Колко плащате за частен домоуправител?

• 8 599
  • 54
  •   1
Отговори
# 45
Привет, момичета  bouquet
Нашият вход също е в процес на наемане на фирма, вече се спряхме на една,предлагаща оферта за 5 лева на апартамент. Намериха се обаче двама човека, които да предявят претенции защо таксата да не бъде на човек, но фирмата няма такава опция. Дайте съвет как да се постъпи в този случай. Вече доста време се опитваме да намерим професионален домоуправител, обаче все някой се намира да възропти срещу нещо и дотам.. ooooh!

# 46
Ако на ОС, на ЕС, вземете решение, тези 2ма човека ще плащат няма къде да ходят. При гласуването са нужни над 50% съгласни на тези условия, събират се и подписи, прави се протокол.
То никога няма 100% съгласни, все някой нещо го сърби... Mr. Green

# 47
Добре де, аз съм от тези, които държат да се плаща на човек.
Няма логика един апартамент с 1 и друг с 4 да са с еднаква такса.
Нито цапат еднакво, нито ползват асансьор еднакво.

# 48
Така е, и аз НЕ съм съгласна, апартамент с двама пенсионери да плаща колкото апартамент с двама възрастни, 3 деца и голямо куче.

# 49
Става въпрос само за такса обслужване, разходите за ток, чистач и тн ще са на човек. Това е таксата към фирмата, просто не виждам смисъл да се променя това. Лошото е, че мн трудно се събират, трябваше на последното събрание да го решим.

# 50
Събирането ,вече няма ли да е задължение на фирмата -домоуправител?

# 51
Става въпрос само за такса обслужване, разходите за ток, чистач и тн ще са на човек. Това е таксата към фирмата, просто не виждам смисъл да се променя това. Лошото е, че мн трудно се събират, трябваше на последното събрание да го решим.
А-а, така да. Таксата за частен домоуправител може да е на апартамент, но чистачка и асансьор според мен на човек. И в моя блок има слаба събираемост, не знам как, има касиер, има офис където може да се плати...не плащат редовно.

# 52
При нас също за домоуправител е на апартамент, но режийните са на човек.
Така мисля, че е правилно.

# 53
Не разбирам външния домоуправител когато е и касиер, кога събира пари за да има в касата за ремонти? И ако искаме с изипей да си плащаме сами, а домоуправителя да е и касиер за да събира за ремонти пари за да има в касата, така ще е най евтино, става ли. Препоръчайте ми евтина фирма, където сами си плащаме с изипей, а домоуправителя събира за да има за ремонт ако така става.
[video][/video]
При нас има касиер, има и опция да си плащаш в Изи пей.

# 54
Не разбирам външния домоуправител когато е и касиер, кога събира пари за да има в касата за ремонти? И ако искаме с изипей да си плащаме сами, а домоуправителя да е и касиер за да събира за ремонти пари за да има в касата, така ще е най евтино, става ли. Препоръчайте ми евтина фирма, където сами си плащаме с изипей, а домоуправителя събира за да има за ремонт ако така става.
[video][/video]
При нас има касиер, има и опция да си плащаш в Изи пей.

Имам апартаменти в два града-София и Пловдив, и двата в сгради с частен домоуправител. Като цяло таксите са около 5-6 лв. месечно за апартамент/магазин/ателие. Доста съм доволна от това как се случват нещата в Пловдив-фирмата е Софийска и отскоро ни управляват там. Организираха неща за няколко месеца, дето преди това не се решаваха. В София бяхме с частен домоуправител-един господин, но сега ще наемем същата фирма и за тук. За да не правя реклама, ако желаете пишете на лично да ви дам телефона им.

Общи условия

Активация на акаунт