Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 152
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Дали има салата Хумус в постоянния асортимент на Лидл?
Да.

# 61
Обръщали ли сте внимание откъде е сьомгата, която продават в Лидл? Оня ден видях, че пише точно зона FAO 061, която включва Фукушима. Как да съм сигурна, че не е радиоактивна?  Дали да не им пиша на тях.
"Най-чиста и полезна е дивата Тихоокеанска сьомга. Затова не забравяйте за питателността на сьомгата, но преди да се подложите на полезна за сърцето рибна диета е добре да проверите произхода на храната, за да сте сигурни в качеството и здравословността на рибата, която консумирате." Източник: http://www.hera.bg/s.php?n=919, а и на много места казват и пишат, че трябва да е тихоокеанска.

# 62
С нетърпение чакам гаудата от следващата седмица.

# 63
  • Русе
Гледах сега немската брошура, за да видя за дрешки за по-големи дечица. Има хубави роклички.
ХХL сладоледа, който ще предлагат другата седмица при нас, ще го продават и при тях, познайте на каква цена? 1,99 Евро. Може ли при нас да е 6 лв. #Cussing out  #2gunfire Да си го ядат Crossing Arms И без това миналата година, когато купувах, въобще не ми хареса. Единично опакования от 0,99 лв. беше по-хубав.

# 64
Гледах сега немската брошура, за да видя за дрешки за по-големи дечица. Има хубави роклички.
ХХL сладоледа, който ще предлагат другата седмица при нас, ще го продават и при тях, познайте на каква цена? 1,99 Евро. Може ли при нас да е 6 лв. #Cussing out  #2gunfire Да си го ядат Crossing Arms И без това миналата година, когато купувах, въобще не ми хареса. Единично опакования от 0,99 лв. беше по-хубав.
Както викаше един познат като бяхме студенти и винаги бяха претъпкани влаковете и  в коридора / не че сега е друго/:" Защо не пускат допълнително влакове или такива с повече вагони в предпразнични и празнични дни? Защото са видяли, че се събираме и така!"
Та така- като има кой да купува, ще са такива цените. Лошо е, че нямаме алтернативна бг верига.

# 65
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Качествени ли са дрешките Lupilu?

Между другото в понеделник ходихме до LIDL и бяха ми поръчали да взема от бялото саламурено краве сирене, което е на 1-ва страница в каталога. Доста съмнително капаците на всички промоционални бяха издути (за разлика от сирената в същите кутии до тях, но друг вид - в червена опаковка) и като погледнахме срока на годност беше до някой месец 2017г. Shocked За мен не е нормално сирене да има такъс рок на годност  newsm78

Аз лично от дрешките съм изключително доволна.
Да, за една зелена салата много ми се виждат 2 лева. До нашия Лидл има един малък магазин за плодове и зеленчуци и вече все по-често минавам и от там.
Peace
Пък къде я видяхте тази цена от 2 лв. за къдрава салатка??? newsm78 При нас поне сигурно от две седмици са на 0,89лв.
Наричат я салата Джентилина. Има и салата Копф за тази цена. Абсолютно не си заслужават парите. А българската къдрава салатка е старичка. Sick
Като беше 2лв. къдравата салатка се казваше Джентилина,но тази ,която е в момента не е такъв сорт.А за другата,която казваш тя изобщо не е къдрава.

# 66
Именно, старичка е. Има голяма разлика във вкуса с другата, която е същата и я купувам от магазинчето за плодове и зеленчуци.
Айсбергът обаче не е лош.

# 67
  • София
Скрит текст:
Качествени ли са дрешките Lupilu?

Между другото в понеделник ходихме до LIDL и бяха ми поръчали да взема от бялото саламурено краве сирене, което е на 1-ва страница в каталога. Доста съмнително капаците на всички промоционални бяха издути (за разлика от сирената в същите кутии до тях, но друг вид - в червена опаковка) и като погледнахме срока на годност беше до някой месец 2017г. Shocked За мен не е нормално сирене да има такъс рок на годност  newsm78

Аз лично от дрешките съм изключително доволна.
Да, за една зелена салата много ми се виждат 2 лева. До нашия Лидл има един малък магазин за плодове и зеленчуци и вече все по-често минавам и от там.
Peace
Пък къде я видяхте тази цена от 2 лв. за къдрава салатка??? newsm78 При нас поне сигурно от две седмици са на 0,89лв.
Наричат я салата Джентилина. Има и салата Копф за тази цена. Абсолютно не си заслужават парите. А българската къдрава салатка е старичка. Sick
Като беше 2лв. къдравата салатка се казваше Джентилина,но тази ,която е в момента не е такъв сорт.А за другата,която казваш тя изобщо не е къдрава.
А кой твърди, че салата копф е къдрава?

# 68
  • София
Здравейте, момичета! Много полезна тема!

Някой обръщал ли е внимание колко броя има в пакета с шоколадови десертчета- кокосови, карамелени и някакви други видове?

20бр.

# 69
  • Русе
Здравейте, момичета! Много полезна тема!

Някой обръщал ли е внимание колко броя има в пакета с шоколадови десертчета- кокосови, карамелени и някакви други видове?

20бр.
Сега се сетих, че днес и аз щях да отговарям на този въпрос Laughing
Май не всички са по 20. Защо си мисля, че тези тип Баунти са по-малко newsm78 Купувала съм едни като вафлички, те със сигурност бяха 20. Ето тези
Скрит текст:

# 70
  • София
Аз в момента имам тези:
Скрит текст:

и са 20бр.

# 71
Да 20 са и са много готиниии... bouquet

# 72
  • София
Омекотителя, който е този уикенд, читав ли е? Цената е много добра, а ми трябва.

# 73
  • София
Върши работа омекотителя. Взех си един и го пробвах. Не е нещо фантастично, но бива. Ползвам й сушилня и аромат при мен не се запазва, но дрехите са по-меки.

# 74
  • София
Мерси, ще пробвам. Няма да е голяма загуба с тази цена. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт