Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 316
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
И аз загледах раниците, но точно металните банели ме отказаха да взема... но пък взех пижами за малкия и за племеницата и едно пухкаво суитчърче за мен Simple Smile

# 541
Харесах доста неща от брошурата за другата седмица...

Мнения за детските очила? Пише 100% защита, но дали наистина са ОК, предвид ниската цена?

И мнение за охлюви по бургундски? Вярно, че е въпрос на вкус, но все пак  Embarassed

# 542
  • София
На касата имаше и от плажните мазила, които сега са пак в новата брошура. Добре че загледах срока на годност - юни 2016, и се отказах.

Тези, които купихме днес са със срок на годност юли 2017.  Peace

# 543
  • Варна
За сметка 14.99лв няма стики. ММ ходи в бързината само за сирене. Не съм умряла за стикитата им, но се изложиха имайки предвид как раздават на познати и без покупка или повече отколкото им се полагат.

# 544
  • София
Чак сега погледнах касовия бон от шатрата. Маркирали са ми точилката веднъж като точилка на редовна цена и веднъж като намален артикул на 7лв. Побеснях! Утре ще се разправям, но съм на 99% сигурна, че ще поискат да я платя още веднъж на 7лв., защото на намалените неща пише само Артикул 1лв, Артикул 7лв, а не наименованието. Тая точилка златна ми излезе, защото някой блее там, вместо да маркира като хората... Ама и аз, защо ли не погледнах бележката още там на място, хем винаги ги проверявам! Сякаш някакъв дявол ме накара да я прибера директно...

# 545
Коте отиваш с точилката и я развърташ заплашително на касите,..

# 546
Избери си една от двете пози  newsm66 newsm29

# 547
Мисля, че има и други хора с такъв проблем и ще го коригират. Ти си настоявай, че е маркирано Два пъти. Отделно внимавайте като ги маркират да не цъкнат повече пъти. Накрая е невъЗможно да се ориентираш в бележката. Най-добре предварително човек да си ги сортира по цена и преброи. Лошото е, че в тая лудница е трудно.

# 548
  • Варна
Миналогодишния ми слънцезащитен детски спрей също е със срок на годност 2017. Май сега си разпродават миналогодишните количества.

# 549
Да,аз като ходя, въртят сучат и все 100.00 лева го докарват  Laughing А да се ориентира човек е невъзможно. Сега съм зле финансово и май ще пропусна.

# 550
  • София
Винаги гледам бележките веднага след като наслагам покупките в торбата. Тоя път защо реших, че всичко ще е точно, хем ми се видя голяма сумата, ама...
Ще ходя днес отново с точилката и бележката, директно в магазина, не в шатрата.

# 551
Минахме и ние днес да видим какво има на разпродажбата. Беше абсолютна лудница, отщя ми се да разглеждам, а и не обичам да ровя. Взехме няколко слънцезащитни - детски и за възрастни, по 3 лв. бройката. Ползвали сме ги преди време и бяхме останали доволни.
Погледнете срока на годност, защото и аз вчера взех и вкъщи видях, че е до 06.2016

# 552
  • София
И аз видях, че са до 2016г. слънцезащитните препарати.
Върнаха ми парите без проблем, но после, при покупка на други неща, ми ги маркираха, приключихме сметката и касиерката ни маркира наново един артикул на нова бележка. Уж се била объркала, не можела да връща пари, да сме влезели да си изберем още нещо. След сума фасони и цупене ни върна парите, но остана неприятното усещане у мен.

# 553
  • Пловдив
За сметка 14.99лв няма стики.

Тук вече зависи от касиерката дали ще даде.Принципно по условия няма стики за тази сума

На мен онзи ден за сметка 28.90 лв ми даде 2 стикита касиерката

# 554
Дават ги тия стикита както преценят. Миналата година позната касиерка ми даде две шепи стикита, малката беше в еуфория, покупката беше не повече от 20-30лв.
Сега ако не познавам касиерката на касата или ни дават точно или най много +1, което пак си е оферта   Laughing Важното е че имаме купата  Mr. Green

Взех четката, не мога да преценя хубава ли е, но поне дъщеря ми не се оплаква от скубане и няма рев и драми докато я реша, така че съм доволна като за 5лв. .

Другата седмица ще ходя да видя банските. Чудя се и на слънцезащитните или да си заложа на медицинска козметика... Ще помисля .

Общи условия

Активация на акаунт