Кюретаж и забременяване след това - тема 67

• 65 236
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета!

Сиси прегръщам те! Стискам палци на всички!

Блеки чудесно е това трипче ние така обиколихме голяма част от Европа, невероятно зареждащо преживяване!

Скрит текст:
чудех се дали изобщо да пиша, но май имам нужда да го направя. Този месец ни беше първи от зелената светлина, бях сигурна че не е станало...но си пуснах кръвен преди датата и се оказа положителен, треперех от радост и от страх...за жалост 2 дни по късно в деня на цикъла си ми дойде явно е било биохимична бременност,пак въпроси как и защо стана, пак рев..изобщо знаете сценария. По-мъжки го приемам, но ми е гадно...след като спре течението ще ходя да ме видят. Въпроса ми е дали другия месец може да си продължим с опитите?

# 46
Джудженце, можете, смело напред  Peace
Специално за теб ръссс  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7

# 47
Взимам си го  Hug Heart Eyes благодаря ти!

# 48
Здравейте момичета Simple Smile
Виждам, че сте ме отбелязали с раждането-благодаряяяяя много за вниманието.
На 5ти май родих моето момченце Никола и сега си се гледаме. Странно беше-бях в същото аг където ми правиха преди година к'ретажа, със същата нощница и си мислих как животът явно си има свой график и си нарежда нещата. Важното е, че нещата се случват.
Пожелавам го на всички в най-скоро време.
Пращам ви положителна енергия, ..и куп наакани памперси Simple Smile)))

# 49
Момичета, моля ви за съвет.След аборта гъбичките се появиха пак.Доктора каза чее от антибиотика.Пия флажил, доктора каза да си взема глобули клотримазол.Може ли да се слагат нее ли опасно сега.Пети ден от аборта е.

# 50
Джуденцееее, много много ми стана мъчно, и знам че в такава ситуация колкото и да ти пиша, че следващия път няма да е така, и двете ще знаем, че може и да не е така!!! Затова само ще ти изпратя много силни прегрътки и ще ти кажа ще съм с теб!!!! Силно те целувам и се надявам че юни ще е нашия месец, дано да е така!!!  Hug Hug Hug Hug Hug
Мисля, че няма проблем да пробвате и другия месец, ти успя ли да отидеш при Сигридов през тези два дни или сега ще ходиш след като ти свърши?  Пак силно гуш от мен!!!

Ради мисля че няма пробрем, аз след аборта пих антибиотик и след това инфекцията все още не си беше отишла и 1 месец бях на свещички, в които имаше антибиотции и глобули след това.....

# 51
На 5ти май родих моето момченце Никола и сега си се гледаме. Странно беше-бях в същото аг където ми правиха преди година к'ретажа, със същата нощница и си мислих как животът явно си има свой график и си нарежда нещата. Важното е, че нещата се случват.
Бизи, това е много хубаво. Дано наистина живота подреди и нас така и се радваме на нашите бебоци.  Hug Heart Eyes Когато порасне момчето ни пусни една снимка да му се порадваме малко.  Flutter Hug

# 52
Бизи, това е много хубаво. Дано наистина живота подреди и нас така и се радваме на нашите бебоци.  Hug Heart Eyes Когато порасне момчето ни пусни една снимка да му се порадваме малко.  Flutter Hug

Не съм много наясно с качването на снимки..ето линк-дано е станало http://prikachi.com/images.php?images/686/8806686N.jpg

# 53
Прекрасни сте !   bouquet Heart Eyes Много хубаво семейство ! Живи и здрави и много радости покрай вас.  Hug Hug Hug

# 54
Бизи, честито и от мен. Да ти е жив и здрав, малкия юнак - Никола.
Дай Боже всеки му, такъв чудесен и пухкав финал  Praynig

# 55
Бизи, честитоооо! Имаш прекрасен юнак! Да ти е жив и здрав, а на теб бързо възстановяване.

# 56
Честито, Бизи! Никола прилича на теб и колко косичка имааа  Crazy Да ви е жив и здрав   Hug

# 57
Бизи, и към края на тема 66 сме честитили Никола -да е много здрав!   bouquet
А ти много кърма да имаш, за да си се кърмите!   Hug

Джудженце, другия месец ще успеете, не тъгувай, мила, а започвайте пак бебеправене!   Hug

Раде, Дени....   Hug

# 58
Момичета, записвам се в новата тема, независимо от това, че още не правим опити за бебе, а чакам моето съкровище да реши, че вече е време. Бях се записала в началото, но са ми изтрили коментара.  newsm78

Бизи, много хубаво семейство сте, а бебчето прилича и на двама ви.
Джудженце, съжалявам за разочарованието ти. Аз не съм много наясно с биохимичните бременности, но се надявам, че нищо не пречи да продължите с опитите без да чакате.

Пожелавам ви много късмет и щастие!

# 59
Bizzy, прелестна картинка! Simple Smile Да сте живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт