Кюретаж и забременяване след това - тема 67

• 65 237
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро момичета  newsm53
Trakia-BG  Hug Heart Eyes
Напук на мрачното време ви желая усмихнат и хубав ден ! smile3533

И който трябва днес да  luvbed, другия месец да  EFP  и след това така preggo и накрая ей така  family6
Скрит текст:
Аз довечера съм при док да ме погледне пак, че в петък имах задържан фоликул 22мм след Ц. Стискайте палци  Hug

# 61
  • Пловдив
Дении, сииилно стискам! Да минеш да се отчетеш после Simple Smile А какъв добър сценарий си нарисувала. Развесели ме Simple Smile

Аз днес съм в страхотно настроение. Имам само два работни дни тази седмица, след тях два дни заслужена почивка и седмица кръстосване на България и българските пътища  newsm01 car003

# 62
И аз ти стискам палци, Дени. Успех!

# 63
КристалнаK  Hug
Ще чакаме снимки на красивата ни родина Simple Smile  smile3509

# 64
  • Пловдив
Още сега мога да се включа със малко снимки от уикенда - ходихме до екопътека Бяла река. С две ръце препоръчвам дестинацията. Изумително красиви гледки, чист въздух и прохлада, физическо натоварване и психическо разтоварване.
Мисля, че е добра идея и за тези, които имат нужда да останат насаме с мислите си след загуба.

# 65
Благодаря за подкрепата момичета!  Hug записах си час за 26-ти преди другата О да видим какво ще каже док.

Сиси силно те прегръщам благодаря ти!  Hug

Бизи много е сладък малкия човек, да ви е жив и здрав!

Сянка дано скоро склони мъжа ти  Hug

# 66
КристалнаK Страхотни снимки ! С удоволствие бих го посетила ако бях малко по-близко до това място, но ако ходя на там непременно ще намина ! Wink  Hug
Мармозетка джудже  Peace

# 67
Bizzy страхотно мило семейство сте! Дай Боже всеки му!
Криси, страшно хубаво е там, дано да обиколите още такива местенца и да показваш после!
Джудженце, съжалявам за случката, другия месец се надяваме всичко да е наред, пък ако имаме късмет може заедно да се похвалим!  Hug

# 68
Момичета, включвам се с добри новини от първата фетална морфология.
Ембриончето е здраво, гинекологът каза, че няма нищо притеснително.   Heart Eyes

От сърце желая на всяко едно момиче тук да сбъдне мечтата си за бебче!   Hug   baby_neutral

# 69
Браво Тракия все така да расте мъничето до финала!

Лолитка дано!  Hug

# 70
Trakia-BG много добре !  Hug Само така и до финал Simple Smile

# 71
  • София
Тракиа ,това е чудесно,само така до финал!

# 72
Чудесни новини, Тракия! Лека и прекрасна бременност! Simple Smile

# 73
Много се радвам за теб Тракия. Така да е и до финал. Hug

# 74
Браво, Тракия! Само така и да носиш само хубави новини и да провлачиш крак, пък и ние да минем по вашата пътека.
Аз да се похваля, че ходих на преглед след първия МЦ и всичко е ок- лигавица 11,4 мм, М-образна (каквото и да значи това) на 15-ти ден. Това мисля, че е добре. Вие как мислите?
Малко ме разочарова това, че все пак док каза 3 МЦ - макар,че не ми даде обяснение защо трябва да чакаме толкова при положение,че всичко върви добре. Аз много се надявах след втория да ни разреши.  Confused
Нямах доминантен фоликул и се надявам просто овулацията да е минала и дано това не е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт