"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 7

• 82 117
  • 735
  •   1
Отговори
# 690

И още е дин въпрос напира в мен - това е общинска болница, а всички стаи са с по едно легло, къде ги тез болници у нас newsm78
[/quote

Не се хаби да ги мислиш Simple Smile Аз си разсъждавах пък що санитарят е само 1 и никога няма никакви чакащи пред кабинетите освен участниците. Барем тук-там по някой статист да имаше, ама ей на.

Иначе, на мен пък тая серия хич не ми хареса. Не стига, че кофти игра, ама и мноу клишета. Добре че оправиха детенцето, че като цяло ми остана някакво кофти чувство от днешния епизод.

# 691
Захариева същински потомък на Борджиите.
Докато Кръстева говореше в началото и в края на епизода имах чувството, че чувам Педя човек, лакът брада.
И още е дин въпрос напира в мен - това е общинска болница, а всички стаи са с по едно легло, къде ги тез болници у нас newsm78
И аз се сетих за педя човек, лакът брада на финала.

И за Маркес се сетих, като записаха любовни писма.

# 692
  • Sofia
Момичета, кога да очаквам да качат последната серия в нета?
Много сте сладки  bouquet

# 693
Ако питаш за Нова плей, качена е вече. Ако питаш за друго място - не знам. Wink

# 694
Захариев пълен пън!
Вместо да поеме отговорност и да каже, че я напуска, защото си е намерил любовница, той умело прехвърля вината върху бременната си жена (защото за него тя е бременна) и излиза, защитил, видиш ли ти,  честта си.
Леке на възраст!
Генадиев старши още не съм му видяла положителните черти или поне положителната черта. Вероятно силната любов към жена му в миналото?
Биляна, освен че успява да обслужи и разговаря нежно с абсолютно всички пациенти на болницата, друго качество не виждам. Вяла блейка!
Сашко! И да не се появи в някоя серия няма и да забележа. Освен, че като го дават в близък план с любимата му, изглежда все едно тя е блииизо, а той - далееече.

# 695
Ее, жалко за бебенцето... в промото Стилянова казваше "не исках да става така", явно наистина ще го изгуби...

Чудя се, всъщност, Виолета, за чий зор се е хванала така за Пецито? За какво точно й е нужен той?

# 696
  • ES
Трогателен беше накрая момента с Кръстева и Калин постъпи много благородно. Не, че стария не знае качествата ѝ като педиатър, но след случката с оня от министерството трябваше да вземе мерки и теглилки.

Жалко за бебето на Галя, ептен на тр сериал заприлича това с тровенето, но Вили е от стара коза яре и знае, удря право в целта. Да видим сега дали загубата на бебето ще разколебае така набрал сили в себе си Пеци.
Ама и Вилиту не я разбирам, мачка Пеци, унижава го, но на друга не го дава.

А за Наталка наистина ли не я помните в "Под прикритие"?! Приятелката на Зори, дъщерята на Попов, която Джаро уби и хвърли на кучетата. И сега Вили за това я ползва - с нейното "мощно" оръжие: красотата.

# 697
Аз предполагам, че тази Pediatric Cardiac Anaesthesia беше нещото, което Алекс вдигна от пода на Генадиеви, докато с Калин носеха Биляна, но нито се вижда както трябва, нито чувам дали той казва "за теб" или "зад теб" в отговор на Биляниното "къде я намери?".  Rolling Eyes

Пък защо ли има професорът учебник за детска сърдечна анестезия, не е като много да се е загрижил за деца със сърдечни проблеми.  Joy Joy

Алекс какво само си мълчи. Чакам някой да го ядоса достатъчно, че да си отвори устата най-накрая.

Видях ги 12те часа най-накрая, но ми беше по-добре без тях. Повече се връзват 12 дена и аз ще си смятам, че 12 дена са имали предвид.

# 698
На мен ми писна от тъпнята, че Вилито, видиш ли, издържала Пеци. Него, доцента, щото е безпаричен. Бе, бизнесдама си бъди, простата лаборантка, ама да не ми изкарват, че гинеколозите пари не изкарват. И преди се възмутих пак от същото, повтарям се, ама то такава тъпотия, че....

# 699
Само не разбрах Вили къв ще го дири в Барселона. Може би някое тайно ин витро?
Наталия я помня и много я харесвах в Под прикритие.

# 700

Чудя се, всъщност, Виолета, за чий зор се е хванала така за Пецито? За какво точно й е нужен той?
Хич не и е за Пеци-то. просто се вбесява, че не може да дирижира положението

# 701
На мен ми писна от тъпнята, че Вилито, видиш ли, издържала Пеци. Него, доцента, щото е безпаричен. Бе, бизнесдама си бъди, простата лаборантка, ама да не ми изкарват, че гинеколозите пари не изкарват. И преди се възмутих пак от същото, повтарям се, ама то такава тъпотия, че....

Смешно е, да. Но аз го разбирам така, че парите, които изкарват странично, отиват всички при нея, а той трябва да си иска. Неговите си заплати и т.н. ако и те в нейна сметка отиват, много жалко за Пеци, но сам се е прецакал.

# 702
Само не разбрах Вили къв ще го дири в Барселона. Може би някое тайно ин витро?
Там си почивала. Защото кърти камъни в лабораторията си по цял ден и е изморена Mr. Green
Маха се за да пропусне аборта

# 703
  • Sofia
Ако питаш за Нова плей, качена е вече. Ако питаш за друго място - не знам. Wink
Мерси  bouquet

# 704
  • София
Добре де, Вили нали не знае, че Галя е любовница на Пеци и детето е негово? Защо й сипа лекарства? Само за да направи мръсно?

Общи условия

Активация на акаунт