Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 154
  • 760
  •   1
Отговори
# 30
  • В една слънчева къща...
И аз съм чувствителна към миризми на козе или овче, но не съм усетила миризма нито в прясното, нито в киселото. Днес пак ще взимам и се надявам да не улуча такова...
Дали ще има басмати следващата седмица? Не ми се мярка из сайта...
И някой ако е пробвал Пино Гриджото - дали става?

# 31
Момичета, има ли някой, който купува редовно лютениците на "Чира"? Последните партиди на фино смляната са отврат. Днес пробвахме и едро смляната промоционална. Тя пък бие на нишесте. Три-четири години нищо им нямаше, сега ще трябва пак да търсим читава лютеница. Tired
И аз бях взимала като бяха на промоция преди време - същата работа, бие на нишесте, изобщо не ми хареса.

# 32
Благодаря за темата.
Някой дали е ползвал спрей за почистване на грил?
И дали ще стане за почистване на скара?
Чудя му се от 2 -3 дни.

# 33
  • до най-прекрасния мъж
Обожавам синьо сирене, което според ММ мирише много повече от козето, но козе не мога да накуся. Ужасно много ми мирише и не я понасям тази миризма, така че щях да я надуша в киселото мляко, ако я имаше. Аз взимам от оранжевите кофички, на 0,69 лв които са.
Може да е до партида, а е възможно и да има някаква промяна в храненето на животните, все пак се сменят сезоните. Да смесват козе и краве мляко и аз не вярвам. Големите производители работят основно с големи ферми. Но дори да сипят на някоя коза млякото при общото, едва ли ще се усети при тези тонажи.

# 34
Аз да споделя за крушите - не са от онези сочните, които са на снимката в брошурата, а от "дървените". На мен лично са ми дървени де.
Въпрос на вкус, но не вярвайте на снимката.

Поне в м-на в Дружба 2 /Сф/

# 35
  • София
Не видях ориза в кутия в новата брошура, а имам поръчка да купя от него... ще ходя на място да проверявам, ясно е.
Харесах зехтина (въпреки цената) и закуската, която ще бъде 3бр на цената на 2.

# 36
  • Бургас
Даааа,крушите не са онези които бяха зимата. Sad

# 37
В сайта на Лидл видях ориз в червена кутия ХХЛ.

# 38
Отзиви за тази чанта- изолира ли нещата вътре?
Както и за този чадър Интересува ме дали опасност да го духне вятърът и сутринта се събуждаш- изненада - няма чадър. Реална случка на нашата тераса.Още ми е съвестно дали не е паднал на главата на някой  Embarassed Embarassed

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 11:40 от Nil desperandum!

# 39
  • Стара Загора
Качествени ли са дрешките Lupilu?

Между другото в понеделник ходихме до LIDL и бяха ми поръчали да взема от бялото саламурено краве сирене, което е на 1-ва страница в каталога. Доста съмнително капаците на всички промоционални бяха издути (за разлика от сирената в същите кутии до тях, но друг вид - в червена опаковка) и като погледнахме срока на годност беше до някой месец 2017г. Shocked За мен не е нормално сирене да има такъс рок на годност  newsm78

# 40
  • София
От млякото в плик съм купувала 2 пъти миналата година. И двата пъти миришеше. Повече няма да купя.
Похвалвам синьото сирене. Аз не обичам въобще, но ММ си купи и го опитах. Хареса ми.

# 41
Имала съм случай с прясно мляко в плик от друга верига, миришеше на препарат, много силно. Оказа се, че е от препаратите, с които мият ваните за съхранение. Може и това да е причината и сега. Иначе купувам само  от това мляко в плик от Лидл точно и на вкус ми е най-млечно  Hug

# 42
  • София
На мен определено ми мирише на пръч и не мога да се отърва от мисълта, че млякото не се дои при нужната хигиена.

# 43
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Качествени ли са дрешките Lupilu?

Между другото в понеделник ходихме до LIDL и бяха ми поръчали да взема от бялото саламурено краве сирене, което е на 1-ва страница в каталога. Доста съмнително капаците на всички промоционални бяха издути (за разлика от сирената в същите кутии до тях, но друг вид - в червена опаковка) и като погледнахме срока на годност беше до някой месец 2017г. Shocked За мен не е нормално сирене да има такъс рок на годност  newsm78

Аз лично от дрешките съм изключително доволна.
Да, за една зелена салата много ми се виждат 2 лева. До нашия Лидл има един малък магазин за плодове и зеленчуци и вече все по-често минавам и от там.
Peace
Пък къде я видяхте тази цена от 2 лв. за къдрава салатка??? newsm78 При нас поне сигурно от две седмици са на 0,89лв.

# 44
  • София
Благодаря за инфото, че има ориз! bouquet
Ние имаме чадър, не от Лидл, но пак се "застопорява" с тежести - две бетонни блокчета сме сложили, въпреки това вятърът миналия месец обърна чадъра като перце. Аз едвам вдигам едно от тези блокчета, а две наведнъж.... Просто трябва да се затваря чадъра вечер и когато се очакват ветрове. А този като гледам, може и да се прибира, а тежестта да си стои отвън.

Общи условия

Активация на акаунт