Професионални серии за коса - тема 106

• 80 602
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Сетонче, тия от Енцо са те избъзикали сигурно  Laughing Ах, какви са ми шегаджии  Laughing няма що.

Лейди, ама много ми беше приятно да прочета за диамантеите и други прахове, пък и ми се прииска сега таз серийка  Mr. Green Нищо, седя си и си трайкам, че много серийки в нас.
На Лейбълите умирам за червената серия, за обем и плътност. Прекрасна е  Heart Eyes

Трошката, взимай смело пресата, с всичко се ползва, само да е мокра косата.

Белче, и масло от облепиха да добавя към препоръчаните от Епонка, както и етерични- розмарин, мента, джинджифил, чесън, какао, горчив бадем, абе много има. Но на първо време розмарин обезателно!  Mr. Green

# 361
Бела, аз обаче бих те посъветвала да внимаваш много с маслата и да не вземаш много, защото аз например хич не се разбрах с тях за косата.

# 362
Тази преса е същата:
http://beautyexpert.bg/manufacturer/Beauty-Expert
Има я в различни комбинации  Peace Моята оттук я купих.Доста се изкушавах дали да е от Енцо,но не исках да рискувам и прежалих разликата в цената.Не е малка,но преса не се купува всеки ден  Peace Заслужава си да я има човек.Правя терапийки поне 2 пъти седмично.С всички маски,пре уоши и т.н.Обаче са й вдигнали цената в Бютиексперт.Беше по-ниска  Crossing Arms

# 363
  • някъде под слънцето...
Леле, то цяла тема имало! Жива да не бях. Mr. Green

Бубс, Епона, страхотни сте! bouquet
Бих добавила
масла от бабасу, бамбук, японска камелия, ориз, пшеничен зародиш, коноп, ему...

# 364
Бела, аз обаче бих те посъветвала да внимаваш много с маслата и да не вземаш много, защото аз например хич не се разбрах с тях за косата.
+1  Peace

# 365
Вивиан, кажи повечко за червените Лейбъли  Mr. Green

# 366
+1  Peace

И плюс още един. Hug Позагубих се покрай външното оценяване за четвърти клас и рождения ден на малчо.  Blush
За Лакме - и аз не го харесвам никак, но съм ползвала само 3 серии. А всяка марка има различни продукти и понякога, като съм възхитена от дадена серия на определена марка, вземам и друга, която не ми харесва. По същата логика и обратното е възможно - първо да не се харесаме с някои серии, а после да открием своята от марката. Peace

# 367
  • гр.Добрич
Момичета, може ли малко предложения и за мен? Praynig

Доскоро се правех на кичури, но вече много ми се къса косата и минах в кестенявата гама. Корените ми се омазняват бързо, но краищата са сухи, цъфтящи. Косата ми расте бързо, но явно трябва много да намаля дължината. Предложете ми продукт, но не шампоан и балсам, а маска или нещо подобно, с което да я намажа и стоя или без измиване.

# 368
  • София
Вивиан, кажи повечко за червените Лейбъли  Mr. Green

Плътност, обем, подхранване, блясък, жилавост, почти никакъв фриз ... ей такива хубавини при мен  Heart Eyes шампоана + балсама. Имах от пробички от мила моя приятелка - съфорумка  Hug , но определено ми допаднаха адски много. Аромата беше разкошен за мен, но не мога да го опиша  Embarassed

Спинки, какъв ефект търсиш?

# 369
Ще се взима значи, едвам ме нави  Crazy

# 370
Аромата на червените Лейбъли е доста мъжки и много хора го ненавиждат. Аз много го харесвам, но е специфичен. Серията ми изсушаваше след неколкократно ползване, иначе ми е от любимите. Шампоана изхабих почти два пъти по-бързо от балсама не знам и аз защо.

# 371
  • MJF
Момичета, днес си правих в салон терапия на Milkshake. Фризьорката каза, че косата ми е много суха, накъсана и изтощена. Сложи ми и някаква хиалуронова ампула, а накрая ме напръска с розов финиш на Milkshake, мирише на карамел. Честно казано усещам ефект, но сега съм в огромна дилема кое да си закупя от всичките препоръчани продукти. Протеиновата терапия и 2-минутния реконструктор на Афоджий са изчерпани в рибката.

Последна редакция: чт, 19 май 2016, 20:45 от FugeeLa

# 372
Момичета, може ли малко предложения и за мен? Praynig

Доскоро се правех на кичури, но вече много ми се къса косата и минах в кестенявата гама. Корените ми се омазняват бързо, но краищата са сухи, цъфтящи. Косата ми расте бързо, но явно трябва много да намаля дължината. Предложете ми продукт, но не шампоан и балсам, а маска или нещо подобно, с което да я намажа и стоя или без измиване.
На пръв прочит мога да отреагирам с тези предложения:
https://www.zlatnaribka.com/3-more-inches/terapiya-predi-shampoa … -treatment-100-ml
Линка на Рибата препраща към марката като цяло,гледай пре уош терапията  Peace
http://malena-shop.bg/bioproten-ampuli-za-kosa-vyzstanovyavashti.html
Ампулите са по-скоро за здравина при теб! Освен това ще е добре да подстрижеш,щом косата цъфти.След това ползвай редовно финиш за връхчетата.Не оставяй косата без него.

Последна редакция: чт, 19 май 2016, 20:47 от bubka:)

# 373
  • някъде под слънцето...
Много са и надули цената на тази преса..В Испания,  по  реалните  магазин струва  около 100 евро.
А много сайтове продават преси внос от Китай. На които се гравира желано лого.Пресата излиза около 25 евро с гравирането, но се продават на 90  евро.
Предполагам,, че няма огромна разлика в качеството, защото мой познат ги предлага в он лайн магазина си.Клиентите му са предимно фризьорски салони.Няма рекламации до момента..А продава поне от пет години.,  Всъщност го запалих аз  с възторженоите си отзиви за  моята.,

Последна редакция: чт, 19 май 2016, 22:21 от sl

# 374
Аромата на червените Лейбъли е доста мъжки и много хора го ненавиждат. Аз много го харесвам, но е специфичен. Серията ми изсушаваше след неколкократно ползване, иначе ми е от любимите. Шампоана изхабих почти два пъти по-бързо от балсама не знам и аз защо.
Заглеждам се напоследък по серии за обем. Не съм пробвала да сега нищо. Май тази ще е първата  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт