Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 312
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
И аз видях, че са до 2016г. слънцезащитните препарати.
Върнаха ми парите без проблем, но после, при покупка на други неща, ми ги маркираха, приключихме сметката и касиерката ни маркира наново един артикул на нова бележка. Уж се била объркала, не можела да връща пари, да сме влезели да си изберем още нещо. След сума фасони и цупене ни върна парите, но остана неприятното усещане у мен.
Веднага ли го върнахте илу след като го бяхте платилу, защото и аз вчера взех и се чудя дали да се пробвам. И къде го върнахте в магазина или шатрата. Предварително благодаря

# 556
Върнаха ми парите без проблем, но после, при покупка на други неща, ми ги маркираха, приключихме сметката и касиерката ни маркира наново един артикул на нова бележка. Уж се била объркала, не можела да връща пари, да сме влезели да си изберем още нещо. След сума фасони и цупене ни върна парите, но остана неприятното усещане у мен.
Веднага ли го върнахте илу след като го бяхте платилу, защото и аз вчера взех и се чудя дали да се пробвам. И къде го върнахте в магазина или шатрата. Предварително благодаря
На мен касиерка ми каза, че може да се заменя, не можело да се връща. Въпреки че пише с големи букви, че нещата от шатрата не се връщат, но гаранцията по българските закони си важи.

# 557
На мен касиерка ми каза, че може да се заменя, не можело да се връща. Въпреки че пише с големи букви, че нещата от шатрата не се връщат, но гаранцията по българските закони си важи.
Е аз не държа да ми върнат парите, все ще си харесам нещо. Ще се пробвам, пък ще видим.

# 558
Нашето плажно масло е със срок до 2017.Явно покрай едните са се пробвали да минат и другите.

# 559
  • София
Здравейте, момичета. От шатрата си тръгнах с едни дънки и два комплекта детски прибори. Пичудих се за слоу кукъра, цената му ме шокира, само 15лв., но се спрях, че ако не работи, не мога да го върна. Не се усетих, че гаранцията си важи. Както и да е...Наистина много разхвърляно, но това клиентите го правят. Бях там в 9ч първия ден и вече беше хаос...Децата се кефят много на приборите, ножчетата в комплекта са супер. Не са остри да порежат, но режат не много жилави меса, луканка, пилешко...
Стикита ми даде една кадиерка без да сме познати за сметка около 26 лв, но може би го направи заради това, че бях с двете деца на касата. Не сме питали дали може, сама прецени да го направи...

# 560
  • София
Някой купи ли си четка за коса,да сподели как е,лесно ли разресва?Благодаря.

# 561
Преди няколко поста е писано за четката

# 562
  • Бургас
Аз взех за дъщеря ми, която е с доста чуплива и заплитаща се коса. Доволна съм от четката, разресва лесно и дребната твърди, че най-накрая не я скубя.

# 563
  • София
 bouquetБлагодаря ти.

# 564
Аз взех за дъщеря ми, която е с доста чуплива и заплитаща се коса. Доволна съм от четката, разресва лесно и дребната твърди, че най-накрая не я скубя.

Абсолютно същото е и при нас, само че малката е с права , но много заплитаща се коса.

# 565
  • София
Отидох с точилката днес, а я купих вчера. Нямаше проблем, върнаха ми парите, в шатрата направо се отива, но се влиза от изхода. За маркираното я повече - видях веднага и след куп фасони от страна на касиерката, най-накрая ми върна парите.

# 566
  • София
А да сте виждали някъде останали четки, в Надежданския Лидъл (София) няма. Rolling Eyes

# 567
Да кажа, че нямаше никакъв проблем с връщането. Само ме е яд, че не ми дадоха стикита за пазара от днес, а и забравих да си искам

# 568
  • оттам, откъдето започва България
Тези стикита са голяма глупост, не се ядосвай за тях. На мен ми дадоха едно и отворих от любопитство да видя. Е, не бих взела и за без пари за детето си, в случая за внука си.

# 569
  • София
Като прочетох тук, че има слънцезащитни и до 2017 , не се сдържах и днес айде пак към шатрата.  След немалко проверени накрая намерих едно единствено слънцезащитно до 2017.  Един мъж ме чакаше търпеливо, защото помисли, че си ровя докато чакам на касата. Като му обясних какво търся даже порови и той. Взех и една незалепваща подложка за печене, от коледните метални кутии и някакво лепило общо 10 лв. Като докарваха нови кашони и народа грабеше още от количката като невидял.  После купих това онова и от магазина. Взех от намалената пушена риба - одеве опрасках едната. Хареса ми, че не беше много солена.

Общи условия

Активация на акаунт