Как да мотивирам мъжа ми да се вземе в ръце

• 28 565
  • 367
  •   1
Отговори
# 315
Аз не изглеждам добре на 55 кг. Като ученичка бях 57-58 кг. и реших да смъкна до 55, с много ограничения, това е единственият път, когато съм гладувала умишлено. Ами на мен при тези килограми колената са ми по-широки от бедрото и ребрата ми правеха рязка чупка към талията. Просто не съм с толкова фини кости, иначе познавам и жени с моя ръст, които изглеждат добре и на 50 кг., обаче са по-фини като структура.
Това е истината. Килата не са абсолютен критерий, има още куп неща с голямо значение. Съвкупността прави тялото красиво. Симетрия пропорции и т.н. .. килата са само компонент, но имат много голямо значение. В смисъл, че колената не могат да бъдат никакво извинение за многото кила ..

175см. и 55кг, но вероятно за жена, която никога не се е грижила за мускулният си тонус, не спортува и прилича на дете в тялото (да се разбира без женствени извивки - без дупе, с миниатюрни гърди и т.н.), нали? Thinking

Ако гърдите са гранде .. може и малко в плюс на 55  Mr. Green

За жена с ръст 175  .. 55 кг са нещо като оптималния вариант.
Жена около 170 +- 1-2 см. около 50 кг пак +- 1-2 килограма .
Да бе да. Дори Ана Курникова не е оптимален вариант, според твоите сметки. Laughing

Не. Свинско не ям. Mr. Green
И аз овче не ям , ама не съм тръгнал да обяснявам на хората  Laughing

# 316
175см. и 55кг, но вероятно за жена, която никога не се е грижила за мускулният си тонус, не спортува и прилича на дете в тялото (да се разбира без женствени извивки - без дупе, с миниатюрни гърди и т.н.), нали? Thinking

Идеалът на неосъзнатия педофил, на бас, че ще има изискване и за гладко обезкосмяване, за да прилича съвсем на малолетно момиченце.

# 317
Бе какви са тия мерки, дето ги цитирате? Каква ще е тази жена - торба подрънкващи кокали? Оставете нещо по-закръглено да радва окото, а не стърчаща анатомия... Не я разбирам тая мания залитаща към анорексията  Rolling Eyes

# 318

Идеалът на неосъзнатия педофил, на бас, че ще има изискване и за гладко обезкосмяване, за да прилича съвсем на малолетно момиченце.

Губиш баса. Въобще не ми пука дали е гладка или космата. Стига да не е космясала толкова, че да се чудя това, дали не е козина .. не ми дреме. Даже ако има малко интимна прическа за мен конкретно, е по възбуждащо  Simple Smile

# 319
Модата на гладуващите жени за щастие остава в миналото, сега са модерни тела като на фитнес-модели, които не се постигат с глад. Но пък е лошо за момчетата, защото почват да се тъпчат с белтъци, от което им се скапват бъбреците и им опадат косите.

# 320
Да им кихна на модите - все мухи им бръмчат в главите на тия момичета  Laughing
Най-хубава (за мен) е женската фигура с форма на амфора - приятна за окото, леко закръглена, истинска форма на жена. Всичко друго са измишльотини Simple Smile

# 321
Скрит текст:
Аз не изглеждам добре на 55 кг. Като ученичка бях 57-58 кг. и реших да смъкна до 55, с много ограничения, това е единственият път, когато съм гладувала умишлено. Ами на мен при тези килограми колената са ми по-широки от бедрото и ребрата ми правеха рязка чупка към талията. Просто не съм с толкова фини кости, иначе познавам и жени с моя ръст, които изглеждат добре и на 50 кг., обаче са по-фини като структура.
Това е истината. Килата не са абсолютен критерий, има още куп неща с голямо значение. Съвкупността прави тялото красиво. Симетрия пропорции и т.н. .. килата са само компонент, но имат много голямо значение. В смисъл, че колената не могат да бъдат никакво извинение за многото кила ..

Ако гърдите са гранде .. може и малко в плюс на 55  Mr. Green

За жена с ръст 175  .. 55 кг са нещо като оптималния вариант.
Жена около 170 +- 1-2 см. около 50 кг пак +- 1-2 килограма .
Да бе да. Дори Ана Курникова не е оптимален вариант, според твоите сметки. Laughing

Не. Свинско не ям. Mr. Green
И аз овче не ям ,
ама не съм тръгнал да обяснявам на хората  Laughing
Не бях видяла, че си мъж.....  След като си падаш по подобни
Скрит текст:
разговорът е безсмислен.    Simple Smile

# 322
Сега са модерни + Сайз моделите - няма и как да бъде иначе - нали трябва да успокоят глиганите, че не са глигани, а съвсем нормални  Crazy

# 323
  • София
аз съм 170см., 52 кг., имам си всичко и никак не съм торба с подрънкващи кокали Simple Smile
никога не съм гладувала, даже докато спортувах, по простата причина, че си бях злояда. просто ме дразнеше фактът, че ни ограничават да ядем.

# 324
Лелеее, като чета ми настръхна косата... аз с моите 155см и 50кг.... трябва да се линчувам Grinning Преди време винаги бях около 40кг и все ми казваха да кача малко, станах 42 пак трябвало ... като станах 50 и ооо ужас... Въпреки, че сега съм 50 ама с тренировките нещата са малко по-различни де  Wink
Иначе за мъж пък, едни 185см и около 90-100кг мускул  Crazy

# 325

Не бях видяла, че си мъж.....  След като си падаш по подобни
Скрит текст:
разговорът е безсмислен.    Simple Smile

По какво си падам аз не е толкова интересно !
Това което ти показваш е отрицателен пример ... уродливо слаба е ..
Но тая примерно , която аз показвам .. нормален мъж няма да я върне .. това е пример за добре изглеждащи 50 кила  Sunglasses
Скрит текст:

# 326
Тази последната, ако е 50 кг., трябва да е максимум 1.60 висока.

# 327
Има здравословно тегло, което варира в доста широки граници, точно защото хората са с различна структура и няма как еднакво високите да тежат еднакви килограми, при положение че един е с грацилни кости и мускули, а друг е як като биче. Важното е да си в зеленичкото на калкулатора и да не позволяваш на никой да те тормози за килограмите ти.
Дебелите хора прекрасно осъзнават, че са дебели и че това им вреди, не е нужно да им го повтаряме, освен ако не искаме за тяхна сметка да похвалим себе си колко сме стриктни с нашия вълшебен режим и да си изтъкнем резултатите. Винаги е лесно да си надменен с някой с очевиден недостатък и да го обидиш.
За тия сайз плюс модели чувам за първи път, нямам представа какво точно популяризират. Гледам, че сега се правят мускули и това е хубаво, стига да се залита в крайности, защото и добрата идея също може да доведе до мания, а всяка мания е по-вредна от няколко кила сланина.

# 328
Тази последната, ако е 50 кг., трябва да е максимум 1.60 висока.

Повече от 160 е и по малко от 50  Simple Smile

# 329
И аз не вярвам тия от снимките да отговарят на формулата му: ръст - 120 Whistling
Аз съм 160см. и такива форми имах, когато бях на 60-63кг, а докато бях около 55-57 бях като онази "моделка" по-горе.
В този ред на мисли килограмите са нещо толкова относително, че подобни формули са смехотворни ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт