"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 7

• 82 130
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
В промото  даваха ,че  мама  Виолетка   Twisted Evil  доста нервно  върти нещо в епруветка , нищо чудно и да се забремени , защото Пеци стана доста напорист за прегледа .
Циркът  със страшното боледуване на Биби , което мина за 12 часа и  посрещането  бяха ... Rolling Eyes Shocked
Стана ми гадно ,че Калин пак  се опита да побута пръстена  и го  отсвириха , сега съвсем ще озлобее...

# 646
Виолета върти нещо в епруветка, което ще сипе в кафето на Стилиянова. Това разбрах от промото аз. Ще я абортира.

# 647
  • Sofia
А гусин директора дадоха ли го кога е заминал за Швейцария (мисля, че съм пропуснала)?

Е, как!
През 12-те часа някъде, мисля, към втория-третия ще да е било....
Да не се захващаме с екстраполации сега!

# 648
  • Там,където се събуждам щастлива.
Майката на моториста въобще не ми изглеждаше на 41! Сестра ми е на 43, но изглежда по-свежо. Така че, спокойно можеше  да си изиграе майката. Играеше добре.

Добре им се получават сцените на Сашо и Биляна, където аха, аха да се целунат. Сашо се справя добре! И знае как да докосне сърцето на Биляна. Не, със свещи и розички, а нещо, което е до сърцето й. Книга! Просто, но истинско! Някои мъже, като Калин се напъват какво ли не да измислят, но...(въпреки, че е мило как винаги казва с една специфична интуация "Биляяяяна!"

# 649
  • София
Бива, бива сдържаност, ама чак толкова...
Сашо си мълчи за изнудването на Калин, мълчи си че първи е стигнал при Бибето, че е бил при нея ВЪТРЕ в изолатора...Ами обади се бе, пукъл, нали момичето беше в безсъзнание, как да знае
Добре, че Сашето не е станал адвокат, в цялата си кариера нямаше да има спечелено дело. Само си трае и гледа сеир - която го докопа, и той е с нея. Грам инициатива няма, явно си изкарва емоциите и импулсите само в работна среда. Това същият човек ли е, който търчеше между ранените и правеше трахеотомия с подръчни средства...

Хората гледат на боб, леща, камъчета, вътрешности на животно, ама цвета на урината да е знак - за пръв път чувам  Joy
Мале, ако ме вземат сценаристка, мога да основоположа нов сериален жанр, в рима. Обещавам, че няма да се меся на ексцентричния пространствено-времеви континуум, ако трябва деца ще се раждат и след 9 часова бременност, важното е интригата да върви.

Доктор Василев:
Не, моят поглед не е влюбен в теб.
Той кравешкия израз вижда ясно.
Сърцето, чийто порив е нелеп,
мърдА кат' теб да люби е съгласно.

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 17:57 от Cuckoo

# 650
А гусин директора дадоха ли го кога е заминал за Швейцария (мисля, че съм пропуснала)?

Е, как!
Той се изгуби от едно известно време... викам си, айдеее, изпуснАха го и тоя, ужким главен герой, ма ко да прайш, нямало място в епизода за него.
Снощи от разговора им по скайп, разбрах, че за 1 месец е в Швейцария, защото Женито не можело да отсъства толкова от работа и затова не е с него. Говореха си не като мъж и жена, а като син и майка, трогателнички душички.

Актрисата, която изигра майката на моториста си изглеждаше съвсем нормално, възможно е да ся състарили малко с грим. Все пак, не знам на жена, на която синът й умира/е умрял току що да изглежда свежо... ама да е родила на 13... е, па и това е възможно...

# 651

Е, как!
r
 Joy Joy Joy

# 652
Виолета върти нещо в епруветка, което ще сипе в кафето на Стилиянова. Това разбрах от промото аз. Ще я абортира.
Май не се абортира толкова лесно. Не съм много веща де.

# 653
На предната серия ми стана много смешно,когато ядосана Стилянова в асансьора каза на Пеци,че децата може да са 2.Тя всъщност под близнаци имаше в предвид и "бебето на Виолета",но представям си какво е в главата на Захариев- както си има една пораснала дъщеря и изведнъж да разбере,че ще има общо 4 деца Laughing(къде реални,къде нереални).
Като доцент,все си мисля,че Пеци трябва да е човек с по-твърд характер.Много настъпан и воден за носа от Виолета ми се вижда.Тя му следи и банковете сметки и той изглежда като мижитурка до нея.А, като доцент-гинеколог, той със сигурност трябва да има повече авторитет и финансова независимост от нея.Номерата на Виолета,че ходи при друг доктор са смешни.Ако аз съм Захариев, още на същия ден ще е на преглед при мен.
Калин си записа червени точки пред Биляна,но рано или късно и тази интрига ще се разбере.

# 654
Едно чхг да й беше пуснал Пецко, даже няма нужда да я гледа на УЗ.

# 655
  • Варна
Да й пусне, амаааа... тя лабораторията нейна. Ще си има каквото си ЧХГ иска... Wink

# 656
Да й пусне, амаааа... тя лабораторията нейна. Ще си има каквото си ЧХГ иска... Wink
Той дори не го е поискал.

# 657
Пецан горкичкия се пробва да намекне за аборт, но Вилито като го застреля с поглед и той бързо-бързо омекна. Интересно довечера като го приклещи на Галето майката какво ще й обяснява  Simple Smile

# 658
Май не се абортира толкова лесно. Не съм много веща де.
Зависи какво и сипе. Жената има лаборатория все пак  Mr. Green

# 659
Абортира се с Мифепристон Mr. Green само за това се сещам

Общи условия

Активация на акаунт