ЕВРОВИЗИЯ 20 - Финал

• 133 917
  • 2 101
  •   1
Отговори
# 195
Изслушах тази австралийска песен, с многото препоръки за добра песен и наистина много е завладяваща. Изпълнитеката е с много мощен висок глас , статична, семпла, но  те грабва песента и изпълнението. Преди две-три години се сещам спечели Евровизия една шведка ако не се лъжа,  с много семпъл тоалет, боса, но изпя балада, която грабна зрителя и спечели Евровизия. 

А Поли...това е най-доброто ни представяне след Вода- Елица и Стунджи. На фона на другите - тя заслужава да е в тройката. Достойна конкуренция на австралийската песен!

Мили българи в чужбина- задължително гласувайте ...Поли е права- трябва да се обединим...гласувайте за
България!!!!

# 196
  • Бургас
Обаче някак си ми е пресен още втория полуфинал и позабравих песните и участниците от първия.
И аз ги забравих. Помня само, че песента на Унгария ми беше харесала. И певецът също. Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=WN9B6rmLw1w&list=PL6cJNsFSSr … sPFfx4khUQVbRVJN0
и на мен не ми допадат протяжните балади, виж "кипърския" рок е друго нещо  Laughing

# 197
Аз да си призная като гледах за пръв път песента на Поли не помня клипа или къде беше но преди време и общо взето не успя да ме впечатли много много дори бях забравила песента.

Онзи ден като разбрах че се класираме и гледах изпълнението на полуфинала и ужасно много ме впечатли потърсих и клипа и се оказа че за мен песента някак не изпъква с този клип обаче живото изпълнение с тази хореография и най-вече костюмът -уникален. Много много по-въздействащо.

Просто шапка свалям на дизайнера облеклото е много авагарно с тези светлинни ефекти и скандинавската публика би го оценила много по-достойно отколкото тука на Балканите.

# 198
  • Sofia
Има ли някъде превод на текста?

# 199
  • Вестерос
Аз се забавлявам като чета чужденците какво мислят, че пее Поли като пее на български

# 200
# 201
  • София
Още едно обръщение на Поли с призив за подкрепа, което се разпространява в социалните мрежи -

http://sendvid.com/xobb1veu

И карта на всички държави, от които може или не може да се гласува -

http://poligenova.eu/glasuvane/

# 202
  • Тра-ла-ла
Аз се забавлявам като чета чужденците какво мислят, че пее Поли като пее на български
‘buy me a loser’, ‘find me a loofah’  Laughing
Беше редно на страницата на Поли в Евровизия да има сложен превод на тази фраза към текста на песента или поне да е изписано с латински букви

# 203
  • Вестерос
Азербайджан мина ли на финал? Гледам , че доста е харесвана в тубата

# 204
  • Бургас
Азербайджан мина ли на финал? Гледам , че доста е харесвана в тубата
Да, и на мен ми допада много.

# 205
  • София
Мина.
Песента ми хареса, а певицата пее по прилепнало боди/костюм, не знам и аз как да го нарека. Атрактивна е за мъжката хетеросексуална аудитория Simple Smile

# 206
  • Русе
   Здравейте!
   Отдавна ви чета с голям интерес, а конкурса следя от години. Международният екип в създаването на песен и хореография на Поли е най-добрата ни идея до сега, вижда се и резултата. Костюмът е перфектен, освен модерен, невероятен, интересен и т.н. идеално издължава фигурата на Поли.
   Много, много харесвам Петра и Манс, особено песента им при откриването на втория полуфинал. Понеже следя Мелодифестивален очаквах нещо подобно и съм страшно доволна. Даже си мислех дали не може всяка година конкурса да се организира и провежда от шведите Simple Smile И в този ред на мисли ми е ужасно грозно как преводачката изкълчва имената на водещите в опита си да ги произнесе по-автентично.
   Песента на Австралия ми харесва, но не би ми харесало Евровизия да се провежда там и не мога да си представя в колко часа ще гледаме конкурса на живо от Сидни Crazy
   Нямам изявен фаворит, както беше Манс миналата година. Харесвам Холандия, Кипър и Израел.
   Успех на Поли довечера!
    bg

# 207
  • Вестерос
Аз цял ден си пея иф ловс уас а крайм ляляля  Crazy

Ако спечели Австралия ще се избира в държава по техен избор в Европа.

За мен най-добрите са нашата, Израел, Австралия, Азербайджан.. но първия полуфинал не съм го гледала, само чух тази Миракъл на Азербейджан.

# 208
Mimeto78, как произнасят името на водещия шведите,не зная,но датчаните/имам познат с такова име/ го произнасят Монс, като "н"-то е носово,а "о"-то леко удължено. Скандинавска му работа.

# 209
Ние с детето се върнахме от концерта, усещането в залата е страхотно. Петра смени поне пет рокли - първо с една сребриста, след това зелена, черна и накрая завърши с една бледо розова рокля, тип принцеса. След изпълненията на песните беше с един лилав панталон и бюстие - съблякоха ги на цената с Монс - той остана по бял панталон и бяла разкопчана риза, изпълниха обща песен. След това Монс си изпя новата песен и след нея Heroes. Веднага след всички песни ще пее Тимбърлейк - един доста дълъг микс, поне 10 мин. След него Монс покани на сцената малтийското момиче, което спечели детската Евровизия, но не пя, не знам дали довечера ще пее.

Скрит текст:

Сега за участниците - всички пяха страхотно на живо. Най-много аплодиран преди и след изпълнение беше шведа (то е ясно), австралийката, руснака и Поли, в тази последователност. Украинската песен едвам я изтърпяхме, нямаше аплодисменти преди и след изпълнението или поне бяха най-вяли. Записах представянето на Поли, но след първите няколко тона точно срещу телефона ми светна един огромен прожектор и ми омаза целия клип  #Cussing out. Тоя прожектор беше само на нейната песен, но иначе ако не гледаш през телефона си се виждаше идеално, само за снимане не ставаше от нашите места. Накрая като повтаряха всички песни, когато репетираха гласуването всички започваха да танцуват на песента на Поли, тя май най-предразполага за клатене на тялото Grinning.

Ето я Поли (записах само нея и израелеца, за другите нямах нерви да държа постоянно телефона и исках да се насладя на изпълненията), извинявам се за лошото качество на клипа на Поли, но поне се чува пеенето. Не ми дадоха да си вкарам камерата и професионалния фотоапарат, може да се снима само с телефон.

Поли
https://www.facebook.com/hristina.baykalova/videos/vb.1000000538 … ype=3&theater

Това е кратко, Поли е на сцената и чака да забършат пода
https://www.facebook.com/hristina.baykalova/videos/vb.1000000538 … ype=3&theater

Израел

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 19:30 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт