Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 151
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
  • 1st floor
А когато се очаква силен вятър чадърът трябва да се свие, да се извади от базата и да се остави легнал на земята.

# 46
Качествени ли са дрешките Lupilu?

Между другото в понеделник ходихме до LIDL и бяха ми поръчали да взема от бялото саламурено краве сирене, което е на 1-ва страница в каталога. Доста съмнително капаците на всички промоционални бяха издути (за разлика от сирената в същите кутии до тях, но друг вид - в червена опаковка) и като погледнахме срока на годност беше до някой месец 2017г. Shocked За мен не е нормално сирене да има такъс рок на годност  newsm78

Аз лично от дрешките съм изключително доволна.
Да, за една зелена салата много ми се виждат 2 лева. До нашия Лидл има един малък магазин за плодове и зеленчуци и вече все по-често минавам и от там.
Peace
Пък къде я видяхте тази цена от 2 лв. за къдрава салатка??? newsm78 При нас поне сигурно от две седмици са на 0,89лв.
Не помня кога беше, но съм сигурна, че бях видяла такава цена. Сега може да не е толкова, но не съм обърнала внимание, защото взимам от друго място. Simple Smile

# 47
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Висока цена държаха до преди месец,но вече нали е залят пазара със сезонни зеленчуци и цената падна драстично.Аз купувам почти редовно от Лидл и затова.

# 48
Калъфа за гладачна маса и той е с нова по-висока цена.
Аз си го купих за 9.99 , а сега е 11 лв.
Няма да повторя да си купя не само заради цената, но и заради качеството - аз с калъф от пазара за 3.50 лв. карам по-дълго време отколкото с този.

# 49
Здравейте, момичета! Много полезна тема!

Някой обръщал ли е внимание колко броя има в пакета с шоколадови десертчета- кокосови, карамелени и някакви други видове?

# 50
Казаха ми, че в Лидл продават арабски питки. Днес търсих в магазина на Черни връх (София), но не намерих. Някой виждал ли е?

# 51
Казаха ми, че в Лидл продават арабски питки. Днес търсих в магазина на Черни връх (София), но не намерих. Някой виждал ли е?
Само по време на тематичните седмици има арабски питки.
Но пък във Фантастико  има постоянно.

# 52
Благодаря, Еmi! Hug

# 53
При нас има малки плоски питки, при хлебчетата

# 54
Благодаря за темата! Новата брошура се нареждам за дамски дрехи и детски от четвъртък  Hug

# 55
Обръщали ли сте внимание откъде е сьомгата, която продават в Лидл? Оня ден видях, че пише точно зона FAO 061, която включва Фукушима. Как да съм сигурна, че не е радиоактивна?  Дали да не им пиша на тях.

# 56
  • Русе
Обожавам синьо сирене, което според ММ мирише много повече от козето, но козе не мога да накуся. Ужасно много ми мирише и не я понасям тази миризма, така че щях да я надуша в киселото мляко, ако я имаше. Аз взимам от оранжевите кофички, на 0,69 лв които са.
Може да е до партида, а е възможно и да има някаква промяна в храненето на животните, все пак се сменят сезоните. Да смесват козе и краве мляко и аз не вярвам. Големите производители работят основно с големи ферми. Но дори да сипят на някоя коза млякото при общото, едва ли ще се усети при тези тонажи.
Като се разпърчат козите, все едно не е коза, а пръч. Sick Ще се усети и още как.
Писах, че купувам от синьото кисело мляко Пилос 3,6% и че следващото вече не миришеше. Днес купих и прясно мляко в плик - не мирише. По принцип спрях да го купувам, тъй като имам съмнения, че е смес със сухо мляко. Винаги го преливам в стъклени бутилки. На дъното се образува бяла утайка, която дори трудно се измива. Когато купя мляко от производител, сваря го и го прибера в стъклените бутилки - дъното е чисто след изливане на млякото.

# 57
  • София
Качествени ли са дрешките Lupilu?

Между другото в понеделник ходихме до LIDL и бяха ми поръчали да взема от бялото саламурено краве сирене, което е на 1-ва страница в каталога. Доста съмнително капаците на всички промоционални бяха издути (за разлика от сирената в същите кутии до тях, но друг вид - в червена опаковка) и като погледнахме срока на годност беше до някой месец 2017г. Shocked За мен не е нормално сирене да има такъс рок на годност  newsm78

Аз лично от дрешките съм изключително доволна.
Да, за една зелена салата много ми се виждат 2 лева. До нашия Лидл има един малък магазин за плодове и зеленчуци и вече все по-често минавам и от там.
Peace
Пък къде я видяхте тази цена от 2 лв. за къдрава салатка??? newsm78 При нас поне сигурно от две седмици са на 0,89лв.
Наричат я салата Джентилина. Има и салата Копф за тази цена. Абсолютно не си заслужават парите. А българската къдрава салатка е старичка. Sick

# 58
  • Burgas
Дали има салата Хумус в постоянния асортимент на Лидл?

# 59
Благодаря за темата! bouquet

Упорито избягвам да купувам марките, които се продават в лидл и аз не знам защо. Страх ме е да се престраша. Иначе чакам да пуснат бебешки дрешки, защото чувам, че са хубави.
Моя приятелка постоянно ми хвали и козметиката на Лидл. Ще се престраша най-после да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт