Кюретаж и забременяване след това - тема 67

• 65 237
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета.
Джуджанка силно те прегръщам.Смело на пред и ще успеете съвсем скоро.Толкова много искам и аз да действаме вече а не трябва.Аз от любопитство този месец ще си всема тестове за О да видя дали ще имам да си знам.
Бизи ,Честито бебче да сте живи и здрави.
Тракия чудесни новини.а пола предположиха ли?Много ти се развам.
Успех на всички момичета.

# 76
Още малко търпение, Хриси, всичко ще се нареди и при теб.   Hug

Полът не ми е зор, само се моля успешно да износя здраво бебе до термин.   Heart Eyes

# 77
Браво Тракия! Много се радвам за хубавите новини, само така до финал:)
Страха и аз го имам и май ще го имам до края. Мен още ме е страх да се зарадвам, да си помечтая или да споделя с познати. Ако вече не ми личеше, сигурно щях да се крия още дълго/ макар и да не съм от най-суеверните/. Абе нека аз треперя до край, само бебето да е добре.

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 19:13 от tommi

# 78
Момичета и мамчета, сега се върнах от доки. Погледна ме и ми каза, че съм добре.  Много добре съм се изчистила и задържания фоликул вече го няма. Blush Каза ми че ще почваме опитите след този цикъл, което означава че началото на юни е нашия месец. Дано !  luvbed Изписа ми да пия Фемибион 1 Някоя пила ли го е от вас и има ли резултати  Mr. Green ?

# 79
Браво Дениии, и аз чакам да свърши този май и юнииии почваме и ниеееее!!!

Тракия само с такива новини да пишеш и да ни ръсиш скоро с хубав прашец!!!

# 80
Сиси, благодаря.   Hug

Дени, няколко месеца вече пия Фемибион1. Изписал ти го е заради активната метилирана форма на фолиевата киселина в него, а също и заради йода. Хубав препарат е.
Ми то вече сме по-близо до юни, отколкото до април, момичетааа....   Grinning   Hug

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 19:25 от Trakia-BG

# 81
Сиси стискам палци и за теб  Peace
Тракия дано и при мен има +резултат като при теб  Hug

# 82
Значи Дени, ще се следим заедно  Hug Hug Hug

# 83
  • София
Тракийке,има ли предположения за пол?Кога ще ни ръснеш с цветен прашец?

# 84
Здравейте момичета! Включвам се в темата със шест страници закъснение. Признавам си още не съм ви изчела изцяло. Тракия, поздравления, за страхотните новини! Все такива да носиш до термин! Балончеее, миличка стискам ти всички палци, за бърз успех, безпроблемна бременност до термин! Дано новата тема да е бебеносна за всички!!!

# 85
Да, Поли, дано новата тема се запълни с нови бременелки, че в миналата загубите бяха страшно много...
Кажи ти как си? Проверявала ли си колко мм е дебела сега лигавицата ти? Ще чакаш заповед по фонда, или...... Стискам ти палци, миличка!    Hug

Бабъл, въобще не съм питала за пол, за мен е важно плодът да е здрав и да родя около термин...   Heart Eyes
Да внеса още добри новини в новата тема - излязоха ми кръвните изследвания от вчера. За месец, моето ТСХ само е спаднало от 2,1 на 1,7 - нищо не съм пила. А прогестеронът ми се е вдигнал от 37 на 65 нг/мл, явно плацентата вече си казва думата, но и аз продължавам с шепата хапчета на ден......   Mr. Green
Ох, като вляза в деветия месец, живот и здраве, може да се престраша да ръся с прашец.....   Grinning

Прегръщам силно всяко момиче тук, имайте вяра в новата бременност!   Heart Eyes    Hug

# 86
Явно юни е месецЪТ!  Mr. Green

# 87
Благодаря за палчетата Тракия!  bouquet
По-добре съм вече. Вчера пуснах изследване за вирусните инфекции. Остана ми само листериоза и витамин В6 и съм изследвала всичко от списъка на първа страница. Има вероятност да ми назначат нова имунология, но ще ходя при имунолога след като взема резултата от генетичните изследвания на ембриона. Ходих на преглед десет дни след кюретажа. Не знам колко милиметра беше лигавицата тогава, но док каза, че е тръгнала да се възтановява и , че ще съм готова след два цикъла. Днес ми е 23 ден имам ПМС и се моля да ми дойде в разумните срокове. На преглед съм в първите чисти дни от предстоящият цикъл. Ако док прецени и не фалирам покрай изследванията, ще пробвам с инсе веднага щом получа зелена светлина, че за фонда доста ще трябва да почакам. Това е засега от мен. Само си чакам...
Успех на всички!

# 88
Браво, Поли, звучиш обнадеждена, само така, мила!   Hug

Стискам палци М да ти дойде максимум до седмица и скоро след това да имаш зелената светлина.  Hug
Всичко ще се нареди, Поли, само напред!   Hug

# 89
Браво, Поли, звучиш обнадеждена, само така, мила!   Hug

Стискам палци М да ти дойде максимум до седмица и скоро след това да имаш зелената светлина.  Hug
Всичко ще се нареди, Поли, само напред!   Hug

Благодаря, дай Боже всичко да е наред за всички ни!  Hug
Да попитам, тези големи количества витамин С не забавят ли цикъла. Аз като ученичка с ударна доза витамин С си спрях цикъла за едно море. Е, на следващият месец ми излезе през носа, но си изкарах моренцето. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт