Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 170
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Азиатска седмица и летни дрехи за по-големи деца. Много не загледах, че си забравих кутията със сок между стелажите и се оказах и без сок и без стики, и се нервирах на себе си.

# 106
Уж нямаше да събираме стикита, ама вече имаме десетина  ooooh!
Докато стигна до магазина, дрехите вероятно ще са свършили и няма да мога да ги видя на живо  Confused
И при мен май така ще стане. Ще успея да стигна до магазина чак довечера към 7ч.

# 107
Хм, на мен ми харесват дрехите, но довечера ще меря и преценя
Но наистина нямаше никакви хора сутринта в магазина, може па да си останат до довечера и дори по-натам
То и в тоя студ хората май нямат вдъхновение за летни дрехи
Не пробвах еспадрилите, а явно 40 номер са можели да ми станат
Сега ме е яд

# 108
  • Бургас
На мен дамските панталони ми харесаха. Взех два - сив и син. Може би идват леко къси /наложих един разпечатан и ми се струва, че ще ми е точно над глезена, ще видим довечера какво е положението/, но пък за квартална паркова употреба са идеални  Laughing Бермудите не ги погледнах, извън целевата ми група са. Мъжките бермуди нещо не ми харесаха. От ХХЛ седмицата се заредих с мокри кърпи, зехтин, таблетки за миялна. Бях и с две колежки, та и доволно стикита натрупах Joy

# 109
  • София
А аз търся еспадрили 37 номер синьо и бяло райе....Бях си взела 38-и номер, но се оказаха уголемени и докато се върна в магазина, всичко беше изчезнало...

# 110
Аз имам сивия топ от предишно пускане, на който пише 'лен'. Но този път като че ли е със съвсем изрязани/без ръкави. Моят е същият, но с лееееко по-дълги ръкавки /дано ме разбрахте/
Много си го нося. Много съм доволна. Много добре стои. Пада тежко самата материя и отива и на по-спортно, и на по-елегантно.  Peace

После ще снимам пакета на кафевите Сникърс, не съм забравила.  Blush

# 111
  • Пловдив
Дамските бермуди загледа ли ги някой, материята дали е хубава Thinking
Загледах ги, материята е лен и памук. Харесаха ми, но не купих - имам подобни дънкови, пък и ще се мачкат много  ooooh!.

# 112
Дамските бермуди загледа ли ги някой, материята дали е хубава Thinking
Загледах ги, материята е лен и памук. Харесаха ми, но не купих - имам подобни дънкови, пък и ще се мачкат много  ooooh!.
Мерси. Аз взех едни, не за мен, заради по- класическата кройка, дано станат и ги харесат.

# 113
Потниците са супер направо, подобни в ХМ са поне с 10 лв. отгоре.
Купих си и пола и панталон, но панталона ще го връщам, мислех, че се стеснява, а той е прав. Сутринта за -56 ст. не ми дадоха още едно стики. Щях да грабна нещо от касата, но се усетих чак навън, много се ядосах  ooooh!

# 114
Аз имам ленена блуза от миналата година-коралов цвят.Доволна съм.Предполагам, че и потнците ще са същата материя.Няма да мога да отида до 6 часа, но мисля да отида поне за зехтин и още нещо евентуално и разбира се -стики.

# 115
А аз търся еспадрили 37 номер синьо и бяло райе....Бях си взела 38-и номер, но се оказаха уголемени и докато се върна в магазина, всичко беше изчезнало...
В Слатина има този цвят и номер, преди малко взех от там. Стики трябваше да си поискам нищо, че в този момент и донесоха още един чувал.

# 116
  • Русе
И аз се записвам със синьо-бели еспадрили. Взех № 38, нося 39.
Ама защо не мерите на място? Аз още там установих, е 39 са ми като лодки. При нас бяха само 2 кашона и както бяха по един № в кашон.. Добре, че другите жени, които бяха там бяха с по-малък крак от моя. Докато премеря и отида да подменя за по-малък номер, без малко да остана без еспадрили. То, не, че ще е загуба. Не ми харесва това, че отвътре нямат стелка. Този канап от носенето на какво ще заприлича?

# 117
Взех жълт и бял потник, добре стоят. Имам от миналата година такава блузка, доволна съм...Дано се и постопли скоро, че да ги подносим тия летни дрехи.. Mr. Green

Външна батерия купих, но не съм я тествала още. Да задам малко тъп въпрос - как да я заредя? Embarassed
Четох, че може през лаптопа.
Но ако искам директно в тока, трябва да имам контакт с USB вход ли? newsm78 Взех и от разклонителите с такъв вход, по 11 лв които бяха, с тях става ли директно? Четох, но с тия входове/изходи/мощности се запелтечих #Crazy

# 118
Каква е тази външна батерия - може ли линк ?

# 119
Външна батерия за зареждане на смартфони, таблети, фотоапарати...от миналата седмица, 19.99 лв струваше...

Общи условия

Активация на акаунт