Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 837
  • 760
  •   1
Отговори
# 15
Какви са тези цени на копъра 89 ст.?

# 16
Какви са тези цени на копъра 89 ст.?
Да, обикновено им е така, доста по-скъп от на зеленчуковите магазини и пазара.
Този сезон стикитата са футболни, та да му мислят момчешките майки, вкъщи ще пропуснем сега събирането им.

# 17
Благодаря за темата! bouquet
От другата седмица си харесах май само еспадрилите, но ще ги видя на живо как са.

# 18
Момичета, има ли някой, който купува редовно лютениците на "Чира"? Последните партиди на фино смляната са отврат. Днес пробвахме и едро смляната промоционална. Тя пък бие на нишесте. Три-четири години нищо им нямаше, сега ще трябва пак да търсим читава лютеница. Tired

# 19
  • София
И у нас се харесва лютеницата им.
От фино смляната изядохме 1 бурканче, не ни направи лошо впечатление. За мене си беше като преди, но вкусове различни.
Днес взех от едрата на промоция, но не съм я отваряла.
Да не би да е стара, престояла?
Капачката изпука ли при отваряне.
Animal, Адреналинка, трогателно е, че четете тук. Радвам се, предполагам и другите потребители.
Но може да ползвате бутона ИЗВЕСТИ, вместо да се записвате.
Поне по 1 въпрос от серията тъпи задайте вместо записа.

# 20
  • Русе
Кисело мляко Писол 3,6 % купувам редовно, на нищо не ми мирише.
И аз купувам редовно, но последното миришеше. Както писах - снощи купих друго. Тази вечер ядох тиквички с кисело мляко - добре си беше на вкус. Не мога да ям миризливи сирена, млека и кашкавали и веднага ги надушвам. Овче и козе мляко ме отвращават, а понякога и кравето мирише остро и него не мога да ям.

Еспадрилите и аз ги загледах, но нещо цветовете не ми пасват. Насочила съм се към синьо-белите, ще ги видя на място как ще изглеждат.

За зехтина - нямам нищо против. И по новините казаха, че е поскъпнал. Ама де да беше само зехтина в ЛИДЛ с нова по-висока цена ooooh!

# 21
Да, за една зелена салата много ми се виждат 2 лева. До нашия Лидл има един малък магазин за плодове и зеленчуци и вече все по-често минавам и от там.

# 22
Бях се впечатлила от сандалките, но вече ме отказахте! Тъкмо ще спестя за други щуротийки. Много ме дразнят с тези увеличени цени на XXL-седмицата!

# 23
Вики, моето казанче дойде за ден два с Еконт до офис. Звъннах им и ми изпратиха. Миналата година с доставката ми излезе 30лв общо.

# 24
И у нас се харесва лютеницата им.
От фино смляната изядохме 1 бурканче, не ни направи лошо впечатление. За мене си беше като преди, но вкусове различни.
Днес взех от едрата на промоция, но не съм я отваряла.
Да не би да е стара, престояла?
Капачката изпука ли при отваряне.

Доста лесно се отваряха капачките. Въпросът е, че имаше голямо разстояние във времето между двете кофти партиди. Т.е няма как да сме случили еднаква. Просто са я развалили. Като я ядеш, има гаден послевкус, който преди го нямаше.

# 25
  • Русе
Вики, моето казанче дойде за ден два с Еконт до офис. Звъннах им и ми изпратиха. Миналата година с доставката ми излезе 30лв общо.
Благодаря ти! Помня и аз като се спрягаше цена от около 25 лв. без доставка.

# 26
Казанчета има винаги на място. Все пак се обади дори и утре да попиташ. Щом не си от София, не рискувай.
Аз скоро звънях, че и моето вече е за смяна, но още не съм отишла.
Нил, кофти е без бележка, защото няма как да докажеш кога е купена, а едва ли всички в магазина имат представа от всички предлагани модели през годините на този уред. То си е тяхна марка, но те не са с доживотна гаранция.

# 27
Благодаря за темата! Hug
Пропуснах предишната тема и не знам дали сте коментирали, но да похваля бира Каменица старо пиво.  Peace
Този път, обаче, се разочаровахме от киселото мляко в стъклените буркани. Sad
Днес на ММ му дали 5 стикита, малката се забавлява доста с тях.  Simple Smile

# 28
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Като говорите за сандалите аз лично не мога да си го представя детето да го пусна в пясъка например с кожени сандалки,ние залагаме на силиконовите и съм много доволна.За 15 лв.не мърдат нито на външен вид ,а и могат да се мият спокойно.

# 29
  • Пловдив
 bouquet
Снощи минахме набързо...за едно Безплатно стики Laughing

Общи условия

Активация на акаунт