Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 958
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
  • Асеновград
Някъде в София да има изостанало одеяло за пикник?
Дали да почакам шатрата в Младост?  newsm78
Имаше и тази седмица в Кауфланд такива одеяла. Що трябва да е точно от Лидл.
Ааа не държа да е от Лидл. На каква цена бяха в Кауфланд?
Само гледай размера, мисля че тези в Кауфланд са от по малките, имам такава от Jusk и там ги има но са ако правилно си спомням 1,30х1,50 а лидълските ако не греша май бяха 2х2 м.

# 451
 Похвалвам ловджийските наденички . Инак не съм фен на карначета и тям подобни .
Тези много ми харесаха .

# 452
# 453
Аз си купих от барелинките в понеделник. Много са ми удобни, за тези пари и ако изкарат лятото са перфектни.  Simple Smile

# 454
Аз си купих от барелинките в понеделник. Много са ми удобни, за тези пари и ако изкарат лятото са перфектни.  Simple Smile
От кое? Mr. Green

# 455
  • София
Ихаааа, банскиии, супер. Аз на децата купих от кафланд, но за мен ще ги видя наживо как ще са. Друго май не харесах, евентуално детските комлектчета и рокли.

# 456
  • Варна
Одеялата са 2х2 м. - има налични бройки и цветове в Лидл на Владислав във Варна.
Гранитни хаванчета - също.
Общо взето - много неща има, питайте да ви изтеглят бройки от тук.

# 457
  • Асеновград
Бях си харесала от туниките от днес и се надявах да не са прекалено уголемени, но L се оказа огромна. От другата седмица ми харесаха детски дрехи но ще решавам в магазина на живо. От дългите дамски рокли тази седмица в италианския и гръцкия каталог имаше страхотни, но явно при нас няма да дойдат.

# 458
От кое? Mr. Green
упс  Embarassed балеринки

# 459
  • Варна
Някоя да си е купила фотоепилатора?

# 460
  • Бургас
Някой с мнение за спортните панталони до коляното? По принцип съм М размер, двоумя се дали да не пробвам с L.
Двулицевите шалтета пускани ли са досега? Някакви отзиви?

# 461
  • Перник
И аз хвърлих око на шалтетата. И най-после ще си купя джапанки. Още си нося миналогодишните и искам нови  Simple Smile

# 462
Момичета, никоя ли още не е огледала на живо фотоепилатора? Аз съм на работа и евентуално ако мога ще мина довечера

# 463
Някой ако търси от момчешките сандалки от миналата седмица-ще връщам 2 чифта 27 номер.Оказаха се малки,а уж предната година носихме номер 25 от тях.

# 464
Моля ви припомнете ми до кога ще раздават Стикита ?

Общи условия

Активация на акаунт