Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 172
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
Знае ли някой, пускат ли в Лидл пасатор с около 1000W?

# 121
Тета  bouquet Изтървала съм я .Че и изхвърлих преди малко старата брошура  Sad

# 122
На мен не ми харесаха дрехите, но доволно си напазарувах от XXL седмицата.

# 123
 Дамските панталонки как са ? Панталоните също са ми интересни .

# 124
Тета  bouquet Изтървала съм я .Че и изхвърлих преди малко старата брошура  Sad

Мисля, за втори път ги пускат. Първият път се канех да взема, но само с каненето си останах. Сега пак позакъснях, а и бях на кантар дали ми трябва и отивам в четвъртък, гледам само една останала и мен гледа..ами взех я Mr. Green
По принцип бързо се изчерпват, но може и да има някъде останала...

Ленен панталон имам от миналата година...държи хладно, ок е. На мен ми е леко широк и ми стои торбест, но иначе си е удобен...

# 125
Няколко въпросчета.Топеното сирене Bluedino с Камембер ми харесва много.Този силен вкус от Камембера ли е? При чистия камембер има ли голяма разлика във вкуса?Също и други топени сирена с подобен дали сте срещали?Четох някъде,че сиренето камембер било прехвалено.Например аз едвам опитвам даже синьото сирене ,за това питам.

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 16:20 от nanobanano

# 126
  • Стара Загора
Външната батерия се зарежда директно от компютър или със зарядно на таблет или смартфон, но си проверете характеристиките за всеки случай. Моето зарядно става. Панталон имам от по -миналата година много го харесвам. Сутринта забравих да мина през магазина, едва ли ще има размери вече.

# 127
Сега се връщам от Лидъл - мислех да си взема панталони, но нещо материята не ми допадна...
От доста време вече няма сьомга - няма ли да зареждат вече?
Учудих се, че има още стъклочистачки, блендери и кухненски роботи в изобилие (от минали промоции).

# 128
  • На брега на реката
Панталон имам от миналата и по-миналата година и днес си купих. Mr. Green Много са удобни и се чувствам много конфортно с тях. Не се мачкат много, може би , заради съдържанието на памук

# 129
Външната батерия се зарежда директно от компютър или със зарядно на таблет или смартфон, но си проверете характеристиките за всеки случай. Моето зарядно става.
bouquet

# 130
  • София
Материята от лен, за потниците става въпрос, прозира ли много?

# 131
Материята от лен, за потниците става въпрос, прозира ли много?
Ами прозират си. Днес ги гледах и за жалост не мога да ги нося на работа. А, аз за там ги исках. Simple Smile

# 132
На мен дрехите ми харесват. Peace Имам от преди пола, панталон, блузи (коралова и бежова). Носих ги много миналото лято, не се мачкат много, добре изглеждат след доста пранета. Peace
Днес си купих рокля и къси панталони. Блузите приличаха по-скоро на потници, с голямо деколте, което прецених,че няма да ми седи добре и не купих.

# 133
  • София
И на мен  ми харесаха. Купих си пола, а на ММ взех къси панталони и риза- много добре стоят.

# 134
Che te sa si potnici.

Общи условия

Активация на акаунт