Как живёт Болгария (Познавательное ТВ, Пламен Пасков)

• 22 616
  • 166
  •   1
Отговори
# 60
Предлагам да не обобщаваш кой не можел да изживее богати времена. Руснаците живеят много по-достойно и богато от европейците. Ясно е че не говоря за Абрамович и стотицита от Форбс.
Да много добре живеят .  Толкова добре живеят , че предпочитат да живеят в скапана страна като нашата , вместо в тяхната си Матушка Русия . Толкова по въпроса !!!
  И каква я тая офанзива на руски тролове по всички форуми ? Не разбраха ли, че това поколение което хранеше топли чувства към Русия , вече е на преклонна възраст, и дори не ползва интернет. Основната грижа  на това поколение е да не бъде измамено от телефонни измамници . Младото поколение , което е опитало вкуса на iPhone , BMW , Audi , и това да имаш банани и портокали целогодишно по магазините , никога няма да се върне пак към раша !

# 61
  • София
Естел, какво да разкажа като веднага се намериха всезнайките. Факт е че тук масата изоставени деца са циганчета. В Русия обаче не са. Най-вече алкохолът не прощава. Та е добре да се замислим.
Ще ти пратя после линк на лични, че през телефона не мога.

# 62
за да се изработи действаща концепция трябва време и финансиране, за ден-два или година не става,
как е в Русия в същото време, закриват ли домовете или не съвсем ?
Вярно е, но децата не са магистрали, които могат да се ремонтират т.е. започва да се прави нещо, за да се усвоят пари, концепцията после. В Русия не знам как е, но тук е плачевно.

Младото поколение , което е опитало вкуса на iPhone , BMW , Audi , и това да имаш банани и портокали целогодишно по магазините , никога няма да се върне пак към раша !

Това ли е цената, заради която сменяме господаря - целогодишно банани и портокали, кола, ай фон и празна глава. Thinking

# 63
Предлагам да не обобщаваш кой не можел да изживее богати времена. Руснаците живеят много по-достойно и богато от европейците. Ясно е че не говоря за Абрамович и стотицита от Форбс.
Да много добре живеят .  Толкова добре живеят , че предпочитат да живеят в скапана страна като нашата , вместо в тяхната си Матушка Русия . Толкова по въпроса !!!
  И каква я тая офанзива на руски тролове по всички форуми ? Не разбраха ли, че това поколение което хранеше топли чувства към Русия , вече е на преклонна възраст, и дори не ползва интернет. Основната грижа  на това поколение е да не бъде измамено от телефонни измамници . Младото поколение , което е опитало вкуса на iPhone , BMW , Audi , и това да имаш банани и портокали целогодишно по магазините , никога няма да се върне пак към раша !

И аз това забелязвам  Shocked  Twisted Evil Баси офанзивата -Путин може да умори от глад руснаците (и няма да е първият им Бащица, който го е правил Wink), ама пари за пропаганда винаги ще се намерят.

Но не си прав - има ги още тези с топлите чувства (имам предвид българи емигранти - някакъв синдром е  да се прехласват по Русия от Италия, Германия, Чехия, САЩ, Shocked), не е минало достатъчно време. Хубавото е, че полека се сменят поколенията и щампованите русофили от соц.-а и те ще си заминат, а малките сега няма кой да ги щампова в тази посока.

А Полукс е рускиня, простено й е Simple Smile - и вероятно добре знае как живеят руснаците във Варна, защото го знае от личен опит  Mr. Green

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 11:03 от Анонимен

# 64

Това ли е цената, заради която сменяме господаря - целогодишно банани и портокали, кола, ай фон и празна глава. Thinking

не е това- свободен си, свободен си с живота си, което е безценно ....
руснаците какво предлагат в замяна ?!
паметници на Ленин по цялата земя, задължително и безусловно кланяне, живот в страх и мизерия?!?
и изобщо не чувствам ЕС като господар, каквито внушения непрекъснато правите ...

# 65
  • София
Еееееееее, АМАН smile3511
В която и тема да вляза, вечно  Poppea и eau леят жлъч и помия срещу Русия и всичко руско!!!
Всеки 9 от 10 поста са техни!
Писна ми!

# 66
В която и тема да вляза, вечно  Poppea и eau леят жлъч и помия срещу Русия и всичко руско!!!
Писна ми!

Доколкото зная, това е публичен форум и всеки има право да си изказва мнението - а пък на теб щом ти е писнало, руснаците имат една приказка "скатертью дорога" Wink

# 67
В която и тема да вляза, вечно  Poppea и eau леят жлъч и помия срещу Русия и всичко руско!!!
Писна ми!
Имай милост Луси - нали написах , че това е най новата болест ...и наистина е така (сериозно)
те дори не се усещат

# 68
  • София
 Poppea,
За съжаление руският ми не е толкова добър, та не разбрах израза  "скатертью дорога", но в публичен форум човек очаква да прочете разнообразни мнения, а не само твоето!

# 69
  • инфантилно и разглезено хлапе
Да много добре живеят .  Толкова добре живеят , че предпочитат да живеят в скапана страна като нашата , вместо в тяхната си Матушка Русия . Толкова по въпроса !!!
  И каква я тая офанзива на руски тролове по всички форуми ? Не разбраха ли, че това поколение което хранеше топли чувства към Русия , вече е на преклонна възраст, и дори не ползва интернет. Основната грижа  на това поколение е да не бъде измамено от телефонни измамници . Младото поколение , което е опитало вкуса на iPhone , BMW , Audi , и това да имаш банани и портокали целогодишно по магазините , никога няма да се върне пак към раша !
Ами да, добре живеят руснаците. Като им гледам градинките, улиците и автопарка, очевидно стандартът им е по-висок от нашия. Сега върви снимай паркинга с градинките пред вашият блок и дай снимката, да сравним кой живее по добре. Grinning

Скрит текст:

Човек, ти явно си зациклил в някакво отдавна отминало комунистическо време и още си живееш там. Събуди се, вече сме 21 век.
...
Може и мен да ме причислиш към руските тролове. Забравих да спомена, че самият Путин ми възложи задача да бъзикъм русофобите, за което получавам по сметките възнаграждение в руски рубли. Joy

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 11:37 от BlueIce

# 70
  • София

И аз това забелязвам  Shocked  Twisted Evil Баси офанзивата -Путин може да умори от глад руснаците (и няма да е първият им Бащица, който го е правил Wink), ама пари за пропаганда винаги ще се намерят.

Скрит текст:
Но не си прав - има ги още тези с топлите чувства (имам предвид българи емигранти - някакъв синдром е  да се прехласват по Русия от Италия, Германия, Чехия, САЩ, Shocked), не е минало достатъчно време. Хубавото е, че полека се сменят поколенията и щампованите русофили от соц.-а и те ще си заминат, а малките сега няма кой да ги щампова в тази посока.

А Полукс е рускиня, простено й е Simple Smile - и вероятно добре знае как живеят руснаците във Варна, защото го знае от личен опит  Mr. Green
Е, като минат изборите, ще спре. Ще има почивка, няколко месеца преди следващите избори ще са появявят пак нови регистрации, ще си изпълнят нормите, после пак затишие, после пак същата плоча.... Нищо ново. За толкова години в този форум, единствено Холограма си беше заслужил парите, че и отгоре. Тези тук са гола вода.

# 71
  • The QC to be!!!
По принцип не се интересувам от политика и гледам да не слушам и да не участвам в такива дискусии.
Докато се ровех в една голяма купчина с интересни руски предавания, се натъкнах на това интересно звучащо заглавие. Проверих - има го в YouTube, но не слагам тук директен линк, защото не съм сигурен дали не е против правилата.
Не намеквам нищо с този пост - просто споделям информация. Ако някой реши да гледа предаването - сам да си прави изводите, аз не налагам моето мнение.
Чете ли на това предаване? Странен поглед докато говори.  Thinking  Гледах само 5 мин. в началото. Знам, че това което казва в тези 5. мин е точно така. За другата част, може и да гледам друг път.

# 72

не е това- свободен си, свободен си с живота си, което е безценно ....
руснаците какво предлагат в замяна ?!
паметници на Ленин по цялата земя, задължително и безусловно кланяне, живот в страх и мизерия?!?
и изобщо не чувствам ЕС като господар, каквито внушения непрекъснато правите ...
Не внушавам нищо, ти самата живееш с това внушение - част от ЕС е по добре, отколкото част от СССР, защото относително, свободата в ЕС е повече, от свободата в СССР.
Опитай да видиш какво можеш без ЕС и без СССР, тогава ще си говорим за свобода.

# 73
  • out of space
В Русия има ли цигани?  Rolling Eyes

# 74
Е как, руска тройка с цигани, романси...
Не мисля че представляват проблем като етническа група в Русия, образоват се  имат професии.

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 12:32 от Iris04

Общи условия

Активация на акаунт