ЕВРОВИЗИЯ 20 - Финал

• 135 985
  • 2 101
  •   1
Отговори
# 1 560
Защото е
целия Туитър снощи го разбра, а тук си го обясняваме  Mr. Green

Never mind
Wrong or right
Our love ain't got no pride
So we change for better

Ама глупости! Ако мисленето ти е хомо обособено, виждаш текста хомо. Аз го виждам по моя си начин и тук няма нищо за обяснение за "по-тъпите"!
Ти верно си затънала в хомо темите и пропагандата на това до гуша. ooooh!

# 1 561
Добре  Whistling

А намека за руските закони в песента също не ти е ясен, така ли?

# 1 562
  • MJF
И мен ме радва това как е подходено и как е като цялостен продукт нашета участие. Не че през годините на участията ни не е имало такива казуси на "сериозна подготовка". Но на мен все нещо ми куцаше. Най ме е яд за 1-2-3  добри наши песни които на самата сцена лайв бяха или попроменени неудачно като аранжимент или омаскарени от звукорежисьорите на място  Close.
Включително и този път, нашето участие го "хващам на радара ми" едва от момента в който е определена песента а след това чакам всички участващи песни да са ясни и  почвам прослушването им. Първо без да гледам а само да слушам песните в незнаен ред и националност. А после сортирани по полуфинали предимно само слушане. Гледането го оставям за самата евровизия. И така всеки път откакто участваме. Тази година самата евровизия на записи я карам като изключение.
Та нашето участие този път ми се движеше в постоянен прогрес от виждане до виждане. Харесваното оставаше и в следващото ѝ изпълнение а ако имаше нещо ново то пак ми харесваше. И така и на  самата евровизия и полуфинала. Именно заради това константно положително впечатление, че даже и в прогрес съм много доволна този път. А от резултата двойно по -доволна, защото споделям напълно написаното от GG_BG
... на първите 1-2 места геополитическите си фаворити, така че реалното гласуване за музика започва от 3-4 място надолу.
Такъв е общия тренд. Изключения има и даже съм забелязала че ние не 1 път сме попадали там  Simple Smile от което също съм била доволна. Този път сме в тренда де.  Mr. Green

# 1 563
  • На топло
И според мен текстът е общочовешки  Peace
Всеки го интерпретира както му харесва.
Но да се пускат мухи, че е само и единствено за хомо, е много тъпо  Sick

# 1 564
Някои хора са обсебени от гей-тематиката.... ooooh!
Всеки да си интерпретира както иска, но много моля да не налага на останалите "какво е искал да каже авторът"!

# 1 565
  • Вестерос
Ето всички точки от гласуването - коя държава как е гласувала - разделени точките, които е дал всеки член на журито и телевотът на всяка държава.
http://www.eurovision.tv/page/results  (изберете държава от падащия списък, за да видите как е гласувала).

Как са гласували зрителите от България
http://www.eurovision.tv/page/results?event=2113&voter=BG
Българите са дали 10 на Украйна и 12 на Русия, ясно е кои са гласували за Украйна  ooooh!

# 1 566
А намека за руските закони в песента също не ти е ясен, така ли?
Ми не съм толкова умна и прозорлива, явно.  Mr. Green Аз намеци не правя като говоря и съответно не търся намеци в думите на другите, т.е. не съм мнителна. Ти си просто толкова зомбирана... Whistling В обикновен текст на песен, подготвена за Евровизия, вкара световна конспирация, Русия и ... български чадър hahaha ooooh! Mr. Green Не е истина просто. Tired

Някои хора са обсебени от гей-тематиката.... ooooh!
Всеки да си интерпретира както иска, но много моля да не налага на останалите "какво е искал да каже авторът"!
Много ме беше яд едно време като в училище ми пишеха 4 по литература след анализ на литературно произведение и то, защото учителката смяташе, че авторът е казал това и това , все едно вчера е вечеряла с Дебелянов и са обсъждали творбата му, примерно. Пък аз смятах друго! Е, като отидох в техникума, учителят ни по литература беше велик човек и ни обясни литературата и уважаваше индивидуалното ни мислене.

# 1 567
Нищо хомо няма в текста. Никой ли не може да ми каже защо Елица и Стунджи е трябвало да са на второ място навремето?

# 1 568
... уважаваше индивидуалното ни мислене.
Това би трябвало да върви и в двете посоки  Wink
но аз съм обсебена

# 1 569
Точно пък тази година ми направи много приятно впечатление отсъствието
на недоразумения като Кончита Вурст и Дана Интернешънъл .
Явно на хората им се повдига от такива травестити вече Twisted Evil
Певиците си бяха женствени, секси ..и при мъжете бяха нормални нещата ....имаше си и рокаджии и хубави мъжки гласове като на унгареца  Heart Eyes

# 1 570
  • На топло
Точно пък тази година ми направи много приятно впечатление отсъствието
на недоразумения като Кончита Вурст и Дана Интернешънъл .
Забравяш за Полша... Confused
Кипър и Унгария останаха незаслужено назад заради вота на публиката, която подивя по този женчо.

# 1 571
  • Вестерос
Още един бисер от фейсбук:
"Everybody says the participation of Ukraine in the Eurovision Song Contest was political. But I don't think so. If that was true than how come Justin Timberlake didn't sing his song Crimea River."

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy

# 1 572
... уважаваше индивидуалното ни мислене.
Това би трябвало да върви и в двете посоки  Wink
но аз съм обсебена
ОК

# 1 573
  • Norge
Бижу, споделям мислите ти относно литературните разбори в училище и онова, което е “искал да каже авторът“ Rolling Eyes Точно това е искал да каже авторът, да.  Tired Нещо като етикет “Домашна лютеница“ на бурканчето в магазина.

Освен че победилото нещо за мен е потресаващо, особено неприятно впечатление ми правеше и самата татарка с поведението и излъчването си. Никога не съм изпитвала по-силна антипатия през всички тези години, като изключим онази подигравка с руските бабушки.

По дяволите, защо и докога този бивш конгломерат трябва да калкулира и да търси въздействие чрез шок, а не чрез качество!  Sick

# 1 574
 love001
Love Love, Peace peace

Общи условия

Активация на акаунт