Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 156
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
За цената си не е лош. И аз съм го ползвала веднъж Peace

# 76
  • София
Някой да е виждал ей това чудо изостанало някъде в София?

Благодаря!

# 77
  • Варна
Момичета ,мнения за еспадрилите струват ли си ? Извинявам се ако е коментирано скоро  Peace

# 78
  • Русе
Момичета ,мнения за еспадрилите струват ли си ? Извинявам се ако е коментирано скоро  Peace
Аз не знам дали такива са пускали до сега. Поне нямам спомен. Имаше преди 2 години, струваха 11 лв., но бяха малко тип обувка, а тези точно като еспадрили ми изглеждат. Утре сутринта ще "отварям магазина" заради тях и на място ще преценя дали да си купя.

# 79
Забравих да кажа, че се наложи миналата седмица да приготвя нещо набързо и с резерви взех това

Като за замразена храна много ми хареса. Не мога да намеря точно снимка на опаковката, която взех, но пише гирос- свинско с ориз и зеленчуци, нещо такова

# 80
Утре ли пускат еспадрилите?

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 17:50 от pandishpandichka

# 81
  • София
Преди 2-3 седмици предлагаха сешоари. Виждали ли сте някъде изостанали бройки? (Не мога да намеря линк)

# 82
Еспадрилите ги пускаха преди две години,имаше най-различни цветове на цена 4.99,аз си взех тогава на раета в зелено и пепел от рози,още ги нося,издържаха и са много удобни.

# 83
  • Пловдив
Дамските обувките в Лидл винаги ли почват от 37-ми номер нагоре?
Тези, които носят 36 какво правят?

# 84
Същото, каквото правят и тези които носят 41  Peace Laughing - не си купуваме обувки от Лидл Simple Smile

# 85
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Много полезна тема!

Някой обръщал ли е внимание колко броя има в пакета с шоколадови десертчета- кокосови, карамелени и някакви други видове?
Хммм добре ,че писахте ,че са 20 бр. Не знам защо,но съм останала с впечатление за 22-24 бр.

# 86
  • София
Единия от видове десертчета е 24 бр., но не съм сигурна кои. Май кафявите.

# 87
Някой купи ли от готварските книги, които бяха тази седмица? Интерисува ме какви рецепти има в "Семейна кухня". Благодаря!
Аз си купих " Нещо сладко с кафето", рецептите са хубави, изпълними.  Peace

# 88
Единия от видове десертчета е 24 бр., но не съм сигурна кои. Май кафявите.
До вчера имахме от сините пакети, вчера мъжът ми купи от кафевите /Сникърс/, пулих се и по двата, но никъде не пише колко бройки са, а вече са отворени и изядени част от тях и трябва да гадая колко са били.
Преди два дена изядохме зеления пакет. Със сигурност са различни бройките в различните цветове.  Peace

# 89
  • София
На сините пише в долния десен ъгъл на гърба- 20х сса 17г. .

Общи условия

Активация на акаунт