не от ограниченото ядене .
аз съм свалял за месец 18 кг .. и съм качвал за 6 месеца 40 кила .. и още съм  жив  Laughing

# 175
  • София
Точно! А колкото е по-мазна и гъста, толкова е по-здравословна! Naughty
ГлЮпости! Joy

# 176
  • София/Стара Загора
В момента, аз съм в същото положение, като мъжа на авторката, само че аз съм тази, на която непрекъснато й повтарят, че трябва да  отслабне....знам го и сама...имам изготвени няколко хранителни режима от диетолози, препоръка от гинеколога ми и пак и пак ми трябваше време

От опит ще кажа, че с натякване няма да постигне нищо, човек (аз например) ставам още по-ината, дори и с ясното съзнание, че си вредя, че преча само на себе си, че всичко ще е само за мое добро....трябва време, и истината е, че той трябва да се осъзнае сам, натякването само ще влоши положението...

мотивацията, която може евентуално да наклони везните към  това да се погрижи за себе си, е ти да направиш също нещо, което той иска от теб....защото така ще има  стимул да излезе  от сегашното си състояние, с мисълта, че и ти ще направиш също някаква "жертва" не само той....но това трябва да е нещо, което той иска, а не което си мислиш ти, че той би искал да направиш....

при нас това имаше ефект и сега съм в началото си на промяната, но знам че няма да е напразно

на някои може да им звучи много егоистично и неправилно, но при нас това проработи

дори и само да намалите порциите, ще има ефект, с малки крачки, към крайната цел....не може всичко тук, сега и веднага....
сменете размера на чиниите или готви колкото за едно ядене...малко трудно ще е, особено с дете, но ако си си вкъщи, може да пробваш....
махни глезотиите от хладилника и склада и като няма, какво ще прави...ама не да ги изхвърлиш докато го няма или пък пред него, а примерно изяждате каквото сте купили до момента и повече не купувате

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 00:33 от Слънчевата Манди

# 177
Де заби тая тема  ooooh!

Поставихте му диагноза и вече му казвате какво да не яде. Виждам, че сте му оставили само пъщърнак да рупа /или както там се яде/  Crazy

Нека се върнем на проблема. На човека не му пука - харесва се и се приема така. Не иска да се ограничава и да се мъчи ... АВТОРКАРТА - жената на тоя, дето му точите ножа все едно е прасе за Коледа, иска ТОЙ да отслабне.

Значи крайни диети и режими с тичкане НЯМА ДА МИНАТ и самото им бистрене е загуба на време.

Как да го накара е въпроса? А не каква диета ще му предпишете?

# 178

мхм , а после умря, нали  Grinning
оправдания човек ако си търси винаги може да си намери .
няма да ти стане нищо ако не ядеш месец повече от 100-200 грама на ден ..
шоколада спокойно можеш да го замениш с ядки , ако толкова те плаши  Wink

човешкото ДНК е проектирано да оцелява добре в недоимък, а не при пренасищане.
болестите идват от голямото плюскане, а не от ограниченото ядене .
аз съм свалял за месец 18 кг .. и съм качвал за 6 месеца 40 кила .. и още съм  жив  Laughing

Не не е умряла. Жива си е. Пак някакви странни изводи вадиш  newsm78
А защо ми говориш за шоколад. Аз си хапвам шоколад чат пат. Не съм казвала, че ще го спирам.
Нито съм казвала, че преяждам.
Човече, чети по-внимателно. ooooh!

# 179
Ми Дорис, значи нищо да не прави авторката, защото ТОЙ не искал да отслабне? Shocked

Пащърнак не видях някой да е казал. Sunglasses Месо и мазнини се препоръчаха, салати и спорт.

Аз бих предложила друго - никакъв секс. Mr. Green Като мотивация.
Или влиза във форма, или остава на безсексен режим.
Между другото това съвсем сериозно го казвам.
За мен е много отблъскващо един мъж да е дебел.
Просто няма шанс. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт