Параноя от летене

• 33 910
  • 315
  •   1
Отговори
# 165
На аварийните изходи не е разрешено за деца и лица под 18 години, още по-малко бебета.  Peace

# 166
Ooooo, до крилата определено не е за мен Grinning

Защо?  newsm78 То там е най-хубаво.

# 167
Правила за безопастност в авиацията! Peace Може да е най-хубаво (особено, ако летиш 12 часа  Wink), ама ако се наложи евакуация, как едно дете или майка с бебе в ръце ще отвори аварийния изход и ще изпълни останалите процедури по евакуация на пътниците? На всичкото отгоре, пътниците на аварийните изходи трябва да говорят официалния език на авиокомпанията и/или английски, защото се дадат инструкции на останалите пътници.  Peace

# 168
Ха! Мен много често ме настаняват там, аз обичам защото е широко и съм близо до изхода Simple Smile явно им изглеждам надеждна, добре си прикривам треперенето преди полет като го маскирам с решителност, значи Simple Smile

# 169
Ooooo, до крилата определено не е за мен Grinning

И за мен не е. Последните два пъти се паднах с един и същ пилот - Карагьозов от Уиз. Приземяваше както Кафе го е описала и крилото се тресешелон ужасно. Twisted Evil За капак,  стори ми се че иска да кацне върху НДК.  ooooh! Мда,  и на тоя му ръкопляскаха.

# 170
Хм, интересно. На мен до този момент не ми се е случвало да тресе неистово крилото. Може би 1 път повечко да се е поразтресло, но чак толкова зле да е било както е описано в онази ситуация с колкот пъти самолета да захожда си е стряскащо наистина. Чудиш се дали ще се приземите нормално или ще се разбиете.

Неслучайно най-опасната част от един полет е приземяването. Мисля че най-много инциденти е имало и има при приземяване. Авторката да внимава като се приземяват  Mr. Green

# 171
Оооооо, съвсем ме отказахте от самолета Grinning И аз си знам по принцип , че най-опасното е при излитане и при кацане. На теория си ги обяснявам нещата ама мозъкът никакъв го няма. А до крилата не искам точно, за да не ги вижда как се движат и какво се случва. Стига ми мисълта къде се намирам :d

# 172
Ха! Мен много често ме настаняват там, аз обичам защото е широко и съм близо до изхода Simple Smile явно им изглеждам надеждна, добре си прикривам треперенето преди полет като го маскирам с решителност, значи Simple Smile

Хаха, никога не ми е хрумвало, че може това да е причината. Винаги съм се чудила какво е това съвпадение, че все съм до аварийния изход  Joy

Denini, даже и да имаш полет без никакви турболенции, докато не кацне и спре, не е свършило  Laughing Шегувам се, всичко ще е наред. После да минеш да споделиш впечатления  Wink

Преди години пътувахме с едно приятелско семейство от Бг за Гърция, а мъжът - човек на около 45 години никога не се беше качвал на самолет, много го беше страх и едва се съгласи. Той настояваше обаче да е до прозореца и си го спомням през цялото време забол глава на прозореца. После каза, че не защото се възхищавал на гледката ами за да е сигурен, че всичко е наред. Полетът си мина гладко, ама на него не му хареса - главата му се въртяла, ушите му се били запушили. Абе самовнушението е голяма работа.

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 23:44 от Anastasiya_S

# 173
  • София
DENINI, основното ти се каза.
спри да рисуваш дяволи по стените.
страх лозе пази, но вино не прави Wink

# 174
И аз съм от тези с голям страх от летене Laughing Ама много голям...и ако някога се престраша да се кача на самолет и той вземе, че се приземи, много ще ръкопляскам Mr. Green

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 16:08 от Gushterica

# 175
Така е за страха, лозето и виното  Mr. Green Човек откакто се е осъзнал като разумно същество мечтае да полети и да има свободата да погледне всичко от птичи поглед и да се рее в небесата, а ти се притесняваш да летиш с рутинен курс на авиолиния ooooh! Виж ако щеше да ти е първият самостоятелен полет на малък витлов самолет и то без ко пилот тогава става да се притесняваш малко  Mr. Green

# 176
  • SF

ooooh! Като няма човек какво да каже е по-добре да си замълчи, а не да върти и суче, докато на другите не им писне и не спрат да го отразяват.

Аз пък по-празно от съдържание мнение за последните няколко страници, не бях чела.
Сега   трябва и за съветите да ти благодаря... Много ми е ценно да ме съветва някой непознат и непопитан. Винаги си взимам бележка и продължавам напред според съветите.

# 177
Да ви кажа и аз съм на път да се сдобия с параноя - страх да не попадна на безумен пилот.  Такова приземяване с едни арабски авиолинии... ужас. И на отиване натам и на връщане - едно и също. После два дена ми беше зле  Crazy  Laughing

# 178
Ама много помогнахте на авторката, много.

# 179
  • HH

ooooh! Като няма човек какво да каже е по-добре да си замълчи, а не да върти и суче, докато на другите не им писне и не спрат да го отразяват.

Аз пък по-празно от съдържание мнение за последните няколко страници, не бях чела.
Сега   трябва и за съветите да ти благодаря... Много ми е ценно да ме съветва някой непознат и непопитан. Винаги си взимам бележка и продължавам напред според съветите.

Виж си пак поста за мечките и тогава ги говори тия.

Общи условия

Активация на акаунт