Кюретаж и забременяване след това - тема 67

• 65 237
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Не, ударната доза е 1 грам дневно.
Тук говорим за 300 мг на ден и бъди сигурна, че след кюретаж организмът ти се нуждае от това витамин С.
 Hug

# 91
Благодаря ти Тракия!  Hug

# 92
Ние започваме през юни опити, след три месеца пазене /три МЦ/. Така ни посъветва АГ.

# 93
Ние започваме през юни опити, след три месеца пазене /три МЦ/. Така ни посъветва АГ.

А, кой МЦ брои за първи? Кървенето след А или следващият цикъл. Извинявам се, ако въпросът ми е глупав или ако сте го обсъждали преди!

# 94

А, кой МЦ брои за първи? Кървенето след А или следващият цикъл. Извинявам се, ако въпросът ми е глупав или ако сте го обсъждали преди!

Следващия!

# 95
Здравейте момичета,
Искам да ви попитам, колко месеца след аборт се нормализира цикъла?
Преди ми беше през 24-26 дни , а след А
първо започна на 33-ия ден, а днес ми е 25 от Ц и още го няма. Този месец накарах ММ да си правим бебе и....правихме, но не знам дали съм била в О. Луда работа.
Та колко време е необходимо за да се нормализира Ц ми като преди?
Не допускам, че може да съм бременна- само 2-3 пъти беше около 10-13 ден от Ц и без да съм била в О. Този месец си правих тестове, но не засякох такава.
Благодаря ви предварително.  Hug

# 96
Моя се нормализира веднага. Имам разлика в ПМС, но не знам дали се дължи на кюретажа или на бебеправенето. Това, че не си имала пол.тест за ову' според мен, не означава че не си имала такава. Знам как се чувстваш и че нямаш търпение отново да си бременна. Мислиш си, че болката от аборта така ще изчезне. Аз имам аборт в средата на пети месец. Знам какво е за съжаление. Обаче послушай лекарите и не избързвай със следваща бременност. Дай време на тялото и психиката ти да се възстановят, за да може да износиш следваща здрава бременност!  Hug

# 97
  • София
Добро утро!
Днес ми е 11 ден от овулация и нетърпеливо направих Престо -абсолютно отрицателно.Надявам се другия месец да е по-добър

# 98
Бабъл, съжалявам  Hug Надежда още има. Може да е рано. Дано Simple Smile На мен днес ми е 8 ден след ову. За тест ми е рано, но си имам всички ПМС. Вече седем месеца след аборта не става. За 6 юни съм си записала час за Сигридов. Да видим какво ще ми каже.

# 99
Добро утро и от мен. Моят цикльо се нормализира веднага след К. Но сега ще видя първият Ц след самостоятелно изчистване на М. Когато прокървих през април беше пълен ужас-3 дни не мога да го спра и силни болки имаше. Но се оправих. Сега ще видя как ще е. Дано да е като мин. година.
Бъбъл не се вкарвай във филми с предварителни тестове. Аз март месец не се надявах да е станало, но когато ми беше датата за М, бях сигурна че съм Б и си правих кръвен. Просто го усещаш - така са ми казвали доста момичета/жени/, които са майки. Всичко беше хубаво, но за кратко. Както и да е, много се отплеснах. Пожелавам ти успех и скоро да видиш 2те черти.

# 100
Момичета дали моя доктор ще ме помисли за луда ако искаш всяка седмица да ме гледа. Направо 2 седмици съм в пълен шах как е бебето.полудявам вече. Немога да чакам толкова време.в петък съм на лекар и имам чувството че времето е спряло. Много силно се надявам да се съгласи.

# 101
Аморе, можеш да забременееш и при нерегулиран цикъл, ще хванете О с фоликуметрия. По-важното е маточната ти лигавица да е достатъчно дебела, за да може ембриончето да се имплантира в нея успешно. Започна ли да пиеш добавките за по-бързо възстановяване на лигавицата? Иди на ултразвук да ти я измерят.   Hug

Бабъл, точно от това разочарование се надявах да се предпазиш..... Рано е все още, може и М да ти закъснее, а и въобще да не дойде.....   Hug

Хол, именно по тази причина аз ходя всяка седмица на ултразвук при различен АГ. Така съм спокойна, пък и не ми се налага да слушам излишни забележки....   Mr. Green

Поли, кървенето след К е изчистване и не се брои за М.

ЕленаЖ само чете от месец и половина, не пише....... Чудя се какво ли й е на душичката, милото Ели.......

Прегръщам ви, момичета!    Hug

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 11:00 от Trakia-BG

# 102
Trakia-BG, какви добавки трябваше да се пият за по-бързо възстановяване на лигавицата? Извинявам се ако е споменато вече назад в темата, но съм много разсеяна на последък и даже избягвам да шофирам, че за един месец две бели направих и аз съм виновна.
Говорите за кървене и изчистване след А. Аз, когато правих А след това нямах абсолютно никакво кървене. Само леко ми зацапваше около 10-ина дни след това. Нормално ли е това?
Аз имам два А (по желание) в живота си и веднага след това си имах обилен Ц. Защо сега нямах? Да не ме е нещо съсипал доктора. Той каза, че понеже ме бил изчистил било ясно, че няма да кървя. Дали е така?

# 103
Аморе, не се тревожи излишно, мила...  Hug

Зацапването също е нормално, да. Не сравнявай цикъла си преди и след, просто иди да измерят дебелината на лигавицата ти. Ако е 9-10 мм дебела, то физически си готова за нови опити. А си мисля, че новите опити ще помогнат най-много на психиката ти, но е добре да спреш антидепресантите, само тровиш тялото си с химия...

За лигавицата си купи Геритамин, рибено масло с омега-3, Колаген Комплекс на Вита Голд, витамин С и си продължи с фолиевата.

Успех!   Hug

# 104
  • София
Странно,но не съм разочарована,но и още има искрица надежда в мен да са се получили нещата и да не ми дойде.
 Но дори и да не съм бременна мисля този месец да обърна повече внимание на себе си,на мъжа си,да си направим една хубава спа почивка ,даже и хотели съм набелязала.
Планувахме една обиколка на Германия,май ви бях споменавала,ама групата не се събра.

Общи условия

Активация на акаунт