Как да мотивирам мъжа ми да се вземе в ръце

• 28 573
  • 367
  •   1
Отговори
# 300
Ако си висока, не са много 64.
Но ти май не си.

Средно висока съм, 1.75 м.

# 301
И дъщеря ми е толкова.
Сега тежи 57 и изглежда доста слаба. Като беше 65-66 си личаха.

# 302
Ако си висока, не са много 64.
Но ти май не си.

Средно висока съм, 1.75 м.
Височка си. Laughing И съм сигурна,че 64кг. ти стоят добре на височината. Peace

# 303
60 кг. по-добре ми стоят, но мисълта ми е, че аз си промених начина на хранене до голяма степен заради приятеля ми. Когато човек живее с друг човек, този с по-твърдо установените навици за хранене, ги налага по някакъв начин върху двойката. За щастие, приятелят ми е с по-здравословните навици, но за съжаление, очаква да ям винаги с него, та прекалявам с количествата. Ако авторката реши цялостно да въведе някакъв по-здравословен и нискокалориен режим на хранене в семейството, с някаква обща физическа активност и за двамата, да го включва и него, вероятно на мъжа ще му е по-лесно да се мотивира, отколкото сам да е инициаторът.

# 304
Къде забихте..))
На всеки различно му стоят килограмите, както и всеки различно се вижда.

Но очевидно притеснително е ако си мръднал 10+ кг от младежките години.
И е много по трудно да поддържаш форма след 30, 35 +..
Метаболизмът е друг и няма как да тъпчеш както в младините. ooooh!

# 305
Аз съм била с най-много кг на 20 години. Sunglasses
След това никога не съм ги достигала. Дори като бременна.
Не се тъпча, но доста храни не ям, не ми харесват или знам, че са вредни.
Засега съм супер доволна от резултата.

# 306
60 кг. по-добре ми стоят, но мисълта ми е, че аз си промених начина на хранене до голяма степен заради приятеля ми.

Може да се харесваш повече 60 кг, но 64 да са по-оптимално за теб тегло, щом с по-здравословен режим си ги достигнала. Ако не стават 65, 66 и т.н, а ги задържаш, значи храната ти е тамън.

# 307
На 175 см 64-65 кг са идеално тегло.
Сега, кой на какви кг се харесва, е друга "тема".    Laughing
Аз съм 166 см и на 60 кг си изглеждам супер.Е, на 55 още по-добре, ама ....    Mr. Green
На тези ми години и 65 да "закотвя", пак ще съм супер доволна.

кукумицинка , друга възможна причина да качиш, доколкото съм чела, е че тялото ти е компенсирало предишното ти гладуване.Дори да не си усещала глад, при изброената от теб предишна храна, клетките ти определено са си били гладни...то с какво да се нахранят от вафли и бисквити, в тях няма нищо ценно.Сега, като си почнала да му даваш по-добра храна, то гледа да се "наяде" и да си възстанови изгубения баланс.
Защото храната не е само баласт, да ти напълни стомаха и да даде чувство за ситост, от нея тялото трябва да си извлече всички нужни му елементи и хранителни вещества.
Има една такава теория и съм склонна да я приема, че най-дебелите хора са всъщност "най-гладни".Т.е., понеже ядат некачествена, бедна на съставки храна, клетките им са перманентно гладни и това ги кара да изпитват постоянен глад и да ядат непрекъснато.

# 308
На 175 см 64-65 кг са идеално тегло.
Сега, кой на какви кг се харесва, е друга "тема".    Laughing
Аз съм 166 см и на 60 кг си изглеждам супер.Е, на 55 още по-добре, ама ....    Mr. Green
На тези ми години и 65 да "закотвя", пак ще съм супер доволна.

кукумицинка , друга възможна причина да качиш, доколкото съм чела, е че тялото ти е компенсирало предишното ти гладуване.Дори да не си усещала глад, при изброената от теб предишна храна, клетките ти определено са си били гладни...то с какво да се нахранят от вафли и бисквити, в тях няма нищо ценно.Сега, като си почнала да му даваш по-добра храна, то гледа да се "наяде" и да си възстанови изгубения баланс.
Защото храната не е само баласт, да ти напълни стомаха и да даде чувство за ситост, от нея тялото трябва да си извлече всички нужни му елементи и хранителни вещества.
Има една такава теория и съм склонна да я приема, че най-дебелите хора са всъщност "най-гладни".Т.е., понеже ядат некачествена, бедна на съставки храна, клетките им са перманентно гладни и това ги кара да изпитват постоянен глад и да ядат непрекъснато.

Хубава теория и има логика в нея, но това каква храна поемаш не е единствения критерии за това колко сит ще си. Има организми, които колкото и каквато и качествена храна да им се подава, те не абсорбират не обработват толкова ефективно веществата в храната. Така че не е само и единствено това каква храна се поема . Разбира се храната има тежест, но е под 50 % . Тоест и други неща имат определяща роля в това кой какво тегло има .

На мъж може би .. с + 5 килограма
Mr. Green
За жена с ръст 175  .. 55 кг са нещо като оптималния вариант.
Жена около 170 +- 1-2 см. около 50 кг пак +- 1-2 килограма .

# 309
Ей сега те изядоха..))

# 310

За жена с ръст 175  .. 55 кг са нещо като оптималния вариант.
Жена около 170 +- 1-2 см. около 50 кг пак +- 1-2 килограма .
Да бе да. Дори Ана Курникова не е оптимален вариант, според твоите сметки. Laughing

Не. Свинско не ям. Mr. Green

# 311
175см. и 55кг, но вероятно за жена, която никога не се е грижила за мускулният си тонус, не спортува и прилича на дете в тялото (да се разбира без женствени извивки - без дупе, с миниатюрни гърди и т.н.), нали? Thinking

# 312
Аз не изглеждам добре на 55 кг. Като ученичка бях 57-58 кг. и реших да смъкна до 55, с много ограничения, това е единственият път, когато съм гладувала умишлено. Ами на мен при тези килограми колената са ми по-широки от бедрото и ребрата ми правеха рязка чупка към талията. Просто не съм с толкова фини кости, иначе познавам и жени с моя ръст, които изглеждат добре и на 50 кг., обаче са по-фини като структура.

# 313
Сигурно на жена 165см, оптималното тегло е 45 кг.  Crazy

# 314
А на жена висока 154 см. /аз/, оптималното тегло е 34 кг. /синът ми на 10 г. тежи толкова, а е доста по-нисък от мене и е най-слабото дете в класа си/.  hahaha
Не че е по темата, ама като ще спамите...  Laughing

А имах колежка - 150 висока, тя сигурно 30 кила е трябвало да бъде...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт