Лидл 84 Няма отърване от стикита

• 122 297
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
Абе и аз мисля, че стикитата са глупост, ама я питай децата  Mr. Green Пощуряват по тях!!

Отдавна не съм си пазарувала дрехи от ЛИДЛ , при около 70кг какъв размер да гледам - 44? Отговарят ли си? Много ще ми е трудно на място да преценя, особено банските. 

# 571
За слънцезащитните в шатрата - детските 30 фактор млека са до 2016г., прозрачните 20 фактор масло/олио /не ми се става да прочета точно какво го водят/ е до 2017, то е с пръскало. Млякото за след слънце е пак до 2016г. И от трите взех, защото, живот и здраве, първото ни море ще е средата на юни в Гърция, та идеално ме устройва годността им.  Peace

За слоукукъра гаранцията ще важи, но с каква бележка ще докажеш датата на закупуване  newsm78 Ей това е въпросът, защото на бележките от шатрата не пише артикула, а само стойността.  Thinking

# 572
  • София
Е, не се сдържах, айде и аз днес в шатрата. Нищо, нищо - 40 лв. За протокола, дадоха 3 стикита на дъщеря ми, и само едно й се повтаряше. Щастие голямо! Wink Не видях детските прибори, иначе щях да взема 3-4 комплекта. Много са хубави. Нямаше много хора.

# 573
Тези четки са мн малки и удобни май само за детска ръка Crazy
Имам такива, два вида-едната е без дръжка, но тази с дръьката е определено по-удобна  Peace
Пускам линк от сайта от който съм ги купувала, но и други ги предлагат..
Без дръжка:

http://www.enzo.bg/tangle-teezer/the-original-greben-za-kosa/

С дръжка:

http://www.enzo.bg/detangler/hair-brush-greben-za-kosa/

# 574
Аз вчера не видях слоу кукър в шатрата, може ли снимка

# 575
И аз в петък не видях...

# 576
  • София
Слоукукърите в петък около 10 часа, когато отидох май бяха свършили. Не видях никъде, само по количките.

# 577
Слоукукърите и уредите за готвене на пара, свършиха заоколо 3 секунди след като ги свалиха от палето в петък около 10 часа. Голяма блъсканица беше точно за тях.

# 578
Явно..вчера нямаше почти нищо от големите неща. Само дрехи, дрехи, дрехи...

# 579
  • На земята, която е всъщност звезда.

От разресването с тази доволна ли си?

Вчера пазарувахме инцидентно в Лидл в Студ. град и за 60 лв. ни дадоха 4 стикита. 

# 580
Какво е днес положението в шатрата в Младост някой знае ли, има ли смисъл да се ходи останало ли е нещо интересно ?

# 581
  • София
Минахме и ние днес да видим какво има на разпродажбата. Беше абсолютна лудница, отщя ми се да разглеждам, а и не обичам да ровя. Взехме няколко слънцезащитни - детски и за възрастни, по 3 лв. бройката. Ползвали сме ги преди време и бяхме останали доволни.
Погледнете срока на годност, защото и аз вчера взех и вкъщи видях, че е до 06.2016
Гледах ги и там, погледнах ги и сега, срокът си е все същият - 07. 2017. Става дума за детските 50-ти фактор с пръскалка.  Peace

Момичета, някоя взе ли си ултразвуковата четка за зъби от съботната промоция?  Купих си я, но ако има лоши отзиви, да зная да не я отварям изобщо.

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 14:32 от Reinа

# 582
  • София
Слънчезащитните продукти, където се пръскат, от шатрата бяха до 2017 г., тези за мазане бяха до 2016 г.

# 583
  • на Мелмак
Аууу , вчера 2 пъти ходих до лидъл заради тези пусти стикита , забравих за четката за зъби - хубава ли е ?
Днес имам пак поръчка от малчовците - да отида пак  Crazy

# 584
  • Русе
Тези четки са мн малки и удобни май само за детска ръка Crazy
Имам такива, два вида-едната е без дръжка, но тази с дръьката е определено по-удобна  Peace
Пускам линк от сайта от който съм ги купувала, но и други ги предлагат..
Без дръжка:

http://www.enzo.bg/tangle-teezer/the-original-greben-za-kosa/

С дръжка:

http://www.enzo.bg/detangler/hair-brush-greben-za-kosa/
Преди месец ни подариха подобна без дръжка с форма на звезда. На дъщеря ми и е много удобна, а на мен - не. Тя дори, когато се сресва с другата си четка с дръжка, я хваща за горната част, а не за дръжката. Обаче с нейната гъста, дълга, заплитаща се коса отначало е трудно сресването, после четката върви много гладко.

Някой пита за слънчевите очила. Според мен са за 2-3 годишно дете. Когато дъщеря ми беше на 5 г. исках да и купя, но и бяха малки.

Общи условия

Активация на акаунт