Професионални серии за коса - тема 106

• 79 593
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
има ли продукт, който може да начупи една изправена от боядисване коса, която по принцип е била чуплива?
На мен ми се начупва от силни протеини /Редкен Екстрийм, Архитект, всякакви протеинови/, обаче не е правило моята коса, просто така си реагира.
Иначе с Алтерна бохо спрейчето начупвам, пръскам /воднисто е, свеж аромат/ и намачквам или суша с дифузер, но то си има малко фиксация.

А относно аромати, на мен Терапист не са ми неприятни.
А Нектар Термик /масово определян на "бабешки" аромат Mr. Green/ много обичам, на чисто, на крем ми мирише.

# 601
Някой да е ползвал това: http://www.arlen.bg/product/1882/hidratirasht-i-podhranvasht-spr … spray-250ml.html? Или продукт на тази марка?

Трябва ми нещо за омекотяване, заглаждане и по възможност блясък.  Grinning В момента ползвам шампоан и маска за боядисана коса на Carita Paris и веднъж в седмицата слагам 2 минутната кератинова терапия на ApHogee  Имам и един leave in балсам пак на ApHogee, но от него сякаш по-суха ми става косата.

# 602
  • Бургас/Пз
Привет, много ви изтървам напоследък.  Hug

Пробвах ампулите против косопад на Сери  http://angelcosmetics.bg/product/556/ampuli-protiv-kosopad-farco … cure-12h10ml.html Много ми харесаха на първо ползване , леки, с много свеж и приятен аромат, не омазняват изобщо, надявам се да имат ефект. Аз в момента нямам някакъв сериозен косопад, но ще ги ползвам за превенция, дават ги , че и дават хидратация , така че след месец ще мога да кажа повече.

Толкова харесвах Наши Арган, но при последното ползване много ме разочарова Sad След измиването беше хубава коса, но на следващия ден още сутринта -ужасна, суха, вяла, заплетена в крайчетата, скърцаща, абе едва издържах на другия ден да я измия.

Скрит текст:
Пробвах и един нов шампоан оцветител, но не е профи серия затова в скрит текст.
Виктория Бюти http://victoriabeauty.eu/bg/products/multi-color-keratin-therapy/224-0770402
Не си уцелих цвета, трябваше нещо по-светличко да взема, но се надявам да падне бързо.
Казано честно първото впечатление хич не ми допадна, заплетена коса, трудно изплакване до бистра вода, маската е мноооого недостатъчна. Обаче след изсушаването и особено на втория ден, резултатът е доста задоволителен, предвид ниската цена.
Ето как се получи, въпреки че снимката не е много добра

В корените, където е нетретирана косата е по-добре, но надолу, остатъците от безамонячната боя и сега и преди това при къносването пак са различни. Дано да устискам колкото се може по-дълго време с къна и оцветители,надявам се, че ще помогнат за доброто състояние на косата.

# 603
Здравейте момичета ,
моля препоръчайте ми нещо хубаво за многооо суха коса,като слама.  Искам мека,хидратирана коса ,жадувам за това .Повече от шест месеца не съм я боядисвала , тъй като беше изкоряла и се късаше.През този период ползвах само протеинови серии.Знам ,че сте споделяли много хидратиращи продукти ,но все пак моля ,за мнение за продукт/и  за много суха коса.
Благодаря Ви!!!

# 604
Терапист серията протеинова ли е или по-скоро балансирана? На мен силната й миризма не ме дразни никак...Мисля да пробвам метода на Бубка - pre-wash+ шампоан+pre-wash вместо маска...

# 605
Здравейте момичета ,
моля препоръчайте ми нещо хубаво за многооо суха коса,като слама.  Искам мека,хидратирана коса ,жадувам за това .Повече от шест месеца не съм я боядисвала , тъй като беше изкоряла и се късаше.През този период ползвах само протеинови серии.Знам ,че сте споделяли много хидратиращи продукти ,но все пак моля ,за мнение за продукт/и  за много суха коса.
Благодаря Ви!!!
АНИ, за мен най-добрите за много суха коса са Филип Кингсли екстремно хидратиращите.
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/moisture-extreme-за- … -много-гъста-коса
Също така в арлен на Мароканойл хидратираща маска с кафява капачка.
http://www.arlen.bg/category/170/hydrating-hidartirashti.html

Други всеобщи любимци са продуктите на Макадамия, Joico moisture recovery, Керастаз цялата серия Нутритив (шампоан бейн сатин 2+маска Маскинтенз примерно), Наши арган....

# 606
Терапист серията протеинова ли е или по-скоро балансирана? На мен силната й миризма не ме дразни никак...Мисля да пробвам метода на Бубка - pre-wash+ шампоан+pre-wash вместо маска...
Ще чакам мнението ти  Hug Като балсам пре-уоша изглежда много слаб.Попива в косата на мига.Като се отмие косата не е лигава,а по-скоро стегната.Въпреки това я сресах лесно.Така процедирам вече към 5 пъти.И винаги съм очарована от резултата.Но за много суха коса ще трябва да се сложи от маската.Пре уоша като балсам ще е недостатъчен  Peace

# 607
Моля да ми препоръчате продукт за хидратация на сухи и заплетени краища.Гледах серума Рефлекс и се чудя дали си заслужава цената? newsm78

# 608
  • Пловдив
Моля да ми препоръчате продукт за хидратация на сухи и заплетени краища.Гледах серума Рефлекс и се чудя дали си заслужава цената? newsm78
Аз имам Рефлекс. Добър продукт е, но също подобен на него, но на по - добра цена е този крем http://www.arlen.bg/product/3210/krem-za-suha-i-iztoshtena-kosa- … epair-118-ml.html Аз ги редуват и съм много доволна. Също така в периода в, който ползвах Рефлекс накъсването на косата ми беше сведено до минимум.  Сега ползвам крема на Ливинг и сякаш забелязвам повече паднали косъмчета, но в момента съм в много стресова фаза и може и това да има значение (и косопада, който почти бях овладяла,  пак се засили)

# 609
  • София
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала, но напоследък нямам никакво време. Дори и да ви следя, а това е любимата ми тема Cry Но днес успях да ви изчета и реших да се включа макар и накрая Heart Eyes
1. Колко израства косата ви за 1 месец? През колко време подстригвате косите си - само връхчета или повече режете? Сами ли го правите или ходите на фризьор?
Косата ми, въпреки че се боядисвам, е доста добре и растежът е повече от задоволителен. Постригвам се при фризьор. Никога не съм се опитвала да го правя сама.
2. Използвате ли по-специална кърпа/шапка за попиване на водата?
Откакто ви чета и се ограмотявам относно грижите за косата използвам памучна пелена за попиване на излишната вода от косата.
3. Приемате ли добавки за коса и кои? Спазвате ли определен хранителен режим?
 Специализирани добавки за коса-не приемам. Хранителният ми режим е преимуществено протеинов, но това е така заради тренировките ми.

Момичета, исках да ви попитам за марката Marrakesh-дали освен Бубка, някой друг ги е ползвал и какво е мнението ви за тях? Благодаря ви.

Тъй като няколко пъти е задаван въпросът:"Каква термозащита да се използва на суха коса?", моето предложение е този продукт

http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/osis-sleek-stilizira … avjane-na-kosata/

Хубав ден! bouquet

# 610
Здравейте!
Отдавна не съм писала в темата Wink, но знам че тук сте много готини и мога да разчитам на мнението ви. Трябва ми гел или крем за къдрици, който да се нанася на влажна коса и след нанасянето му косата да не става твърда и мазна, искам живи къдрици Grinning. Досега ползвах един крем с масло от ший, но вече не се предлага там от където го бях поръчала. Ще се радвам да препоръчате нещо добро Hug

# 611
NETTY,този е такъв.Но слагай малко-колкото лешник на дълга до плешките коса :
https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/skokliv-i-estes … and-tender-150-ml

# 612
Здравейте момичета,
Много бърз въпрос: Слънце-защитата на Лакме и серията Диип Кеър съдържат ли силикони? Ако да, можете ли да ме насочите към слънце-защита без силикони и като професионална марка като цяло?  bouquet

# 613
  • Бургас / София
Привет, момичета отдавна не съм писала . Много съм доволна от косата ми напоследък. Днескашната комбинация Пре Уоша Елексир Ултим + шампоан Деснфик и ампула Денсифик резултата плътна и обемна коса.  Ливинг Прууф за обем добре ми влияеше, но напоследък косата ми се пренасити от него май. Само един път го забелязах това (последният път) и не мога да кажа  точно, понеже си мих косата на 4-ти ден. Може да си въобразявам Simple Smile . Тези дни ще пробвам пак 22 ефекта на Секси Хър, че нали на летището станаха филми и сега чак си получих нещата. Иначе напоследък си мих косата с Хроноложист и бях адски доволна, даже се замислям дали да не си продължа с него. Получавах плътност, подреденост, подхранване и обем  Heart Eyes, докато със серии за обем косата ми леко се изсушава напоследък. Не замислям нищо да купувам скоро, но от морето ако косата ми се изсуши, мисля да взема нещо хидратиращо, а също така напоследък си използвам четката на Макадамия пак и въобще не ми дразни скалпа, явно преди съм имала сериозен проблем и това допълнително ми е дразнело скалпа. Трябва да си направя обновяване на чеките и най вече на кръглата, още не съм си взела подходяща  Joy

# 614
Здравейте момичета,
Много бърз въпрос: Слънце-защитата на Лакме и серията Диип Кеър съдържат ли силикони? Ако да, можете ли да ме насочите към слънце-защита без силикони и като професионална марка като цяло?  bouquet
Имат силикони, да. Почти няма професионална серия без тях. Такива, които изобщо не съдържат са Living proof, или пък с по-малко "здравословно" съдържание са Филип Кингсли-те имат продукти за защита от слънце (крем swimcap, както и повечето им финиш серуми). Може да ги разгледаш в Златна рибка.
А ти защо не искаш силикони?

Общи условия

Активация на акаунт