ЕВРОВИЗИЯ 20 - Финал

• 133 777
  • 2 101
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Елена Розберг преди малко каза по Бнт, че Австралия ще спечели.. Тя от години все познавала кой ще е победителя  Rolling Eyes

# 136
  • Вестерос
А коя е тя???

Аз четох, че руснаците протестирали заради песента на украйна

# 137
Успех на Поли! Simple Smile

# 138
  • DE
Аз пък не разбирам плюенето по Евровизия. Като не ти харесва, не гледаш. Но без да имаш поглед над нещата от години гледане и да се появиш само заради една песен и да си толкова категоричен е меко казано несериозно  Peace
Нищо лично към никой, но тази седмица се начетох на толкова помия към един културен празник, че направо вече ми се гади да чета мнения и коментари по темата.
То не бе Поли дебела, късокрак гном с голямо дупе(тук съм мека, че ми е неудобно да цитирам точно) то не бе Евровизия посредствен, политизиран, неитересен и какъвто още се сетите конкурс  Tired
Какво друго културно събитие се провежда в Европа или по света с такава гласност и гледаемост, че да се излива толкова помия по това?
Просто си разсъждавам.... Rolling Eyes
Това е празник бе хора, празник на съвременната цивилизация не търсете под вола теле и се забавлявайте  bouquet

# 139
  • София
Ами нашата водеща и преводач на конкурса...

# 140
# 141
  • Вестерос
Мерси!

Дането, поне във форума все едни и също потребителки го пишат това, както казах,светът им е крив и всеки ден си избират кой да плюят.

# 142
И аз като Елена Розберг смятам, че Австралия има голям шанс да спечели. Всъщност на мен ми е важно Поли да е в първата десетка (даже петица Simple Smile), победителят не ме интересува чак толкова. Но категорично не искам Украйна да спечели, макар че песента не е лоша.

# 143
  • Бургас
Песента на Австралия не е лоша, но ако има конкурент Поли, аз го виждам в лицето на франсето ...Моята класация е първо място - България, второ - Франция, трето - Австралия, четвърто - Малта, пето - Русия

# 144
# 145
  • Norge
........Догодина предлагам Китай да включим... ей го къде е. Mr. Green

Aааааа, сама се смея на глас тук пред екрана  Joy Joy

Впрочем, Австралия нали все пак е Европа, така де, поданици са на Лизи хората. Simple Smile
При тях Евровизията се предава и се гледа редовно. Знаят си я като “Утринното шоу“. 

В “моя“ норвежки форум упорито държат копчето натиснато именно за Австралия. Сред хората там има личности, които имат енциклопедични познания по темата, тоест би трябвало да им се вярва, че имат поглед върху нещата.

Аз имам голям проблем с бездушието на австралийския глас, за жалост.  Confused Не ми допада.
(Визуално ми е като да си е надигнала полите, пробягвайки на зор последните крачки към тоалетната.)
Все пак, в името на това, победата да не е украинска, съм готова да преглътна какво ли не.  Tired

Пак да кажа: не ми харесват политическите внушения в конкурса, още повече, че истината рядко е такава, каквато ни бива натрапвана. Но не му е мястото тук да дискутираме историческата съдба на една или друга държава.

Погледах мъничко от пресконференцията на Украйна след участието им. Не ми направи добро впечатление. Тази махленска забележка за правилното произнасяне на името ѝ  Laughing и след това наизустеното обяснение за съдържанието на песента....Не го догледах въпросното обяснение.  Tired

# 146
Гласувах за Поли онази вечер, ще гласувам и довечера. Песента според мен не е лоша, но нито ми хареса костюма, нито му разбрах замисъла с тези светещи стрелки. Отделно и хореографията не ми хареса, с тези елементи от 70-те години.
Това е мое лично мнение. Това, че съм българин и патриот, не означава, че трябва да си кривя душата и да бъда лицемер.

# 147
  • HH
И аз доскоро мислех, че Евровизия е съпроводена със скандали само в България, но съм грешала. Предполагам самият формат е предразполагащ по някакъв начин. Всички искат да изпъкнат всички искат да са интересни и да спечелят и затова и хейтът е на ниво. Преди години беше голям цирк, че Азис искаше да участва, след време Кончита спечели. Търси се основно провокация. А тези, които печелят са или ултра нормални, като миналата година примерно, или удрят тавана с арт изпълнения. Ако си някъде по средата нямаш шанс.

Поли ми харесва този път. В пъти по-добре от миналото и участие и самото изпълнение ми се нрави повече от това на Елица и Стунджи примерно. Това, че изпълнението е една идея по-комерсиално като звучене може би е плюс в момента.

И в Германия имаше скандал тази година. И миналата. Тази просто организаторите решиха да изпратят изпълнител без предварителен конкурс. Последва вълна от недоволство, те се извиниха и насрочиха дата за въпростният конкурс, на който въпростния изпълните изобщо не се яви... След като си избраха манга момичето, последва втора вълна от недоволство, та май няма доволни никога и никъде  Peace

# 148
  • Sofia
Успех Поли Simple Smile

# 149
Успех на Поли Генова днес и дано чудото се случи за България и то точно на Евровизия.Съмнявам се да спечелим поради политически причини визирам журито на Евровизия но и 5 място за България ще е голямо постижение.

Общи условия

Активация на акаунт