Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 164
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Някой купи ли от готварските книги, които бяха тази седмица? Интерисува ме какви рецепти има в "Семейна кухня". Благодаря!
Аз си купих " Нещо сладко с кафето", рецептите са хубави, изпълними.  Peace
Бързи рецепти и Готвене без стрес - доста рецепти се повтарят

# 91
На сините пише в долния десен ъгъл на гърба- 20х сса 17г. .
Ей сега ще ходя пак да погледна по другите.  Peace

П.П. на кафевите Сникърс пише: Опаковката съдържа 9,5бр. по около 36,8гр.  newsm78

# 92
  • Пловдив
На сините пише в долния десен ъгъл на гърба- 20х сса 17г. .
Ей сега ще ходя пак да погледна по другите.  Peace

П.П. на кафевите Сникърс пише: Опаковката съдържа 9,5бр. по около 36,8гр.  newsm78

Със сигурност не са 9 , а да не говорим за +0,5  Joy

# 93
Ами хайде, де, и аз това се учудих.  newsm78
Даже ще снимам опаковката, за да видите....  Thinking

# 94
Изтървах ви, и не съм чела назад, а търсачката не ми даде никакъв резултат...:
-само аз ли съм карък с 3 купени и невършещи никаква работа външни батерии
Rolling Eyes

# 95
  • На земята, която е всъщност звезда.
Момичета ,мнения за еспадрилите струват ли си ? Извинявам се ако е коментирано скоро  Peace

Купих, съвсем истински са си. Но си взех един номер по- малки, защото леко се отпускат. За 8 лв. колкото издържат, толкова.

# 96
Взех рокля и пола за дъщеря ми и един панталон за мен, довечера ще мерим и ако трябва- връщаме
Нямаше хора, може пък и до довечера да има дрехи и обувки

# 97
Дамските бермуди загледа ли ги някой  Thinking

# 98
Дамските бермуди загледа ли ги някой, материята дали е хубава Thinking

# 99
  • София
Минах да видя дрехите сутринта. Бяхме с ММ, той обикновено не се интересува от дрехи, но го замъкнах до ризите и мъжките панталони, които той определи като "парцаляци". Съгласявам се с него.
Панталоните са доста тънки и развлечени, светлите са доста прозрачни. Големите номера, които трябва да са екрю, са си чисто бели. Мисля, че животът им ще е 1-2 пранета.
Късите панталонки и полите като че ли по стават.
Аз специално исках бяла рокля, но е много прозрачна и определено не струва 20 лв за предлаганото качество.
Имаше много  народ в 9 сутринта. Основно за мъжките панталони.

# 100
  • Варна
... които той определи като "парцаляци"...

Ама абсолютно съм съгласна с това мнение. В края на краищата тези дрехи ги пускат за поредна година. Да оставим качеството, ама да бяха взели моделите да променят поне малко. Аз, като редовно следяща брошурите, като видях дрехите, просто с отегчение махнах с ръка. За тези пари не си заслужават.

...само аз ли съм карък с 3 купени и невършещи никаква работа външни батерии Rolling Eyes
Брат ми си е купил такава батерия, тествал я е, каза, че си работела добре. Попрегледай пак инструкциите, дано се окаже нещо дребно и да нямаш проблем при използването им.  Praynig

Стикитата са краста и туйто! Наистина няма отърване! Синът ми е на точната възраст за зарибяване и ги събира проклетите грозни футболистчета. Но какво да правя, не съм от тия, дето угаждат на всяка прищявка и за тая щуротия правя компромис. То не може всичко да е "не".  ooooh!

# 101
  • София
Купих си еспадрили 37 номер. Ужасно са големи #Crazy Според мен спокойно може да минат за 38. Освен това щом казвате, че се отпускат вероятно биха станали и на някой с 39 номер ...

# 102
  • България
Плакатите за следващата седмица кога ги слагат? Някой поглеждал ли е какво ще има? Благодаря!

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 11:28 от тортичка

# 103
  • Перник
Уж нямаше да събираме стикита, ама вече имаме десетина  ooooh!
Докато стигна до магазина, дрехите вероятно ще са свършили и няма да мога да ги видя на живо  Confused

# 104
Плакатите за следващата седмица кога ги слагат? Някой поглеждал ли е какво ще има?

Азиатска седмица мярнах и пак някакви дрехи - дамски и мъжки  Peace

Общи условия

Активация на акаунт